| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: divecki objawieniem wiosny? - 13/03/2005 14:58
ja mysle ze za wczesnie jeszcze na takie stwierdzenia. z Legia ladnie gral ale to nie znaczy ze zawsze tak bedzie. ale oby bylo tak samo z Milarem bylo - z Lechem extra zagral a pozniej juz tak super (przynajmniej dla mnie) nie bylo
|
100% PD
|
|
|
|
Odp: divecki objawieniem wiosny? - 13/03/2005 15:11
moim zdaniem temat za wczesnie zalozony bo dopiero byl 1 mecz i do tego w jakich warunkach wiec co on mogl pokazac? gral troche ale przekonamy sie w nastepnych meczach co bedzie
|
Hej POGOŃ Jesteśmy Z Tobą...Nie Opuścimy Cię...Nigdy Cię Nie Zdradzimy Bo My KOCHAMY CIĘ...
|
|
|
|
Odp: divecki objawieniem wiosny? - 13/03/2005 15:13
jak dla mnie to jeszcze ciągle jest zima (co chyba widać)
codziennie rano pizga po nerach a do tego ślisko i mokro jak cholera
zdaje się że w tym roku początek wiosny w marcu wypada czy jakoś tak więc sie nie wypowiadam bo na to za wcześnie
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: divecki objawieniem wiosny? - 13/03/2005 19:38
zeby nie było rozmywania wątku, dokonuje istototnej zmiany tematu
z obecnego na Oceniamy piłkarzy - wiosna 2005
chwalimy, krytykujemy itd. wszystkich piłkarzy, starych i nowych, mecz po meczu - zasady proste
Divecky na duży +
Peskovic niech będzie wyróżniony na tle pozostałych
Poledica - pozytywnie
Kuchar - to on grał ![:]](grafika/emoticons/krzywy.gif)
Edi - co parę minut go widziałem
Adriano - wielki nieobecny
ze starych, hmmm pozytywnie Matlak ![:]](grafika/emoticons/krzywy.gif)
Kaźmierczak - nieobecny
tak na marginesie na oceny jeszcze za wcześnie, Divecky rokuje na dobrego napadziora
P.S.
Mario74 nie szalej tak napaleńcu netowy ![:]](grafika/emoticons/krzywy.gif)
pzdr
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Oceniamy piłkarzy - wiosna 2005 - 13/03/2005 21:11
Dla mnie to wygladało tak (oceny w skali od 1 do 10)
Peskovic 5 (nie popełnił błedów przy bramkach, ale te jego wybicia i wyjscia ... ;/)
Poledica 5 (w pierwszej częsci dobrze , w drugiej beznadziejnie...)
Magdoń 4 (nie przypominał tego który strzelił Legii 2 bramki)
Julcimar 6 ( ogólnie dobry występ)
Michalski 3 (słabo słabo ...)
Matlak 3 (w ogóle nie widoczny)
Kaźmierczak 4 (też słabo jak na niego)
Kuchar 5 (Dobrze w pierwszej połówce )
Adriano 3 (Cyba sie zimy przestraszył)
Divecky 7 (najlepszy na boisku z Pogoni , za szybko sciagnięty)
Edi 5 ( mało widoczny , jeden strzał z wolnego )
Rezerwowi:
Milar 4 (za duzo kiwał)
Grzelak 3 (bardzo słabo)
Parzy 3 ( j.w)
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Oceniamy piłkarzy - wiosna 2005 - 13/03/2005 21:54
(1-10)
Peskovic-4-wkońcu 3 bramki wpuścił...
Podelica-4-1 połowa przyzwiota w drugiej jednak niewyróżniał się spośród Portowców
Magdoń-3-Wolny słabo kryjący to nie ten Paweł z końcówki tamtej rundy...
Julcimar-5-Najlepszy z bloku obronnego Pogoni,aczykolwiek bez rewelki.
Michalski-3-W akcjach ofensywnych też zabarzdo go niewidziałem a w obronie słabo...
Matlak-3-Pomoc wyraźnie mu niesłuży
Kaźmierczak-3-Jak na lidera środka pola to słabo...miejmy nadzieję,że to chwilowe zaćmienie
Kuchar-6-Pozostawił po sobie dobre wrażenie zobaczymy co pokaże dalej jak narazie na +
Adriano-4-Boisko Legii mu wyraźnie nie służyło,ale piłe czasami potrafił dokładnie kopnąć
Divecky-7-Miał być rezerwowym wyszedł w podstawie.Na początku byłem troche zażenowany,że on a nie Milar,ale pokazał,że sie konkretnie nadaje.Oby tak dalej z lepszą skutecznością bedzie bardzo dobrze.
Edi-4-Jedyne co zaobserowowałem u tego gracza...to to,że ma dziwny kształt głowy
|
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
|
|
|
|
Odp: Oceniamy piłkarzy - wiosna 2005 - 13/03/2005 22:07
Gdybym miał zatrudnić takich fachowców jakich zobaczyliśmy w drugiej połowie, w jakiejkolwiek firmie, to coś mi się zdaje że ich matki żony i kochanki, nie zapominając o dzieciach, musiałyby kożystać o pomocy opieki społecznej. Gdyby tak każdy się tłumaczył że dał ciała u siebie w firmie, bo ciśnienie było za niskie, bo sprzątaczka śmieci nie wyrzuciała, bo teściwowa przyjechała to wyleciałby na zbity pysk z nieciekawą opinią. Na szczęście zawód piłkarza pozwala na spapranie wszystkiego i nie liczenie się z konsekwencjami. Może to dość radykalne podejście, no ale za coś się pracownikowi w końcu płaci. Za takie mecze powinna być kara finansowa... 1000 zł na oprawy od każdego grajka Ocena może być tylko jedna i to dla całego zespołu 0. Za całoksztat który wylansowała 2 połowa.
Nie ma to jak żyć w błogiej nieświadomości... tylko że niestety nie ma się znowu 10 lat Mogłem obstawić, byłoby na mały garnczek z miodkiem
|
Herman Haken. Takiego Prezydenta potrzeba Szczecinowi.
|
|
|
|
Odp: Oceniamy piłkarzy - wiosna 2005 - 13/03/2005 23:49
Chyba przez niektórych z Was przemawia sentyment do Pilarza... Pesković zagrał wczoraj bardzo dobrze, zawsze czujny i pewny w swoich interwencjach, co najmniej raz uratował nam dupę (genialny refleks po "strzale" Julcimara chociażby), tylko on i Divecky nie przynieśli nam wstydu.
Co by nie powiedzieć o Krzyśku, wspaniały bramkarz, ale gdy wychodził daleko od bramki to wiało grozą, aż trzęsły mi się łydki. Gdy widzę wycieczki Borisa za pole karne, jestem dziwnie spokojny o ich efekt. I o to chodzi.
A wykopy z piątki? Moim zdaniem kwestia stanu murawy, a jak coś to zawsze może robić to ktoś inny...
|
Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
|
|
|
|
Odp: Oceniamy piłkarzy - wiosna 2005 - 14/03/2005 15:51
żałujcie że nie byliście dzisiaj na twardowskiego o 14.30 kiedy Pogoń wyjeżdzała na trening do polic. jazda na całego. poledicy się dostało. parę osób krzyczało gdy szedł do autokaru" weż się do roboty albo wypier....j do legii" panik szedł tylko ze spószczoną głową. natomiast niektórzy piłkarze mówili że dopóki "gwiazdorzy" nie zaczną grać to sytuacja będzie tak wyglądać. boję się tylko żeby nie było żadnego konfliktu w drużynie.
|
|
|
|
|
Odp: Oceniamy piłkarzy - wiosna 2005 - 14/03/2005 16:15
No właśnie, nikt tego nie przewidział a konflikt może powstać skoro taka mieszanka charakterowo-obyczajowa powstała u nas. Oni nawet w jednym języku nie potrafią się dogadać. Szczególnie zdziwił mnie Kuchar mówiący o dwóch zawodnikach unikających gry w defensywie... oby nie było żadnego poważnego konfliktu.
|
|
|
|
|
Odp: Oceniamy piłkarzy - wiosna 2005 - 14/03/2005 16:45
Konflikty są nieuniknione i w każdej drużynie istnieje jakiś tam podział... Profil narodowościowy/językowy nie ma tu nic do rzeczy (zakładam, że wśród naszych polskich graczy nie ma radykalnych nacjonalistów).
Ja się bardzo z tego "konfliktu" cieszę - oznacza to ni mniej ni więcej tylko tyle, że piłkarze nie przeszli nad tą porażką do porządku dziennego (to byłoby tragiczne w skutkach), zdają sobie sprawę jak bardzo zawiedli oczekiwania i są mocno wkurwieni na siebie. To wyzwoli ambicję - pewnie nie u wszystkich, ale mamy luksus posiadania szerokiej kadry i odsunięcie nawet 2 czy 3 graczy nie powinno bardzo źle wpłynąć na siłę drużyny. A jeżeli mamy umiejętności poparte ambicją, to znaczy że jesteśmy drużyną kompletną...
|
Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
|
|
|
|
Odp: Oceniamy piłkarzy - wiosna 2005 - 14/03/2005 17:11
Ja też się cieszę, że jest (jak to zostało nazwane) konflikt. Tylko, żeby nie było jakiś problemów z Górnikiem, że każdy będzie sobie wytykał błędy. Z drugiej strony, może każdy będzie uważał, żeby nie było się czego przyczepić do jego gry.
|
Zawsze Pogoń Szczecin MKS.
|
|
|
- 1
- 2
-
|