Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Oceniamy piłkarzy - wiosna 2005 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
berety dwa
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7641 dni

Oceniamy piłkarzy - wiosna 2005 - 13/03/2005 14:48
co o tym sądzicie? opinie mile widziane.

[MODERATOR: temat został zmieniony

Sadu
Kibic
Na forum od 8394 dni

Odp: divecki objawieniem wiosny? - 13/03/2005 14:54
taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
tribu
Kibic
Na forum od 7935 dni

*

Odp: divecki objawieniem wiosny? - 13/03/2005 14:58
ja mysle ze za wczesnie jeszcze na takie stwierdzenia. z Legia ladnie gral ale to nie znaczy ze zawsze tak bedzie. ale oby bylo:D tak samo z Milarem bylo - z Lechem extra zagral a pozniej juz tak super (przynajmniej dla mnie) nie bylo

100% PD
Pampers 1948
Kibic
Na forum od 7922 dni

Odp: divecki objawieniem wiosny? - 13/03/2005 15:11
moim zdaniem temat za wczesnie zalozony bo dopiero byl 1 mecz i do tego w jakich warunkach wiec co on mogl pokazac? gral troche ale przekonamy sie w nastepnych meczach co bedzie:)

Hej POGOŃ Jesteśmy Z Tobą...Nie Opuścimy Cię...Nigdy Cię Nie Zdradzimy Bo My KOCHAMY CIĘ...
Sampaio
Kibic
Na forum od 8140 dni

*

Odp: divecki objawieniem wiosny? - 13/03/2005 15:13
jak dla mnie to jeszcze ciągle jest zima (co chyba widać)
codziennie rano pizga po nerach a do tego ślisko i mokro jak cholera
zdaje się że w tym roku początek wiosny w marcu wypada czy jakoś tak więc sie nie wypowiadam bo na to za wcześnie buhaha

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Łabek
Kibic
Na forum od 8053 dni

Odp: divecki objawieniem wiosny? - 13/03/2005 15:14
lol

Nikt nie mówił, że będzie łatwo... bo bez walki nie ma nic! Gryfińska
Nie pozwól, aby strach wyeliminował Cie z dalszej gry... Burżuazja
Lu Dex
Kibic
Na forum od 8421 dni

Odp: divecki objawieniem wiosny? - 13/03/2005 15:27
Dajcie mu jakeis ostrzezenei bo zaklada baardzo madre tematy, nie przestrzega ortografii i wogole:D

Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
P.
Do końca!
Na forum od 8128 dni

Odp: divecki objawieniem wiosny? - 13/03/2005 19:01
Mario....czy 74 przy nicku to Twoj rocznik?? baby

Sami przeciw wszystkim!!!
Lu Dex
Kibic
Na forum od 8421 dni

Odp: divecki objawieniem wiosny? - 13/03/2005 19:07

Patyk84 napisał:  
Mario....czy 74 przy nicku to Twoj rocznik?? baby

Czy moze jego wiek??

Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8040 dni

Odp: divecki objawieniem wiosny? - 13/03/2005 19:38
zeby nie było rozmywania wątku, dokonuje istototnej zmiany tematu
z obecnego na Oceniamy piłkarzy - wiosna 2005
chwalimy, krytykujemy itd. wszystkich piłkarzy, starych i nowych, mecz po meczu - zasady proste

Divecky na duży +
Peskovic niech będzie wyróżniony na tle pozostałych
Poledica - pozytywnie
Kuchar - to on grał :]
Edi - co parę minut go widziałem
Adriano - wielki nieobecny

ze starych, hmmm pozytywnie Matlak :]
Kaźmierczak - nieobecny

tak na marginesie na oceny jeszcze za wcześnie, Divecky rokuje na dobrego napadziora

P.S.
Mario74 nie szalej tak napaleńcu netowy :]
pzdr

laik
Kibic
Na forum od 8546 dni

Odp: Oceniamy piłkarzy - wiosna 2005 - 13/03/2005 20:59

Cobra_S napisał:  
Peskovic niech będzie wyróżniony na tle pozostałych
Edi - co parę minut go widziałem

peskovicz wyrozniony ? w drugiej polowie mial problem z wybiciem pilki ... co to za bramkarz ??? co kopnal to pilka spadala pomiedzy obroncow a pomoc akurat pod nogi legionistow ....jesli taka miala byc taktyka to ok ale watpie .. bramkarzow "tej klasy" nie powinno sie to zdarzac

co do ediego trche mi przypominal Chfona jak biegal ;)

POGOŃ WALCZĄCA , POGOŃ WALCZĄCA DO KOŃCA !!!
SamAxe
Kibic
Na forum od 7819 dni

Odp: Oceniamy piłkarzy - wiosna 2005 - 13/03/2005 21:11
Dla mnie to wygladało tak (oceny w skali od 1 do 10)

Peskovic 5 (nie popełnił błedów przy bramkach, ale te jego wybicia i wyjscia ... ;/)

Poledica 5 (w pierwszej częsci dobrze , w drugiej beznadziejnie...)
Magdoń 4 (nie przypominał tego który strzelił Legii 2 bramki)
Julcimar 6 ( ogólnie dobry występ)
Michalski 3 (słabo słabo ...)

Matlak 3 (w ogóle nie widoczny)
Kaźmierczak 4 (też słabo jak na niego)
Kuchar 5 (Dobrze w pierwszej połówce :D)
Adriano 3 (Cyba sie zimy przestraszył)

Divecky 7 (najlepszy na boisku z Pogoni , za szybko sciagnięty)
Edi 5 ( mało widoczny , jeden strzał z wolnego )

Rezerwowi:
Milar 4 (za duzo kiwał)
Grzelak 3 (bardzo słabo)
Parzy 3 ( j.w)

Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8040 dni

Odp: Oceniamy piłkarzy - wiosna 2005 - 13/03/2005 21:21

laik napisał:  

peskovicz wyrozniony ? w drugiej polowie mial problem z wybiciem pilki ... co to za bramkarz ??? co kopnal to pilka spadala pomiedzy obroncow a pomoc akurat pod nogi legionistow ....jesli taka miala byc taktyka to ok ale watpie .. bramkarzow "tej klasy" nie powinno sie to zdarzac

co do ediego trche mi przypominal Chfona jak biegal ;)

co do Peskovica sugeruje się oczywiście całokształtem jego interwencji :]
pozwolilem sobie na 2 krotne obejrzenie meczu na C+ i w pierwszej połowie nie miał za wiele do roboty, jak już miał interweniował pewnie, druga połowa to już błędy obrony + dobrze wykonany rzut wolny Kiełbowiecza, fakt faktem zmęczenie + zajechana murawa powodowały, że
- troszkę nie pewnie interweniował
- jego wykopy były niecelne

jednak co by nie powiedzieć w pewnych momentach przy tej murawie mogło być więcej przypadkowości niż zamierzonych zagrań

tak sobie teraz mysle, że przy ustawieniu gry jednym napastnikiem czy Divecky bedzie bardziej przydatny niż Milar?
z drugiej strony jesli będziemy grali dwoma napadziorami, kto wie, który duet Divecky-Milar, Divecky-Bugaj, Milar-Bugaj bedzie lepszy??
wciąż wierze w umiejętności Artura Bugaja ;)

Gucio
Kibic
Na forum od 7749 dni

Odp: Oceniamy piłkarzy - wiosna 2005 - 13/03/2005 21:54
(1-10)
Peskovic-4-wkońcu 3 bramki wpuścił...

Podelica-4-1 połowa przyzwiota w drugiej jednak niewyróżniał się spośród Portowców
Magdoń-3-Wolny słabo kryjący to nie ten Paweł z końcówki tamtej rundy...
Julcimar-5-Najlepszy z bloku obronnego Pogoni,aczykolwiek bez rewelki.
Michalski-3-W akcjach ofensywnych też zabarzdo go niewidziałem a w obronie słabo...

Matlak-3-Pomoc wyraźnie mu niesłuży
Kaźmierczak-3-Jak na lidera środka pola to słabo...miejmy nadzieję,że to chwilowe zaćmienie
Kuchar-6-Pozostawił po sobie dobre wrażenie zobaczymy co pokaże dalej jak narazie na +
Adriano-4-Boisko Legii mu wyraźnie nie służyło,ale piłe czasami potrafił dokładnie kopnąć

Divecky-7-Miał być rezerwowym wyszedł w podstawie.Na początku byłem troche zażenowany,że on a nie Milar,ale pokazał,że sie konkretnie nadaje.Oby tak dalej z lepszą skutecznością bedzie bardzo dobrze.
Edi-4-Jedyne co zaobserowowałem u tego gracza...to to,że ma dziwny kształt głowy ;)

"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
k(c)ompanyPL
Kibic
Na forum od 7976 dni

Odp: Oceniamy piłkarzy - wiosna 2005 - 13/03/2005 22:07
Gdybym miał zatrudnić takich fachowców jakich zobaczyliśmy w drugiej połowie, w jakiejkolwiek firmie, to coś mi się zdaje że ich matki żony i kochanki, nie zapominając o dzieciach, musiałyby kożystać o pomocy opieki społecznej. Gdyby tak każdy się tłumaczył że dał ciała u siebie w firmie, bo ciśnienie było za niskie, bo sprzątaczka śmieci nie wyrzuciała, bo teściwowa przyjechała to wyleciałby na zbity pysk z nieciekawą opinią. Na szczęście zawód piłkarza pozwala na spapranie wszystkiego i nie liczenie się z konsekwencjami. Może to dość radykalne podejście, no ale za coś się pracownikowi w końcu płaci. Za takie mecze powinna być kara finansowa... 1000 zł na oprawy od każdego grajka :D Ocena może być tylko jedna i to dla całego zespołu 0. Za całoksztat który wylansowała 2 połowa.
Nie ma to jak żyć w błogiej nieświadomości... tylko że niestety nie ma się znowu 10 lat :D Mogłem obstawić, byłoby na mały garnczek z miodkiem:D

Herman Haken. Takiego Prezydenta potrzeba Szczecinowi.
Szołn
Kibic
Na forum od 7899 dni

Odp: Oceniamy piłkarzy - wiosna 2005 - 13/03/2005 23:49
Chyba przez niektórych z Was przemawia sentyment do Pilarza... Pesković zagrał wczoraj bardzo dobrze, zawsze czujny i pewny w swoich interwencjach, co najmniej raz uratował nam dupę (genialny refleks po "strzale" Julcimara chociażby), tylko on i Divecky nie przynieśli nam wstydu.
Co by nie powiedzieć o Krzyśku, wspaniały bramkarz, ale gdy wychodził daleko od bramki to wiało grozą, aż trzęsły mi się łydki. Gdy widzę wycieczki Borisa za pole karne, jestem dziwnie spokojny o ich efekt. I o to chodzi.
A wykopy z piątki? Moim zdaniem kwestia stanu murawy, a jak coś to zawsze może robić to ktoś inny...

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
berety dwa
Kibic
Na forum od 7641 dni

Odp: Oceniamy piłkarzy - wiosna 2005 - 14/03/2005 15:51
żałujcie że nie byliście dzisiaj na twardowskiego o 14.30 kiedy Pogoń wyjeżdzała na trening do polic. jazda na całego. poledicy się dostało. parę osób krzyczało gdy szedł do autokaru" weż się do roboty albo wypier....j do legii" panik szedł tylko ze spószczoną głową. natomiast niektórzy piłkarze mówili że dopóki "gwiazdorzy" nie zaczną grać to sytuacja będzie tak wyglądać. boję się tylko żeby nie było żadnego konfliktu w drużynie.

Jay-J
Kibic
Na forum od 8409 dni

Odp: Oceniamy piłkarzy - wiosna 2005 - 14/03/2005 16:15
No właśnie, nikt tego nie przewidział a konflikt może powstać skoro taka mieszanka charakterowo-obyczajowa powstała u nas. Oni nawet w jednym języku nie potrafią się dogadać. Szczególnie zdziwił mnie Kuchar mówiący o dwóch zawodnikach unikających gry w defensywie... oby nie było żadnego poważnego konfliktu.

Obrazek gif wstawiony na forum
Szołn
Kibic
Na forum od 7899 dni

Odp: Oceniamy piłkarzy - wiosna 2005 - 14/03/2005 16:45
Konflikty są nieuniknione i w każdej drużynie istnieje jakiś tam podział... Profil narodowościowy/językowy nie ma tu nic do rzeczy (zakładam, że wśród naszych polskich graczy nie ma radykalnych nacjonalistów).
Ja się bardzo z tego "konfliktu" cieszę - oznacza to ni mniej ni więcej tylko tyle, że piłkarze nie przeszli nad tą porażką do porządku dziennego (to byłoby tragiczne w skutkach), zdają sobie sprawę jak bardzo zawiedli oczekiwania i są mocno wkurwieni na siebie. To wyzwoli ambicję - pewnie nie u wszystkich, ale mamy luksus posiadania szerokiej kadry i odsunięcie nawet 2 czy 3 graczy nie powinno bardzo źle wpłynąć na siłę drużyny. A jeżeli mamy umiejętności poparte ambicją, to znaczy że jesteśmy drużyną kompletną...

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
Niebuszewiak
Kibic
Na forum od 7774 dni

Odp: Oceniamy piłkarzy - wiosna 2005 - 14/03/2005 17:11
Ja też się cieszę, że jest (jak to zostało nazwane) konflikt. Tylko, żeby nie było jakiś problemów z Górnikiem, że każdy będzie sobie wytykał błędy. Z drugiej strony, może każdy będzie uważał, żeby nie było się czego przyczepić do jego gry. :)

Zawsze Pogoń Szczecin MKS.
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768856388 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005