Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> czy nie za wysokie progi? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
berety dwa
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7641 dni

czy nie za wysokie progi? - 11/03/2005 13:22
ptaszki(czytaj antoni i dawid) postawili sztabowi szkoleniowemu i drużynie Pogońi cel na rundę wiosenną tj. zajęcie 5 miejsca w lidze i zdobycie pucharu polski. byłoby wspaniale grać w pucharach. lecz czy to nie jest za duże wymaganie do drużyny która się zgrywa? czy to nie za wysokie progi? wydaje mi się że lepiej było nie stawiać celu; a jak drużyna by to osiągneła byłaby miła niespodzianka. a co będzie jak tego nie osiągną. znowu wyrzucą pół drużyny? my kibice nie będziemy zadowoleni że tego celu nie osiągneli. zaczną się znowu zgrzyty i nie ciekawe sytuacje. narka

Qcu
Kibic
Na forum od 8409 dni

**

Odp: czy nie za wysokie progi? - 11/03/2005 13:45
Jakis cel przed runda musieli postawic! A wolalbys zeby postawili na utrzymanie w lidze? Caly czas mowia jakie to wspaniale transfery zrobili i mieliby teraz mowic ze chca tylko sie utrzymac? Pomysl...

Ptr.
Kibic
Na forum od 7896 dni

Odp: czy nie za wysokie progi? - 11/03/2005 15:56
pozyjemy zobaczymy:P

Faster
Kibic
Na forum od 8753 dni

Odp: czy nie za wysokie progi? - 11/03/2005 22:54
Dzisiejszy mecz dał nam z grubsza odpowiedź. Wg mnie dalej gramy o utrzymanie w lidze. A puchar jak to puchar póki nie trafimy na Wisłe lub Legie to można mieć jakieś nadzieje o awans o szczebel wyżej.

Borys
Kibic
Na forum od 8132 dni

Odp: czy nie za wysokie progi? - 12/03/2005 10:25
A ja uważam żeby wszyscy krytykanci wylali se kubeł zimnej wody na głowe i poczekali z wysnuwaniem opinii do następnych meczy ;)

O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8040 dni

Odp: czy nie za wysokie progi? - 12/03/2005 10:35

Borys napisał:  
A ja uważam żeby wszyscy krytykanci wylali se kubeł zimnej wody na głowe i poczekali z wysnuwaniem opinii do następnych meczy ;)

Borys, ale właśnie to miał byc mecz prawdy ;)
to z Legią Portowcy mieli pokazać jak są dobrze przygotowani i jakie mamy dobre wzmocnienia!
piszesz o następnych meczach, może z Górnikiem wygramy, ale biorąc pod uwagę wyjazdowe mecze z Wisłą, u nas Groclinem, potem Lechem wyjazd itd. cięzko będzie o dobry wynik

poczekamy zobaczymy, z pewnością ten cały temat ma sens tylko dla tego, że to prasa przed meczem nakręciła bardzo duże ciśnienie, wywiad z Dawidem Ptakiem, wypowiedzi piłkarzy, również ciśnienie na oficjalce Legio! Bój się!
słowa początkowe w relacji z meczu na naszej stronie wydaje mi się oddają całkowiecie sytuację, że nie wyszło (a miało), ale gramy dalej
poczekamy na mecz z Podbeskidziem wyjazdowy, przewiduje spore zmiany w składzie

PKU !
Kibic
Na forum od 7663 dni

Odp: czy nie za wysokie progi? - 14/03/2005 18:37
myślę że PP jest do zdybycia a z tym 5miejscem w lidze to wątpliwe..ale realne;)

PKU !
ManU
Kibic
Na forum od 7821 dni

Odp: czy nie za wysokie progi? - 14/03/2005 18:44
Ja to widze tak - w lidze mamy szanse na gora 5 miejsce. Czy 5 czy 10 - dla mnie nie ma roznicy. Jedyne czego chce do ambitnej i efektownej gry - a sadze ze ta druzyna z tyloma brzylijczykami akurat to jest w stanie zaprezentowac (chodzi mi bardziej o efektownosc ...). Sadze ze mamy dobra ekipe, na 5-6 miejsce w tabeli, ale mogą byc nawet troche nizej - aby grali ciekawa pilke i skoncentrowali sie na PP. Bo puchar jest nasza wielką szansą - co prawda juz Podbeskidziem moga byc klopoty, ale mamy naprawde duzą szanse by zajsc daleko. Uwazam ze na PP powinnismy sie skoncentrwac. Tam wszystko moze sie zdarzyc.

"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
laik
Kibic
Na forum od 8547 dni

Odp: czy nie za wysokie progi? - 15/03/2005 13:39

Cobra_S napisał:  

Borys napisał:  

Borys, ale właśnie to miał byc mecz prawdy ;)
to z Legią Portowcy mieli pokazać jak są dobrze przygotowani i jakie mamy dobre wzmocnienia!

moim zdaniemwzmocnienia sa ale nie kazdy umie grac na kartoflisku z blotem i sniegiem (podgrzewanym hehehe) liga polska powinna zmienic system rozgrywek bo nie ma sendu tak grac .. zamiast rozpoczac spokojnie w polowie kwietnie rogrywki my rzucamy sie na syfiaste boisko , na deszczowa sinegowa pogode ... pilkarze ok moze niektorzy lubia tak grac (wyrobnicy) ale co z kibicami ? przyjdziemy w sobote na stadion i co pelno sniegu na trybunach ? chyba kazdy by wolal spokojnie usiasc czy postac , kibicowac w sloneczku przy umiarkowanej temperaturze ?? i pewnie wiecej ludzi by przyszlo

POGOŃ WALCZĄCA , POGOŃ WALCZĄCA DO KOŃCA !!!
Bartas
Kibic
Na forum od 8146 dni

Odp: czy nie za wysokie progi? - 15/03/2005 20:02
Laik nie zgadzam się. Do kwietnia to przerwa wynosiła by pół roku prawie. Wiele osob usycha po 3 miesiącach z tęsknoty:)

laik
Kibic
Na forum od 8547 dni

Odp: czy nie za wysokie progi? - 15/03/2005 21:03

mksbart napisał:  
Laik nie zgadzam się. Do kwietnia to przerwa wynosiła by pół roku prawie. Wiele osob usycha po 3 miesiącach z tęsknoty:)

no pewnie .. najlepszy bylby system rozgrywek podobny do tego na wyspach :) graja praktycznie bez przerwy ...no moze jakis tydzien czy 2 ... ale do tego trzeba miec odowiednie stadiony, murawy ..etc.. nie wspominajac o pilkarzach

POGOŃ WALCZĄCA , POGOŃ WALCZĄCA DO KOŃCA !!!
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8040 dni

Odp: czy nie za wysokie progi? - 15/03/2005 23:07
czytając Wasze wpisy nasuwa się chyba wniosek :]
jeśli gramy w dość złych warunkach pogodowych, bo miesiące powiedzmy październik (często deszczowy), listopad, grudzień potem marzec i może część kwietnia do takich należą to należy sobie zadać pytanie.
czy Brazylijczycy (piłkarze z Ameryki Południowej), którzy grają w swoim kraju przeważnie powyżej 20 stopni na +, do tego na dobrze przygotowanych murawach u nas mogą wykazać się pełnią umiejętności??
a teraz temat bardziej przyziemny spotkaniu z Legią
czy trener Bohumil Panik nie popełnił błędu wpuszczając od pierwszych minut Ediego i Adriano??
Milar wszedł jako zmiennik akurat
dwaj pierwsi nie dość, że z zespołem nic nie grali, Adriano zagrał w sparingu z Wisłą - to wiedząc jakie są warunki na murawie, padający śnieg, temperatura Panik nie powinien ich w tym meczu posadzić na ławie, a dać pograć polakom, którym bliższe są zimowe warunki??

Boberek
Kibic
Na forum od 8279 dni

**

Odp: czy nie za wysokie progi? - 15/03/2005 23:50

Cobra_S napisał:  
czytając Wasze wpisy nasuwa się chyba wniosek :]
jeśli gramy w dość złych warunkach pogodowych, bo miesiące powiedzmy październik (często deszczowy), listopad, grudzień potem marzec i może część kwietnia do takich należą to należy sobie zadać pytanie.
czy Brazylijczycy (piłkarze z Ameryki Południowej), którzy grają w swoim kraju przeważnie powyżej 20 stopni na +, do tego na dobrze przygotowanych murawach u nas mogą wykazać się pełnią umiejętności??
a teraz temat bardziej przyziemny spotkaniu z Legią
czy trener Bohumil Panik nie popełnił błędu wpuszczając od pierwszych minut Ediego i Adriano??
Milar wszedł jako zmiennik akurat
dwaj pierwsi nie dość, że z zespołem nic nie grali, Adriano zagrał w sparingu z Wisłą - to wiedząc jakie są warunki na murawie, padający śnieg, temperatura Panik nie powinien ich w tym meczu posadzić na ławie, a dać pograć polakom, którym bliższe są zimowe warunki??

to jest chyba jasne ze popelnil blad i nikt co do tego nie powinien miec watpliwosci ktos juz gdzies napisal i ja sie z tym zgadzam ze juz lepiej bylo wystawic w skladzie zawodnikow walczacych a nie technicznych : Tralka, Labedzki....zobaczymy jak to wszystko bedzie wygladalo w sobote kiedy nie bedzie sniegu a bedzie bloto i fatlna murawa...

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
Szamał
Kibic
Na forum od 8051 dni

Odp: czy nie za wysokie progi? - 18/03/2005 17:16
mecz z gornikiem pokaze co to za druzyne skompletowl sztab szkoleniowy. po porazce z Legia - trzeba uczciwie powiedziec - planowana, nie mam zludzen ze puchar polski to mocno optymistyczna wersja - ale co do 5 miejsca w lidze - patrzac na mizerie w naszej lidze to kto wie. bo skoro planowac to zakladac jakies nawet lekko na wyrost cele - ja zycze portowca tego 5 miejsca - zycze jego rowniesz wszystkim kibicujacym a w tym sobie
pozdrawiam

acidland
berety dwa
Kibic
Na forum od 7641 dni

Odp: czy nie za wysokie progi? - 18/03/2005 19:35
po meczu z legią te wysokie progi zamieniły się w bardzo trudne strome schody; po których wydaje mi się że nie wejdziemy za wysoko.

Ka(L)ina
Kibic
Na forum od 7833 dni

Odp: czy nie za wysokie progi? - 19/03/2005 10:43
Progi muszą być, trzeba jakoś motywować druzyne aby wygrywała

Walczyć Pogoń Walczyc...
Ambasador
Moderator**
Na forum od 7821 dni

Odp: czy nie za wysokie progi? - 19/03/2005 11:14
Kazdy musi stawiac sobie jakeis cele, bo bez celi wtedy zycie nie ma sensu. Lepiej darzyc do tego aby byc coraz wyzej i wyzej w tabeli niz zadowlic sie 10 miejscem czy ktoryms tam. Trzeba stawiac sobie poprzeczke, i darzyc do tego aby ja przeskoczyc:)

Pozdro all

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
kijevo
Kibic
Na forum od 7871 dni

Odp: czy nie za wysokie progi? - 19/03/2005 11:17
wydaje mi sie że za plan minimum powinno uznac sie 8 miejsce dające prawo do gry w intertoto.

Borys
Kibic
Na forum od 8132 dni

Odp: czy nie za wysokie progi? - 19/03/2005 11:24

kijevo napisał:  
wydaje mi sie że za plan minimum powinno uznac sie 8 miejsce dające prawo do gry w intertoto.

Myśle że stać nas na wyższe miejsce niż 8, a co do intertoto to Dawidek powiedział że nas te rozgrywki nie interesują i tu sie z nim zgodze...

O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
kijevo
Kibic
Na forum od 7871 dni

Odp: czy nie za wysokie progi? - 19/03/2005 11:27

Borys napisał:  

kijevo napisał:  

Myśle że stać nas na wyższe miejsce niż 8, a co do intertoto to Dawidek powiedział że nas te rozgrywki nie interesują i tu sie z nim zgodze...

przecież Pogoń została do nich zgłoszona wiec musiał wyrazić zgode:)

- 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768861345 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005