Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> pesković - czy zasługuje na potępienie? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
berety dwa
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7641 dni

pesković - czy zasługuje na potępienie? - 11/03/2005 10:44
chciałbym abyście się wypowiedzieli co sądzicie o nabytku Pogońi borisie peskovićiu. musimy postanowić czy jedziemy z gościem i nie zostawiamy na nim tzw. suchej nitki; czy zostawiamy go w spokoju? sam nie wiem co o tym wszystkim myśleć i mam dylemat. z jednej strony "gość" będzie reprezentował naszą Pogoń; i nie wiadomo jak to będzie robił. z drugiej strony ta cała afera barażowa" i to że min. przez niego krzysiu pilarz musiał opuścić szczecin. dawno w Pogońi nie było takiej sytuacji. trenował z drużyną inny "sprzedawczyk" lewna ale baniak go wyrzucił mówiąc że dla takich nie ma w Pogońi miejsca. to czy dla peskovićia jest? co wy na to? jestem ciekawy waszych opini. pozdrowienia i narka!!!

barcish
Kibic
Na forum od 7922 dni

**

Odp: pesković - czy zasługuje na potępienie? - 11/03/2005 10:51
jak cos to Pogoni...

POGOŃ SZCZECIN!
er_carlos
Kibic
Na forum od 7751 dni

Odp: pesković - czy zasługuje na potępienie? - 11/03/2005 11:13
To że Krzyśka nie ma w Pogoni, to w tym przypadku na niego winy bym nie zrzucał. To była decyzja Ptakoszów, a i tak na dzień dzisiejszy Bartek Fabiniak może go wygryźć ze składu (choć raczej w to nie wierze, wiadomo menager Dawid i jego zakupy). Co do "sprzedawczyka" hmm trudna sprawa, jest aktualnie zawodnikiem Pogoni i ewentualne "jechanie" po nim może zaszkodzić naszej drużynie, jednak odwracając tę sytuacje może tylko go zmotywować do lepszej gry (przykład Krzyśka Pilarza). Proponowałbym jak to już kiedyś ktos napisał na tym forum, na powitanie zacząć krzyczec BORIS PESKOVIĆ, BORIS PESKOVIĆ i po ewentualnej reakcji Borisa (np. po podniesieniu ręki w kierunku kibiców) zacząć krzyczeć SPRZEDAWDCZYKU, i ja na tym bym poprzestał, niech wie że kibice pamiętają mu ten "incydent", po tym "powitaniu" myslę że lepiej by było na skoncentrowaniu się na dopingu Pogoni.

maluch
Kibic
Na forum od 7751 dni

Odp: pesković - czy zasługuje na potępienie? - 11/03/2005 13:01
Mi tam sie wydaje ze gdyby to nie był peskovic to inny by sie znalazł...chyba juz nic z tym nie zrobimy przez najblizszy czas

>>>Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie ---->>>

Jednak wszystko co złe ma swoje dobre strony :)
raffi
Kibic
Na forum od 7715 dni

Odp: pesković - czy zasługuje na potępienie? - 11/03/2005 13:16
troszkę was nie rozumiem :O
PRzecież to dzięki Peskoviciovi cała afera została ujawniona i nie ukręcono jej łba(był koronnym świadkiem). Przecież to "przez" niego Świt wygrał pierwszy mecz (bronił jak wariat) i dlatego poszli do niego strasząc go przed drugim meczem.

Popełnił błąd, ale myślę, że swoją późniejszą postawą zrobił wiele, by go naprawić...

Zapytajcie zresztą kibiców Świtu

Pszczółek
Kibic
Na forum od 8279 dni

**

Odp: pesković - czy zasługuje na potępienie? - 11/03/2005 13:21
Sprzedawczyk.....

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
Luigi
Kibic
Na forum od 7677 dni

Odp: pesković - czy zasługuje na potępienie? - 11/03/2005 13:41

raffi napisał:  
PRzecież to dzięki Peskoviciovi cała afera została ujawniona i nie ukręcono jej łba(był koronnym świadkiem). Przecież to "przez" niego Świt wygrał pierwszy mecz (bronił jak wariat) i dlatego poszli do niego strasząc go przed drugim meczem.

Popełnił błąd, ale myślę, że swoją późniejszą postawą zrobił wiele, by go naprawić...

100% racji

Nie rzucim ziemi skad nasz klub...
rafi
Kibic
Na forum od 8194 dni

Odp: pesković - czy zasługuje na potępienie? - 11/03/2005 13:47
to nie tylko SPRZEDAWCZYK ale i KAPUS za handel meczmi nalezy mu sie od nas a i jeszcze kilka okrzykow za wkopanie kolesi PESKOVIC TO SMIEC i na kazdym meczu powinnismy z nim jechac jak ze SZMATA a wtedy szybko odejdzie i bedzie spokoj tyle w tym temacie PESKOVIC = 0 SZACUNKU

ZAWSZE WIERNI POGONI
Dandi
Kibic
Na forum od 7817 dni

Odp: pesković - czy zasługuje na potępienie? - 11/03/2005 13:51
ja tam proponuje go po prostu osrac i tyle

1973
Kibic
Na forum od 7825 dni

*

Odp: pesković - czy zasługuje na potępienie? - 11/03/2005 14:16
olej to!

tylko Fabio.

Jarasija
Kibic
Na forum od 8774 dni

*

Odp: pesković - czy zasługuje na potępienie? - 11/03/2005 14:34

raffi napisał:  

To, że pomógł w rozwiązaniu sprawy nie zmienia postaci rzeczy że jest sprzedawczykiem!! Ja tam osobiscie na jego temat na meczu nie będę nic krzyczał bo szkoda mi gardła na niego.

"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
ktn
Ultraoptymista
Na forum od 8141 dni

Odp: pesković - czy zasługuje na potępienie? - 11/03/2005 14:50
frajer który nie dość że sprzedał mecz to w dodatku sprzedał swoich kolesi ...

Better dead than red!
kawek
Kibic
Na forum od 8181 dni

Odp: pesković - czy zasługuje na potępienie? - 11/03/2005 15:05

Rafał_MKS napisał:  
frajer który nie dość że sprzedał mecz to w dodatku sprzedał swoich kolesi ...

Sprzedał swoich kolesi zeby uratować swoja dupe mimo iż sam był w to zamieszany to wszystko zwalił na kumpli

mem
Kibic
Na forum od 7821 dni

Odp: pesković - czy zasługuje na potępienie? - 11/03/2005 15:21

mksbart napisał:  
A jutro jedziemy na melodię Ja Kocham Pogoń....

Sprzedawał mecze... ooooo
Sprzedawał kumpli... ooooo
Boris Peskowić.... ooooo
Weź WYPIERDALAJ eja o

No i to by było na tyle ode mnie w tym temacie :]

"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."

"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
ted
Kibic
Na forum od 8857 dni

Odp: pesković - czy zasługuje na potępienie? - 11/03/2005 15:44
gownopatykiem

byliśmy, jesteśmy, będziemy... PS 1948 !
ted
Kibic
Na forum od 8857 dni

Odp: pesković - czy zasługuje na potępienie? - 11/03/2005 15:44
ja to na niego totalnie wykładam
wsciekly

byliśmy, jesteśmy, będziemy... PS 1948 !
x-pack
Kibic
Na forum od 7764 dni

Odp: pesković - czy zasługuje na potępienie? - 11/03/2005 15:48
niby sprzedal ale mu grozili ze przestrzela mu kolana i grozili jego rodzinie wiec sprawa trudna fak faktem ,ze sprzedal......... ja tam dam mu spokoj lepiej sie skoncentrowac na tym zeby dobrze dopingowac Pogon .........pozdro

Szczecińska albo Zadna
Ptr.
Kibic
Na forum od 7896 dni

Odp: pesković - czy zasługuje na potępienie? - 11/03/2005 15:50
Mi pestkovic jest kompletnie obojetny wiec nie bede sie do niego przyczepial:]

celciusz
Kibic
Na forum od 8915 dni

Odp: pesković - czy zasługuje na potępienie? - 11/03/2005 15:56
nie on pierwszy nie on ostatni dal dupy a mecze sprzedawali sprzedaja i beda sprzedawac a co niektorzy to widac za punkt honoru sobie postawili pobluzgac na goscia nie ma co sie tak spinac bo wam kiszka peknie.

kibic79
Kibic
Na forum od 7672 dni

Odp: pesković - czy zasługuje na potępienie? - 11/03/2005 16:10
co bylo to bylo. teraz jest zawodnikiem Pogońi i nalezy mu sie szacunek

http://e-dieselservice.pl/
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768861345 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005