Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Współpraca z Lotto - dofinansowanie opraw << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
-HL
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8132 dni

Współpraca z Lotto - dofinansowanie opraw - 14/01/2005 20:21
Dzieki nawiazaniu wspolpracy z Lotto 1% kwoty uzyskanej z zakupu promocyjnych produktow trafi na potrzeby organizacji opraw na Pogonce. Szerzej tu:
news
Od siebie dodam ze lista towarow jest znacznie szersza niz podana na stronie, wiec przez najblizsze pare tygodni wszystkie przecenione gadzety i inne produkty Lotto wspomoga ruch ultras. Zachecam do kupowania wlasnie w salonie Lotto, Galaxy i Realu. A to dopiero poczatek wspolpracy, wiec wszystko idzie w dobra strone...wiecej informacji w najblizszym czasie. Pzdr :)

Miłość do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo naszą nadzieją...
x-pack
Kibic
Na forum od 7764 dni

Odp: Współpraca z Lotto - dofinansowanie opraw - 14/01/2005 21:04
troche malo 1% ale zobaczymy moze troche sie uzbiera

Szczecińska albo Zadna
1973
Kibic
Na forum od 7825 dni

*

Odp: Współpraca z Lotto - dofinansowanie opraw - 14/01/2005 21:10
wreszcie jakas pozytywna wiadomosc brawa tylko szkoda ze szali nie przecenili, a na pewno troche ludzi by sie zaopatrzylo.

Boberek
Kibic
Na forum od 8279 dni

**

Odp: Współpraca z Lotto - dofinansowanie opraw - 14/01/2005 21:18

X-PACK napisał:  

no wiesz malo nie malo ale od czegos trzeba zaczac, przeciez wiadomo ze na samym poczatku nie zaproponuja ci niewiadomo ile procent od kazdego produktu!....no to widze ze trza bedzie w lutym salon odwiedzic i cos zakupic....

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
Helmut
Moderator*
Na forum od 8281 dni

Odp: Współpraca z Lotto - dofinansowanie opraw - 14/01/2005 23:21

X-PACK napisał:  

jak napisał -HL... to dopiero początek

pogoniarz73 napisał:  
wreszcie jakas pozytywna wiadomosc tylko szkoda ze szali nie przecenili, a na pewno troche ludzi by sie zaopatrzylo

na stronie jest wyróżnych tylko kilka przecenionych artykułów... ale jest ich o wiele więcej. Nie orientuje się czy szale także... najlepiej wybrać się do salonu i sprawdzić samemu.

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
RUDY 20
Kibic
Na forum od 7827 dni

Odp: Współpraca z Lotto - dofinansowanie opraw - 15/01/2005 11:22
ja już kupiłem kalendarz,piłke i ochraniacze to będzie już par groszy

na zawsze w moim sercu POGOŃ gool SZCZECIN
Cz
Kibic
Na forum od 7802 dni

Odp: Współpraca z Lotto - dofinansowanie opraw - 15/01/2005 12:05
Nie spodziewalem sie tego po Lotto w koncu wiecej wspieraja Lecha a tu taka dobra wiadomosc:)mam pytanie moze ktos sie orientuje czy Lotto wykonuje bluzy na zamowienie,oczywiscie w jakies wiekszej liczbie czy nie ma takiej mozliwosci?z gory dzieki za odp:D

www.sectorshop.net
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8956 dni

Odp: Współpraca z Lotto - dofinansowanie opraw - 15/01/2005 12:26

Czarny85 napisał:  
Nie spodziewalem sie tego po Lotto w koncu wiecej wspieraja Lecha a tu taka dobra wiadomosc:)mam pytanie moze ktos sie orientuje czy Lotto wykonuje bluzy na zamowienie,oczywiscie w jakies wiekszej liczbie czy nie ma takiej mozliwosci?z gory dzieki za odp:D

z tego co wiem to robia wiele rzecyz, i bluzy chyba tez, ale najlepiej isc i konkretnie sie dowiedziec u nich...

muniek
Kibic
Na forum od 8341 dni

*

Odp: Współpraca z Lotto - dofinansowanie opraw - 15/01/2005 13:19
a wie ktos ile kosztuja spodenki Pogoni, po rabacie?

Kto nie pije ten donosi....
maluch
Kibic
Na forum od 7751 dni

Odp: Współpraca z Lotto - dofinansowanie opraw - 15/01/2005 14:05
no ja nie wiem jak wy ale napewno odwiedze w Galaxy sklepik Pogoni :) i co wiecej napewno coś kupie czyli macie juz "1%" więcej.. hmmm moze jak tak wiecej wiary pójdzie cos kupić to ten procent wzrośnie ;] no ale im wiecej tym lepiej :P

>>>Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie ---->>>

Jednak wszystko co złe ma swoje dobre strony :)
wsk
Kibic
Na forum od 7674 dni

Odp: Współpraca z Lotto - dofinansowanie opraw - 15/01/2005 18:34
Witam.
Mam do was prośbę. Mieszkam dość daleko od Szczecina i nie wiem za bardzo skąd się dowiedzieć ile po tej obniżce w Lotto kosztuje koszulka Pogoni. Jeśli byście mogli jakoś odpowiedzieć, byłbym wdzięczny

Steryd
Kibic
Na forum od 8823 dni

**

Odp: Współpraca z Lotto - dofinansowanie opraw - 15/01/2005 21:04
Jak na poczatek wspolpracy rewelacja :)
Duzy Plus za akcje :)

1948
Niebuszewiak
Kibic
Na forum od 7775 dni

Odp: Współpraca z Lotto - dofinansowanie opraw - 15/01/2005 21:36
:hmm: jakby przyszło 1000000 osób i każda zapłaciłaby min. 100 zł to mielibyśmy 1000000 zł na oprawy ;) (ech ta wyobraźnia:))

Zawsze Pogoń Szczecin MKS.
kln
Kibic
Na forum od 7868 dni

Odp: Współpraca z Lotto - dofinansowanie opraw - 30/01/2005 15:18
Salon Lotto przy ul. Piłsudskiego 31 zacieśnia współpracę z kibicami Pogoni zaangażowanymi w organizowanie opraw meczowych.

Od ponad dwóch tygodni w salonie Lotto trwa przecena strojów i sprzętu sportowego oraz pamiątek Pogoni. Pamiątki Pogoni kosztują nawet o 50% mniej, sprzęt Lotto nawet o 40% mniej. Przykładowo - zimowa kurtka Lotto kosztuje 168zł, przed promocją - 279zł. Czapka zimowa - 15zł, przed promocją - 25zł.
Jeden procent obrotu ze sprzedaży przecenionych towarów zostanie przekazany na pokrycie kosztów nowej "sektorówki" w kształcie koszulki Pogoni. Jeśli będzie to zbyt mała kwota, Lotto dołoży 50% kosztów.
Wszelkie szczegóły zostaną uzgodnione w najbliższym czasie, kiedy to dojdzie do spotkania przedstawicieli Lotto z grupą kibiców odpowiedzialną za oprawy meczowe.

Do końca lutego został także przedłużony konkurs na nowe wzory szalików i t-shirtów. Propozycje można przesyłać na adres lottosport.szczecin /at/ neostrada.pl.
Autor wzoru, który zostanie wykorzystany do wykonania gadżetu, zostanie nagrodzony bonem o wartości 200zł do zrealizowania w salonie przy ul. Piłsudskiego 31. Autorzy wyróżnionych prac otrzymają gadżety Pogoni, jedną z nagród będzie kalendarz Lotto na 2005 rok z podpisami piłkarzy Pogoni.

Salon Lotto nawiązał także współpracę z oficjalnym dystrybutorem pamiątek Legii Warszawa. Dzięki temu w salonie przy ul. Piłsudskiego oraz stoiskach firmowych w Realu i CH Galaxy można nabywać oryginalne gadżety waraszawskiej Legii. W Warszawie do nabycia będą pamiątki Pogoni.

Źródło: Pogoń.v.pl

Miejmy nadzieje że to dopiero początek :D

tribu
Kibic
Na forum od 7936 dni

*

Odp: Współpraca z Lotto - dofinansowanie opraw - 30/01/2005 15:34
no ladnie ladnie - coraz lepiej:] mam nadzieje ze to jeszcze nie koniec milych niespodzianek:D w tygodniu trzeba odwiedzic salon i zakupic pare drobiazgow:)

100% PD
Helmut
Moderator*
Na forum od 8281 dni

Odp: Współpraca z Lotto - dofinansowanie opraw - 31/01/2005 18:59

trib napisał:  
no ladnie ladnie - coraz lepiej:] mam nadzieje ze to jeszcze nie koniec milych niespodzianek :D w tygodniu trzeba odwiedzic salon i zakupic pare drobiazgow:)

Owszem :]
Od dzisiaj w punktach Lotto można nabywać nasze vlepki,z których całkowity dochód zostanie przeznaczony na oprawy meczów, a w salonie przy Piłsudskiego została ustawiona specjalna szklana skarbonka przeznaczona do wrzucania pieniędzy na oprawę ;)

Rozliczenie ze zbiórki w salonie Lotto zostanie opublikowane na łamach gazetki Pogoń Szczecin, oraz na stronach internetowych Pogoni.

A współpraca ciągle się rozwija...

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
Niezauważalny
Kibic
Na forum od 7692 dni

Odp: Współpraca z Lotto - dofinansowanie opraw - 31/01/2005 20:49
Mam zapytanie do MW czy jakies fajne bardziej skomplikowane oprawy beda w tym sezonie goscily na twardowskiego ??????????

Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8156 dni

**

Odp: Współpraca z Lotto - dofinansowanie opraw - 31/01/2005 20:58

jacek napisał:  
Mam zapytanie do MW czy jakies fajne bardziej skomplikowane oprawy beda w tym sezonie goscily na twardowskiego ??????????

To może ja kultularnie odpowiem nim ktoś Cie zrówna z ziemią. :)
Forum, Internet wogóle podawanie takich rzeczy do ogólnej wiadomości przed faktem, mija się z celem, nie sądzisz ?
Pozdrawiam. :)

Z daleka nie będzie widać.
Helmut
Moderator*
Na forum od 8281 dni

Odp: Współpraca z Lotto - dofinansowanie opraw - 31/01/2005 21:27

Ziemiak napisał:  

jacek napisał:  

To może ja kultularnie odpowiem nim ktoś Cie zrówna z ziemią. :)
Forum, Internet wogóle podawanie takich rzeczy do ogólnej wiadomości przed faktem, mija się z celem, nie sądzisz ?
Pozdrawiam. :)

ulala... Ziemniak błysnął inteligencję... plus za akcje ;)

Jacek... jeżeli znajdą się na to pieniądze, będą do tego odpowiednie warunki (zarówno te pogodowe jak i te inne ;)), oraz osoby które się tym zajmą... i nie zabraknie im zaangażowania... to być może tak ;)
plany weryfikuje życie :]

kijevo
Kibic
Na forum od 7871 dni

Odp: Współpraca z Lotto - dofinansowanie opraw - 31/01/2005 21:28
jak beda potrzebne rece do roboty to walić na GG :)
a jak narazie to gratulacje za ogarniecie tematu dla was:D
tylko nie mówcie ze wazelinuje:)

- 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768861330 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.06 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005