Kto nowym kapitanem Pogoni? - 12/01/2005 17:51
po zamieszaniu ze sprawą Moskalewicza, która wciąż trwa nasi piłkarze nie mają kapitana zespołu
Głos wskazuje jak najpoważniejszego kandydata Grześka Matlaka
kogo byście widzieli w roli kapiatana i dlaczego??
patrząc na skład rzeczywiście Matlak ma według mnie największe szanse
dodam, że wybór najprawdopodobniej odbędzie się podczas obozu w Pogorzelicy
Odp: Kto nowym kapitanem Pogoni? - 12/01/2005 18:41
ej no co wy ludzie jak Matlak zostanie to wywalą go z Pogoni bo chyba taki jest nakaz że kapitana por undzie się wywala z drużyny tak jak było to w przypadku Bogusia Wyparły i Olgierda ;/
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Odp: Kto nowym kapitanem Pogoni? - 12/01/2005 20:09
u mnie akcje Matlaka jako kapitana stoja troche nizej ja bym to widzial tak :
1.Bugaj
2. Trałka
3. Kazmierczak
4. Matlak - wszystko fajnie, walka na boisku , twardy charakter, rowna forma ...tylko ten Lech....
5. Pilarz - mimo szacunku do Krzyska to wydaje mi sie ze kapitanem powinien byc gracz z pola ktory w razie jakiejs sytuacji wiadomo zareaguje szybciej niz bramkarz ktory bedzie musial przewaznie przebiec kawalek zanim dotrze na przyklad do sedziego
Odp: Kto nowym kapitanem Pogoni? - 12/01/2005 20:46
1.Każmierczak- jeżeli drużyna ma być budowana na tym właśnie zawodniku to przyda mu się kredyt zaufania, myśle że nie brakuje mu serca i charyzmy aby być kapitanem zespołu!!!!
2.Matlak- doświadczony i na pewno ma predyspozycje żeby zostać kapitanem
Jak dla mnie to tylko te dwie kandydatury wchodzą w gre ( co do Krzysia Pilarza to na pewno nie brakuje mu serca i woli walki ale nie jest doświadczonym graczem)
Odp: Kto nowym kapitanem Pogoni? - 12/01/2005 20:48
Własnie to może jednak Kaźmierczak - tylko pewnie brak ogrania w 1 lidze i wiek może przeszkadzać , bo plac to on ma pewnie zapewniony ....
Co do Matlaka, zgadzam sie z Boberkiem - gdyby nie ten Lech ..
Odp: Kto nowym kapitanem Pogoni? - 12/01/2005 21:24
Drugiego takiego walczaka jak Olo na razie nie ma w Pogoni!!!! kapitanem powinien zostać Grzegorz Matlak- dośiadczony i walczący no i wiek przemawia za nim (32l.)
Każmierczak albo Pilarz- nie miał bym nic przeciwko, ale mają chyba małe szanse ze względu na wiek i doświadczenie (mają 23 i 25 lat)
moim skromnym zdaniem kapitanem powinien zostać doświadczony, charyzmatyczny, ze stażem pierwszoligowym zawodnik.Taki, który potrafi podbudować czasem też krzyknąć na zawodników a do tego niezabardzo pasują Trałka i Kaźmierczak...no fakt kaźmierczak ma trochę charyzmy, ale za mało, aby pełnić funkcję kapitana drużyny.
a moja "klasyfikacja" wygląda tak:
1.Matlak
2.Bugaj
3.Michalski
4.Parzy
5.hmmm....niech będzie Grzelak
Nikt się nie musi ze mną zgadzać, ale to moje skromne zdanie
Primo : podalem taka kolejnosc wedlug tego kto sobie zasluzyl na to zeby byc kapitanem
Secundo : wydaje mi sie ze Bugaj mimo wszystko bedzie czesto gral w pierwszym skladzie bo oprocz Millara to my przeciez nie mamy napastnikow zbytnio a w meczach u siebie granie 2 napastnikami to chyba powinien byc standard.chcociaz kto wie jakim ustawienie zaproponuje .....Ptak tfuuu przepraszam Panik
Odp: Kto nowym kapitanem Pogoni? - 12/01/2005 22:35
Jest tylko jedna kandydatura: Grzesiu Matlak. Kapitan powinien być doświadczonym zawodnikiem, mającym poważanie zarówno wśród kibiców jak i wśód samych piłkarzy.Musi potrafić opier...... kiedy trzeba oraz zerwać zespół do walki. Matlak spełnia te kryteria. Pamiętam jak wrzeszczał na innych jak grali sparingi rok temu w Policach. Chłopaki od razu żwawiej biegali Co do Bugaja to nie wiadomo czy będzie grał regularnie w pierwszej drużynie bo nikt nie wie jakie "cudo" nam Ptak junior z Brazylii przywiezie...A Trałka? Prosze Cię...Może za pare lat jak się chłopak wyrobi i nabierze doświadczenia. To samo Pilarz i Kaźmierczak. Za krótki staż w I lidze jak dla mnie. Porzyjemy zobaczymy.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768861348 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.