| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Najlepsi obcokrajowcy w historii Pogoni - 07/01/2005 23:11
temat trochę mało interesujący jak dla mnie (gwiazd w tej dziedzinie to u nas nie było) ale wrzucę swoje trzy grosze. Ja najmilej wspominam Chi Fona i....Tobiego Heuot (sorka jak przekręciłem nazwisko ). Ferdżi to był niezły i sympatyczny bezszyjny murzynek a Tobi? pamiętam że był jedną z większych gwiazd Pogoni tamtego okresu. A i bramek sporo strzelał. O Milarze nie piszę bo to jeszcze nie historia to tyle. pozdro
|
|
|
|
|
Odp: Najlepsi obcokrajowcy w historii Pogoni - 08/01/2005 00:26
Czarodziej środka pola z Urugwaju Silvera 
a tak na poważnie:
Chifon
Szypowski-mało grał,ale zawsze jakos go lubiłem(choćby w meczu z Rksem za to,że w 90 min obronił karnego na wyjeździe )
Batata-za całokształt
|
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Najlepsi obcokrajowcy w historii Pogoni - 08/01/2005 17:48
po głębszej analizie bardziej wymienie ich z tytułu chodzenia na mecze i ilości występów w Pogoni
kolejność nazwisk przypadkowa:
Siergiej Nikitin - grający w sezonach od 92/93 do 94/95 - chyba największa ilość spotkań jako obcokrajowiec
Kaniszew Aleksander - istny Maradonna na boisku jak dobrze pamiętam sodówa mu do głowy uderzyła, miał krótki epizod w Legii i zniknął mi z polskich boisk
Tobi Heyot - hmm nie pamiętam 
Chi Fon - najlepszy
Szypowski Sergiej - za całokształt
Sergio Batata - przeciętnie - bardziej za całokaształt
ogólnie sprawa wyboru zawęża się, bo jest ich mało
niektóre typy są zabawne
jak nazwisko Milara odbije się w tej statystystyce w przyszłości pokaże ta runda wiosenna (ilość bramek) - z pewnością wyjedzie po sezonie do Brazylii czyli zaliczy jeden sezon i to nie pełny
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Najlepsi obcokrajowcy w historii Pogoni - 09/01/2005 10:16
NUDZI SIE TOBIE ?!?!? przeciez to ewidentne nabijanie tematow ! ! ! juiz masz 4 : najlepszy trener , najgorsi zawodnuicy , najlepsi zawodnicy , najlepsi obcokrajowcy no to jeszcze ci zostalo :
najlepsi prezesi , najgorsi prezesi , najgorsi obcokrajowcy , najlepsza nazwa , najgorsza nazwa itp ehh n/c
|
"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
|
|
|
- 1
- 2
- 3
-
|