Olo zdyskwalifikowany na 6 miesiecy!!! - 07/01/2005 13:16
Jak to prawda to poprostu gratuluje zarzadowi!!! Przyczyny nie podali tak jak zawsze. W tej sytuacji szkoda Ola bo polr roku w pelcy a nie jest On juz mlodym zawodnikiem Olo trzymaj sie i bedziemy z Toba!!!
Odp: Olo zdyskwalifikowany na 6 miesiecy!!! - 07/01/2005 13:22
Przyczyne i tak każdy zna... Ptak poprostu nie chce Moskalewicza i chce za wszelką cene się go pozbyć.
Jak Olo powiedział ,że będzie grał nawet w rezerwach i nie bedzie szukał innego klubu to Ptaszysko musiało znaleść inny sposób....Naprawde jestem zbulwersowany tą wiadomością miałem nadzieje,że sie jakoś dogadają ,ale jest to jeszcze informacja nieoficjalna więc mam nadzieje,że coś sie zmieni
Odp: Olo zdyskwalifikowany na 6 miesiecy!!! - 07/01/2005 13:22
Antoś czyś ty ocipial razem z zarzadem?? ciekawe kogo on chce za Ola wstawic do skladu?? moze Olo nie gra rewelacyjnie ale chociaz walczy... heh jak zarzad cos wymysli to nie ma chuja we wsi
Przepraszam a czego sie spodziewasz po uzasadnieniu....znowu Ptak bedzie gadalo tym ze musial podjac taka decyzje bo Olo gral slabo i takie tam.....prawda jest taka ze i tak nikt mu nie uwierzy chocby nie wiem co powiedzial.........
Olo Szacunek na zawsze.......
Ostatnio edytowany przez: Boberek, 7 stycznia 2005, 14:21 [1 raz(y)]
Odp: Olo zdyskwalifikowany na 6 miesiecy!!! - 07/01/2005 14:14
Wogóle bez sensu.. ;/ robi sobie co chce ..mógłby chociaz troszke zwrócic uwage na innych co o tym myslą..on sie chce go pozbyć i z akażdym razem znajdzie sobie inną wymówke..mniejmy nadzieje ze jednak zmieni zdanie..
>>>Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie ---->>>
Uzasadnienie bedzie takie ze nie spelnil oczekiwan, ze zaduzo zarabial, nie nie strzelil bramki w lidze i takie tam.Z uzasadnieniem czy bez postapili bezsensu i wbili gwodz do trumny do kariery Ola. Ale mam nadzieje ze Olo wytrzyma te 6 miesiecy i jeszcze pokaze na co go stac ale w innym klubie niz Pogon!!! I mam nadzieje ze Olo wroci jeszcze na stadion przy ulicy Twardowskiego ale nie mamy co liczyc ze wystapi w barwach Pogoni
antek powie ze tp przez kibicow bo sie podpisali pod listem poparcia
Juz widze uzasadnie...
...Zawodnik nie wykonywal nazlezycie swoje obowiazk, swoim zachowaniem oczernial zarzad w mediach co psulo atmosfere w zespole...
Ptaszki chca aby stanowisko kibice klub sie zdecydowanie pogorszylo
Myśle że narazie powinnismy wstrzymać sie z komentarzami i poczekać na uzasadnienie tej decyzjii...
Pewnie dlatego, że zagrał w turniejach halowych w Świdwinie i Szczecinie...
dary bardzo gorąco !!! (ale wole poczekać na info na oficjalu)
Nie da sie ukryc ze Ptak chciał sie dogadac z Moskalewiczem ale nieodpowiedzialni kibice sprowokowali Moskalewicza do nie przychylnych wypowiedzi w mediach a tak byc nie moze bo to psuje atmosfere w zespole a Ptaki na to sobie nie pozwolą i w ogóle tej sytuacji winny jest sam pilkarz i kibice ...a no i jeszcze Antek powie ze mial szczere checi co do osiagniecia porozumienia ale w zwiazku z powyzszym jest to niemozliwe. -> Moze byc takie uzasadnienie?
Myśle że narazie powinnismy wstrzymać sie z komentarzami i poczekać na uzasadnienie tej decyzjii...
Pewnie dlatego, że zagrał w turniejach halowych w Świdwinie i Szczecinie...
dary bardzo gorąco !!! (ale wole poczekać na info na oficjalu)
Jesli wogole sie pojawi bo, po tym zarzadzie mozna sie spodziewac wszystkiego!!! Sie okaze ze po niedzieli beda dalsze dyskwalifikacje za to ze zagrali na rzecz WOŚP'u Tylko jeszcze sie zastanawiam kogo moga wyrzucic ze szczecinskimi korzeniamiMacie jakes typy??
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768865420 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.