Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogon Szczecin - wiosna 2005 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
LeOnik
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8956 dni

Pogon Szczecin - wiosna 2005 - 07/12/2004 13:12
Jakie miejsce typujecie ?
Jaki sklad byscie widzieli na wiosne ?
Czy zdobedziemy PP ?

1. Mysle ze wiosna w 2005 roku, nie smiem sie wstydzic ale uwazam ze bedzie nalezala dla Pogoni. Panik napewno bardzo dobrze przepracowywuje okres zimowy wiec bedziemy mieli z tego wiele pozytkow. Wisla ? Po takich problemach kadrowych i nie tylko przestanie w koncu istniec ale raczej zdobedzie mistrzostwo Polski. Legia ? To samo jak Wisla. Mysle ze najgrozniejszym zespolem wiosny '05 beda Cracovia i Amica - te zespoly maja naprawde duzy potencjal. A dlaczego akurat Pogon ? Mamy poprostu bardzo duze indywidualnosci - wiecej zagrania = dream team "Barcelona" :P. Patrz -> Kazmierczak, Pilarz, nowe odkrycie Magdon, Grzelak sie obudzi napewno, wiosna przyjdzie wiec ciepelko bedzie a za tym beda w lepszej formie Milar i Batata..., bardzo dobry jest rowniez Labedzki i jak zwykle ambitny Parzy.
2. Jedynie musimy sprowadzic genialnego, mlodego napastnika oraz bardzo dobrego obronce no i pomocnika - moze byc i nawet Kuchar. Kuchar napewno jest lepszy od samego Silvery. Ale Silvery nie skreslilbym oczywiscie... moze i za stary jest.. ale w nim cos wielce pozytywnego jest.. szkoda ze tylko wolny :( Ale moze przepracowywuje okres.. kto wie.. zobaczymy. Panie Ptak lec do Brazylii w poszukiwaniu super mlodego napastnika :)
3. Szanse na zdobycie PP oceniam w 30% tylko. Bo wszystko moze sie wydarzyc... raczej akurat wierze bardziej w IV miejsce w lidze niz w zdobycie PP :)

Pozdrawiam.

Veni, vidi, vici
U84%
RM
MN
Kibic
Na forum od 7780 dni

Odp: Pogon Szczecin - WIOSNA 2005 - 07/12/2004 14:59
1.Myśle że stać nas na przynajmniej szóste miejsce i takie właśnie typuje.
2.Konieczne jest sprowadzenie ,,reżysera gry", bo takiego na razie brak (Kuchar ?!), mile widziany byłby też prawy pomocnik, oraz napastnik.
3.Wszystko może się zdażyć, ale ja w zdobycie pucharu raczej nie wierze, obyśmy mieli tyle szczęścia i trafili na Wisłe dopiero w finale, wówczas nawet jak przegramy mamy puchar UEFA :)

Mlody_86
Kibic
Na forum od 7737 dni

Odp: Pogon Szczecin - wiosna 2005 - 07/12/2004 19:22
1. Mysle ze przy dobrej i grze i ukladowi tabeli jest nawet realna szansa na zajecie miejsca 4-6. Jednak przed pilkarzami daleka droga jeszcze......
2. co do skladu to ja bym widzial taki :
Pilarz-Magdon-Masternak-Matlak-Michalski-Kazmierczak-Batata-Grzelak-Parzy-Milar-Moskalewicz
3. puchary sie rzadza swoimi prawami i moze tam nawet wygrac druzyna z 3 ligi. Jak przejdziemy podbeskidzie to sie wypowiem tej kwestiii(nie lekcewazcie podbeskidzia bo to sie zle skonczy)
pozdro

MKS !
77
Kibic
Na forum od 7769 dni

Odp: Pogon Szczecin - wiosna 2005 - 08/12/2004 09:47
1. 5 miejsce
2. Grzanka, Terlecki i Silvera powinni szukać sobie nowych klubów. Pogoń powinna zainteresować się Ławą, który bardzo dobrze prezentuje się w 2. lidze.
3. Jeśli nie trafimy wcześniej na Wisłę to mam nadzieję, że zagramy z nimi finale. A przecież do 3 razy sztuka ;)

BIMBER22
Kibic
Na forum od 7813 dni

Odp: Pogon Szczecin - wiosna 2005 - 09/12/2004 17:37

d'alessandro napisał:  
2.Konieczne jest sprowadzenie ,,reżysera gry", bo takiego na razie brak (Kuchar ?!), mile widziany byłby też prawy pomocnik, oraz napastnik.
3.Wszystko może się zdażyć, ale ja w zdobycie pucharu raczej nie wierze, obyśmy mieli tyle szczęścia i trafili na Wisłe dopiero w finale, wówczas nawet jak przegramy mamy puchar UEFA :)

PUCHARY BEDĄ JAK Z WISŁĄ WYGRACIE W PUCHARZE POLSKI BO JAK NIE TO MOŻECIE SOBIE POGRAĆ ALE W PUCHARZE LATA CZY COSIK TAKIEGO OD SEZONU 2005 JEST TAK ŻE JAK RZEGRACIE FINAŁ Z MISTRZEM KRAJU TO W UEFA GRA CZWARTY ZESPÓL W TABELI

OJCIEC UCIEKAJMY STĽD
Steryd
Kibic
Na forum od 8823 dni

**

Odp: Pogon Szczecin - wiosna 2005 - 09/12/2004 18:38
Dopiero sezon ogorkowy sie zaczal a Wy juz o wiosnie :P

1948
SamAxe
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Pogon Szczecin - wiosna 2005 - 09/12/2004 21:21

BIMBER22 napisał:  

d'alessandro napisał:  

PUCHARY BEDĄ JAK Z WISŁĄ WYGRACIE W PUCHARZE POLSKI BO JAK NIE TO MOŻECIE SOBIE POGRAĆ ALE W PUCHARZE LATA CZY COSIK TAKIEGO OD SEZONU 2005 JEST TAK ŻE JAK RZEGRACIE FINAŁ Z MISTRZEM KRAJU TO W UEFA GRA CZWARTY ZESPÓL W TABELI

Chyba nie ... Owszem jest coś takiego jak ty mówisz , ale kiedy przegramy w finale pucharu Polski z zespołem który ma gwarantowane miejsce w pucharze UEFA . A jeżeli przegramy z mistrzem Kraju to my gramy w pucharze UEFA :D Tak mnie się wydaje ... Może się myle ...

MN
Kibic
Na forum od 7780 dni

Odp: Pogon Szczecin - wiosna 2005 - 23/12/2004 13:57

patrys napisał:  

BIMBER22 napisał:  

d'alessandro napisał:  

Chyba nie ... Owszem jest coś takiego jak ty mówisz , ale kiedy przegramy w finale pucharu Polski z zespołem który ma gwarantowane miejsce w pucharze UEFA . A jeżeli przegramy z mistrzem Kraju to my gramy w pucharze UEFA :D Tak mnie się wydaje ... Może się myle ...

Nie mylisz się, tak jest, a jak my wygramy w finale to wtedy gra czwarty zepsół tabeli

mem
Kibic
Na forum od 7821 dni

Odp: Pogon Szczecin - wiosna 2005 - 23/12/2004 14:15

PoRtAlBoY napisał:  
Dopiero sezon ogorkowy sie zaczal a Wy juz o wiosnie :P

No właśnie też mi się tak wydaje, jeszcze nie ma co o wiośnie gadać. Trzeba poczekać i zobaczyć kto przyjdzie, kto odejdzie itd...

"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."

"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
Thierry
Kibic
Na forum od 7772 dni

Odp: Pogon Szczecin - wiosna 2005 - 23/12/2004 17:37
1.Myśle, że Pogoń ma szanse uplasować się w pierwszej szóstce. Wyżej niż szósta na pewno nie będzie, bo po prostu jeszcze nie mamy składu żeby włączyć się do walki o awans do europejskich pucharów. Mamy za mało doświadczonych piłkarzy.
2.Pilarz jest lepszym bramkarzem od Peskovicia. Obrona: Matlak, Julcimar, Michalski no i przydałby się jakiś dobry stoper bo Masternak gra słabo. Pomoc: Kaźmierczak, Batata, Grzelak i Parzy. Atak Milar i tu też powinno być wzmocnienie, narazie partnerem Milara w ataku - Bugaj.
3.Napewno nie. Coś mi się wydaje, że już z Podbeskidziem odpadniemy, a co będzie jak np. w finale zagramy z krakowską Wisłą? Chyba każdy pamięta jakie lanie spuściła nam Wisła w lidze.

MN
Kibic
Na forum od 7780 dni

Odp: Pogon Szczecin - wiosna 2005 - 23/12/2004 17:45

rowin napisał:  
1.Myśle, że Pogoń ma szanse uplasować się w pierwszej szóstce. Wyżej niż szósta na pewno nie będzie, bo po prostu jeszcze nie mamy składu żeby włączyć się do walki o awans do europejskich pucharów. Mamy za mało doświadczonych piłkarzy.
2.Pilarz jest lepszym bramkarzem od Peskovicia. Obrona: Matlak, Julcimar, Michalski no i przydałby się jakiś dobry stoper bo Masternak gra słabo. Pomoc: Kaźmierczak, Batata, Grzelak i Parzy. Atak Milar i tu też powinno być wzmocnienie, narazie partnerem Milara w ataku - Bugaj.
3.Napewno nie. Coś mi się wydaje, że już z Podbeskidziem odpadniemy, a co będzie jak np. w finale zagramy z krakowską Wisłą? Chyba każdy pamięta jakie lanie spuściła nam Wisła w lidze.

To chyba będzie dobrze co nie jak zagramy w finale z Wisłą co nie ?? Wtedy będzie puchar UEFA, a jak zagramy w finale np z Groclinem to nie zagramy w pucharze :(

Thierry
Kibic
Na forum od 7772 dni

Odp: Pogon Szczecin - wiosna 2005 - 23/12/2004 17:50
E tam D'alessandro czy ty naprawde myślisz, że awansujemy do finału?

KoniO
Kibic
Na forum od 7877 dni

Odp: Pogon Szczecin - wiosna 2005 - 23/12/2004 18:02

rowin napisał:  

czemu mielibyśmy nie awansować. Jezeli bedziemy mieli szczesliwe losowanie dalej to mozemy daleko zajść

... Burza mózgów ... NAPIERDALA
Thierry
Kibic
Na forum od 7772 dni

Odp: Pogon Szczecin - wiosna 2005 - 23/12/2004 18:06

KoniO napisał:  

rowin napisał:  

czemu mielibyśmy nie awansować. Jezeli bedziemy mieli szczesliwe losowanie dalej to mozemy daleko zajść

Z obecnym składem to raczej niemożliwe. Wątpie czy byśmy wygrali z Legią, gdyby ten mecz miałby decydować o awansie Legii. Trzeba kilku poważnych wzmocnień.

MN
Kibic
Na forum od 7780 dni

Odp: Pogon Szczecin - wiosna 2005 - 23/12/2004 19:49

rowin napisał:  

KoniO napisał:  

rowin napisał:  

Z obecnym składem to raczej niemożliwe. Wątpie czy byśmy wygrali z Legią, gdyby ten mecz miałby decydować o awansie Legii. Trzeba kilku poważnych wzmocnień.

Wątpisz to patrz na mecz Pogoń: Legia 3:1, 3:0 w ostatnich meczach, z obecnym składem to chyba oni mają niemożłiwe szanse

Tomasso
Kibic
Na forum od 7697 dni

Odp: Pogon Szczecin - wiosna 2005 - 23/12/2004 21:46
Racja D'alessandro. Gdy Pogoń grała pierwszy mecz z Legią wtedy jeszcze awans Legii nie był przesądzony.

BeJot
Kibic
Na forum od 8035 dni

Odp: Pogon Szczecin - wiosna 2005 - 24/12/2004 16:00
narazie Pogoń to piłkarska emerytura piłkarzy z brazylii ale mam nadzieje że w końcu sprowadzą kogoś młodego i dobrego
co do pucharu polski to uż jest nasz :D trochę gorzej widze lige ale trzeba mieć nadzieje

"Jaka jest różnica pomiędzy demokracją, a demokracją ludową? Taka sama jak pomiędzy krzesłem, a krzesłem elektrycznym"
Rookie
Kibic
Na forum od 7983 dni

Odp: Pogon Szczecin - wiosna 2005 - 25/12/2004 02:36
Nasza Pogoń jest klubem składającym się największej liczby obcokrajowców z Ameryki Południowej. Martwi mnie to, jak oni będą grali w pierwszych kolejkach rundy wiosennej. Przygotowanie się w Brazylii o 2 części sezonu to niezły pomysł, ale piekwsze mecze mogą nie wypalić z prostego powodu, trudno sie przestawic na inna temperature otoczenia. Sami widzicie jak Milar wymiekł, no ale Dawid musial mu słono "posmarowac" ;)
Martwi mnie sytuacja Moskalewicza :kwasny:
aaa jeszcze cos, z innej beczki - panowie radni, czy moze ktos pamieta o juz nieistniejacej Gontynce??. Możeby tam zrobic Skatepark z kompleksem roznych boisk i miejscem na koncerty??

race

Rookie
Maiden
Kibic
Na forum od 7752 dni

Odp: Pogon Szczecin - wiosna 2005 - 18/01/2005 20:51
JA WIEŻE ŻE POGOŃ WYGRA PP. SKŁADU NIE TYPUJE BO JESZCZE NIE MA WSZYSTKICH ZAWODNIKÓW JESZCZE SĄ DO TEGO KONTUZJE...

Kocham Pogoń szczecińską!
Dla niej oddałbym wszystko!
Serce moje jedyne -
Oddam swojej drużynie!
Sampaio
Kibic
Na forum od 8141 dni

*

Odp: Pogon Szczecin - wiosna 2005 - 18/01/2005 22:34

Rookie napisał:  

aaa jeszcze cos, z innej beczki - panowie radni, czy moze ktos pamieta o juz nieistniejacej Gontynce??. Możeby tam zrobic Skatepark z kompleksem roznych boisk i miejscem na koncerty??

co ty gadasz, ten teren sie nie nadaje buhaha przeciez stworzono tam unikalny skansen kultury PRL i za sto lat ludziki beda dawac niezła kapuche zeby moc tam wejsc i przeżywac emocje z epoki gierka, bez kitu hihi

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768861331 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005