| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Piłkarz meczu Legia vs Pogoń(PP) - 05/12/2004 19:54
Moje typy takie same jak twoje czyli
1.Paweł Magdoń za piekne 2 bramki
2.Krzysztof Pilarz za to że pieknie bronił kit ze straconym golem
3.Gregorz Matlak za to że byłw stanie wyrównać po jego faulu w polu karnym
|
na zawsze w moim sercu POGOŃ SZCZECIN
|
|
|
|
Odp: Piłkarz meczu Legia vs Pogoń(PP) - 05/12/2004 20:10
Na miano piłkarza według mnie zasłużyli wszyscy ( no może z wyjątkiem Silvery) bo każdy miał wkłąd w to zwycięstwo napewno większy miał Pilarz Matlak Magdon ale także Milar za dobre akcje Kaźmierczak za strzały a także codomilimetrowe długie podania Łabędzki bardzo dobry mecz Julcimar mocny punkt w defensywie wszscy czymś się przyczynili do wygrania tego jakże prestiżowego meczu  
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Piłkarz meczu Legia vs Pogoń(PP) - 05/12/2004 20:32
Pilarz-Wszyscy widzieliśmy co robił 
Matlak-Gdyby nie faul byłby zajebisty,ale zaraz naprawił błąd i dalej grał dobrze
Magdoń-bez błędnie w obronie i skutecznie pod bramką Legii.
Kaźmierczak-Bardzo podobał mi się ten strzał co Boruc wybił na róg.Bardzo mocno podkręcona piłka z lewej nogi.No i oczywiście super rozgyrwał piły
Ogółem wszyscy zagrali bardzo dobry mecz,nawet przymykam oko na Silvere
|
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
|
|
|
|
Odp: Piłkarz meczu Legia vs Pogoń(PP) - 05/12/2004 23:12
Przede wszystkim Matlak, Magdoń, Pilarz, Łabędzki, Kaźmierczak. W sumie to wszyscy zagrali świetnie poza Silverą...
|
"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Piłkarz meczu Legia vs Pogoń(PP) - 06/12/2004 01:55
jak dla mnie cala druzyna zasluguje na najwyzsza note, no moze Silver troche odstawal - musi popracowac nad motoryka... Kazdy z pilkarzy przyczynil sie do zwyciestwa i kazdy zostawil duzzzooo serca na boisku...
P.S.
nie wiem czy zauwazyliscie ale jak usiadl na lawke Silver to Milar zaczol lepiej grac... moze to ze wzgledu na to, ze wspomogl go w ataku Bugi, a moze Milar przy Silverze sie blokuje
|

|
|
|
|
Odp: Piłkarz meczu Legia vs Pogoń(PP) - 06/12/2004 02:32
Również uważam, że cała drużyna zagrała na znakomitym poziomie i nie ma sensu wyróżniać nikogo. Każdemu dałbym 9/10, za wyjątkiem Trałki (8/10) i Silvery (4/10). Pilarz nie miał wiele pracy, ale bronił pewnie. Michalski zagrał chyba najlepszy mecz w tym sezonie. Julcimar, Masternak i Magdoń fantastycznie spisywali się w tyłach. Matlak wprawdzie sprezentował Legii bramkę, ale później zrehabilitował się golem i 2 asystami. Kazik z Łabędzkim zdominowali środek pola, terroryzowali też Boruca strzałami z dystansu. Milar w drugiej połowie wręcz ośmieszał Legionistów. Parzy i Bugaj dali świetne zmiany, wnosząc sporo ożywienia.
Najsłabszy oczywiście Silvera (choć i tak był to chyba najmniej tragiczny mecz w jego wykonaniu), Trałka także nieco słabiej od reszty (choć i tak na dobrym poziomie).
Najlepszym piłkarzem Legii bezsprzecznie Boruc i to też wiele mówi o przebiegu meczu... Gdybyśmy tak grali w chociaż co drugim meczu, w pozostałych o połowę gorzej, walczylibyśmy na wiosnę o puchary...
P.S. Czy pary 1/4 PP będą rozlosowane, czy jedziemy według drabinki? Bo jeśli to drugie, to cholera... chyba byłoby lepiej zająć to drugie miejsce (w dolnej - naszej - połówce są wszyscy potentaci, a w górnej same przeciętniaki).
|
Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Piłkarz meczu Legia vs Pogoń(PP) - 06/12/2004 08:10
1. Magdoń
2.Kaźmierczak
3.Julicimar
Jeżeli chodzi o Silvere to z tego co widziałem to praktycznie każda jego piłka szła do Milara. Według mnie Milarowi nudziło się w Szczecinie i pomyślał sobie czemu by nie ściągnoąć swojego ulubionego kolegi do Szczecina. Przecież z tego co wiem do wzieliśmy go w ciemno bo Milar mówił że to ,,król środka pola", ,,Deco", a teraz che nam Milar jeszcze więcej swoich kolesi sprowadzić
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Piłkarz meczu Legia vs Pogoń(PP) - 06/12/2004 09:49
Magdoń,Matlak,Pilarz,Kazimierczak byli najlepsi tylko zawiodl mnie Silvera i brak Olka od poczatku meczu i nie wiem po co wpuszczal Olka na ostanie 2 minuty mogl to zrobic w drugiej polowie zdjac Silvere i wprowadzic Olka choc zmina Silvery za Bugaja tez byla korzystna dla zespolu.
|
A mnie jarają na meczu Pogoni race...   
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Piłkarz meczu Legia vs Pogoń(PP) - 06/12/2004 10:28
Moim zdaniem najlepiej spisali sie:Krzysztof Pilarz,Paweł Magdoń za dwie wspaniale brameczki,Grzegorz Matlak,oraz Claudio Milar.A ogolnie podobala mi sie gra calego zespolu,ktory nie podlamal sie,i nacieral na bramke Artura Boruca coraz mocniej. No to teraz moze ujzymy wiosna silną Pogoń, nie tylko u nas ale tez na wyjazdach.
|
Chcesz Byc Caly, Chcesz Byc Zdrowy - Szanuj Morski Klub Sportowy
|
|
|
|
Odp: Piłkarz meczu Legia vs Pogoń(PP) - 06/12/2004 12:28
Mnie Silvera nie zawiódł, chociaż zagrał najsłabiej z Portowców. Ocenę kolesia Milara zostawcie na wiosne, kiedy drużyna bedzie miala za soba wspolnie przepracowane kilka miesiecy. Chlopak został sciagniety z wakacji i jest teraz na zupelnie innym etapie niż reszta zespołu. A Magdoń wreszcie zaczyna wykorzystywac swoje warunki fizyczne pod bramka rywali i staje sie prawdziwym egzekutorem 
Na duży plus jeszcze Matlak i jego zajebiste centry. Reszta "tylko" bardzo dobrze
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1
-
|