Dla sektora 12 i 11 za doping gdyby niebyło tych sektorów była by totalna stypa
-
dla wszystkich sektorów poza 11 i 12
i dla ptaka bo go nielubie
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
Odp: Podsumowanie Jesieni - 03/12/2004 15:15
Z tych które widziałem (wszystkie w Szczecinie):
1. Pogoń - Lech 3-1
2. Pogoń - Górnik Łęczna 2-1
3. Pogoń - Cracovia 1-1
4. Początek sezonu Grzelak, potem Milar a końcówka dla Kazimierczaka. Warto też docenić stabilną formę Pilarza i Ola. Najlepszy zmiennik - Bugaj.
+ bardzo dobre wystepy Kazika i Pilarza
+ Krzynówek
+ reprezentacja
+ MW
- PZPN wiadomo za co...
- transfery w lecie - Guliano,Terlecki,Probierz
- fatalna postawa polskich druzyn w europejskich pucharach
Dzisiaj na to patrząc oddanie Wyparły wyszło nam na dobre. Pilarz okazał się poprostu lepszym bramkarzem z wielkim talentem. Przynajmniej jak dla mnie... No, a co do Bilińskiego to się zgadzam.
"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
1. Pogoń - Wisła - i nie wiem czemu sie tak czepneliscie ze to byl najslabszy mecz? Ja uwazam ze to byl przecietny mecz, ale zapamietam go ze wzgledu na doping, bo ja mialem takie odczucie ze byl jeden lepszych doping w tej rundzie.
2. Pogoń- Amica oraz Odra - Pogoń - pierwszy za nudna gre, drugi za brak zaangażowania
3. Cracovia
4. Julcimar
Plus wędruje dla Julcimara nie wiem dlaczego ale go polubiłem chyba za jego ambicię
Minus do Grzelaka - Rafał wiem że bardzo kochasz lecha i jak bardzo nie nawidzisz Legii, a co za tym idzie pewnie nie przepadasz za Pogonią, dlatego uwazam Cię za jedna wielka pomylke, i nie ma co Cię na siłe trzymac.
1.Pogoń vs Legia (PP)
2.Odra W. vs Pogoń
3.Pogoń vs Cracovia
4.Krzysiu Pilarz,Przemek Każmierczak , Tomasz Parzy , Krzysiu Michalski
minusy dla-Julcimara i Grzanki
+ dla Pilarza (zostań z nami), MW (za oprawy), dla kibiców Legii za wyjazd do Wiednia
- dla PZPN (za kary na Pogoń), dla PZPN (za sedziów), dla PZPN (za chipy - liczby wyjazdowe w calej I lidze beznadziejne) i dla polskiej piłki ogólnie (za PZPN )
"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768869049 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.