Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Ptak chce kupić klub piłkarski w Brazylii << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
luki_717
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7809 dni

Ptak chce kupić klub piłkarski w Brazylii - 30/11/2004 16:23
co myslicie na ten temat , ja mysle ze lepiej bylo by te pieniadze przeznaczyc na rezerwy Pogoni i szkolke w szczecinie

"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders Kliknij PolskieSerce
Zieny
Kibic
Na forum od 7946 dni

Odp: Ptak chce kupić klub piłkarski w Brazylii - 30/11/2004 16:35
najciekawsze jest to ze oni twierdza ze nie sa wstanie placic na Pogoń 600tys. a moga tylko 300tys. ale na tamten klub tez chca placic 300tys wiec jak nic wychodzi 600tys wiec cos jest nie tak

Łobez zawsze z Pogonią
mike
Kibic
Na forum od 8037 dni

*

Odp: Ptak chce kupić klub piłkarski w Brazylii - 30/11/2004 16:49

alex napisał:  
najciekawsze jest to ze oni twierdza ze nie sa wstanie placic na Pogoń 600tys. a moga tylko 300tys. ale na tamten klub tez chca placic 300tys wiec jak nic wychodzi 600tys wiec cos jest nie tak

300 tys. na splate zadluzenia, a nie co miesiac. ale fakt pozostaje jeden: na Pogon nie sa w stanie placic wiecej niz 300 kafli, ale drugi klub miec, to juz nie problem... cos tu smierdzi...

Adriano
Kibic
Na forum od 8121 dni

Odp: Ptak chce kupić klub piłkarski w Brazylii - 30/11/2004 18:02
Wszystkiego najlepszego.... a swoją drogą co sie dziwicie - zaraz Zima więc Ptaki lecą do ciepłych krajów :D

"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."

"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"

"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
s_portowiec
Kibic
Na forum od 7820 dni

*

Odp: Ptak chce kupić klub piłkarski w Brazylii - 30/11/2004 18:24
To jakiś żart albo Ptak lubi jak o nim piszą w prasie- nieważne dobrze czy źle ale piszą. Oczywistym jest, że jeśli mają opcję ściągania brazylijczyków, to niech finansują w Polsce jakiś klub- satelitę. Wtedy brazylijczycy mogliby być pod ciągłą obserwacją, przywykaliby do naszych warunków, sposobu gry itp. Po co nam 20 kiepskich piłkarzy za oceanem? Lepiej kilku lepszych w naszym kraju.

Kocham Szczecin=kocham Pogoń
Szołn
Kibic
Na forum od 7900 dni

Odp: Ptak chce kupić klub piłkarski w Brazylii - 30/11/2004 18:33
Z mojego (kibicowskiego, lokalnego, narodowego) punktu widzenia także lepiej by wyglądało, gdyby Ptak szkolił młodych w Polsce, najlepiej gdzieś koło nas. Zresztą nie tylko o Ptaka tu chodzi, całe szkolenie młodzieży jest u nas żenującym poziomie (w tym aspekcie przerastają nas już chociażby nie mający pieniędzy Gruzini, o czym przekonała się Wisła).
Z ekonomicznego i sportowego punktu widzenia jednak... Ptak ma rację, wybierając Brazylię. Smutna prawda, ale dla zdolnego 18-latka z Polski propozycja - dajmy na to - 1000 złotych miesięcznie za kontrakt to obraza. Dla Brazylijczyka to majątek, za który można wyżywić rodzinę. Talentów w Brazylii jest przecież od cholery, może więc zamiast dziadków pokroju Milara czy Silvery zaczniemy wreszcie ściągać zdolnych chłopaków? Taki Hernani z Górnika jeszcze niedawno kopał piłkę w 4 lidze brazylijskiej, a teraz mówi się o jego odejściu do Wisły lub do Rosji...

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
Nasza Pogoń
Kibic
Na forum od 7723 dni

Odp: Ptak chce kupić klub piłkarski w Brazylii - 30/11/2004 19:05
Zamiast inewstować w Pogoń to sie bierze za brazylie !A kto będzie dawał kase na inwestycje w klub ! Miasto ? Kibice ?

rudolf
Kibic
Na forum od 7793 dni

Odp: Ptak chce kupić klub piłkarski w Brazylii - 30/11/2004 19:06

Vaginaler Krebs napisał:  
Z mojego (kibicowskiego, lokalnego, narodowego) punktu widzenia także lepiej by wyglądało, gdyby Ptak szkolił młodych w Polsce, najlepiej gdzieś koło nas. Zresztą nie tylko o Ptaka tu chodzi, całe szkolenie młodzieży jest u nas żenującym poziomie (w tym aspekcie przerastają nas już chociażby nie mający pieniędzy Gruzini, o czym przekonała się Wisła).
Z ekonomicznego i sportowego punktu widzenia jednak... Ptak ma rację, wybierając Brazylię. Smutna prawda, ale dla zdolnego 18-latka z Polski propozycja - dajmy na to - 1000 złotych miesięcznie za kontrakt to obraza. Dla Brazylijczyka to majątek, za który można wyżywić rodzinę. Talentów w Brazylii jest przecież od cholery, może więc zamiast dziadków pokroju Milara czy Silvery zaczniemy wreszcie ściągać zdolnych chłopaków? Taki Hernani z Górnika jeszcze niedawno kopał piłkę w 4 lidze brazylijskiej, a teraz mówi się o jego odejściu do Wisły lub do Rosji...

Zgadzam sie z Toba w 100%. Tylko to ma tylko sens w przypadku gdyby Ptakowie zeczywiscie chcieli zostac w Szczecinie i inwestowac w Nasz klub. Bo tam jest masa mlodych talentow i gdyby choc dwoch co roku przechodzilo do Pogoni to my mielibysmy z tego same korzysci. Raz dobrych pilkarzy a dwa pieniadze z ich sprzedazy na zachod bo oczywiscie najlepszych nie utrzymamy. Tylko pytanie on chce miec satelite Pogoni czy mocny klub w lidze brazylijskiej bo to jest roznica a z jego wypowiedzi wychodzi ze to drugie a to juz nie bylo by az takie dobre dla nas! Oczywiscie nie mowie ze nie powinnismy miec swoich wychowankow ale z tego co mi sie obilo o uszy to SSA juz nawiazal badz nawiazuje wspolprace z roznymi szkolami i malymi klubikami ze Szczecina i z wojewodztwa by sprowadzac najlepszych do Pogoni.

W moim sercu Pogoń i na dobre i na złe!!!
Mick
Kibic
Na forum od 8119 dni

Odp: Ptak chce kupić klub piłkarski w Brazylii - 30/11/2004 19:17
a ja sie nie podniecam narazie tą wiadomością ani troche, gdyż czytając info o tym (na konkurencyjnej stronce z czarnym tłem:P) doczytałem sie dwóch słów

Przegląd Sportowy... nie wiem jak wy ale ja czekam na bardziej wiarygodne źródła...

Obrazek jpg wstawiony na forum
Qcu
Kibic
Na forum od 8410 dni

**

Odp: Ptak chce kupić klub piłkarski w Brazylii - 30/11/2004 19:25
Zgadzam sie z Rudolfem i Vaginalerem. Ja to widze jeszcze tak ze jak Ptaszek kupilby rzeczywiscie ten klub i szlifowalby tam talenty zeby sprowadzic do Polski to bylby to argument zeby trzymac go w Pogoni jak najdluzej (bo pozbywajac sie Ptaka tracimy mase zawodnikow, z ktorych kazdy tak naprawde moze sie okazac nawet drugim Pele...) Wiec moim zdaniem jest to ambitny pomysl ale ciekawe jakie sa prawdziwe pobudki panow prezesow. Jedyne co mozna teraz zrobic to poczekac na rzetelniejsze zrodlo bo PS...

Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8041 dni

Odp: Ptak chce kupić klub piłkarski w Brazylii - 30/11/2004 19:42

Mick napisał:  
a ja sie nie podniecam narazie tą wiadomością ani troche, gdyż czytając info o tym (na konkurencyjnej stronce z czarnym tłem:P) doczytałem sie dwóch słów

Przegląd Sportowy... nie wiem jak wy ale ja czekam na bardziej wiarygodne źródła...

Mick czy zaglądasz czasem na stronę naszego serwisu Pogoń On-Line
news o tym fakcie wisi od rana u nas i bardzo dziwi mnie, że czytasz info z konkurencyjnej strony (nikt Ci tego tak czy inaczej nie zabrania) i sugerujesz się tym co tam napiszą

zwracam na to baczną uwagę gdyż wielu naszych forumowiczów często popełnia ten sam błąd i teraz mnie to zastanowiło i postanowiłem to jakoś skomentować

RUDY 20
Kibic
Na forum od 7827 dni

Odp: Ptak chce kupić klub piłkarski w Brazylii - 30/11/2004 20:39
wątpie czy kupi Ptak ten klub,fajnie by było jak by kupiłWe are the champions

na zawsze w moim sercu POGOŃ gool SZCZECIN
Mick
Kibic
Na forum od 8119 dni

Odp: Ptak chce kupić klub piłkarski w Brazylii - 30/11/2004 20:49
cobra sorka ale do was rzadziej zagladam :P

a to coś z waszego artykułu 'czytamy na łamach Przeglądu Sportowego.'

a dla mnie wiarygodniejsze od PS jest np. GW lub oficjalka.. na której chyba nic nie pisze o tym.. chyba ze sie myle to z gory zwracam honor....

równie wiarygodne byłoby jakbś Ty lub inny z redaktorów waszej stronki powiedział oficjalnie że takie sa plany zarządu i jest to sprawdzone prze z Was a nie przeczytane w PS

ps. mogłem czegoś nie zrozumieć lub źle przeczytać <bed_day>
wiec poprawcie mnie jak sie myle :P

Obrazek jpg wstawiony na forum
Żyleta
Kibic
Na forum od 8141 dni

Odp: Ptak chce kupić klub piłkarski w Brazylii - 30/11/2004 20:51
Ja w sumie sądze że to nie jest taki zły pomysł o ile oczywiście nie ucierpi na tym Pogoń bo w pewnym moencie rzeczywiście Ptaki mogą odlecieć tam gdzie będzie cieplej i gdzie będą dawać większe inkaso :D

Bo jest paru ludzi... Piraci
Ju(L)ek
Kibic
Na forum od 7758 dni

Odp: Ptak chce kupić klub piłkarski w Brazylii - 30/11/2004 20:55
tego Ptaka kompletnie poje*ało :( Wg. mnie chyba lepszym rozwiazaniem było by zainwestowanie kasy w POLAKÓW niż jakiś marnych grajków z niskich lig.

CWKS & MKS Friends 4ever !!!
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8041 dni

Odp: Ptak chce kupić klub piłkarski w Brazylii - 30/11/2004 20:57

Mick napisał:  
a dla mnie wiarygodniejsze od PS jest np. GW lub oficjalka.. na której chyba nic nie pisze o tym.. chyba ze sie myle to z gory zwracam honor....

równie wiarygodne byłoby jakbś Ty lub inny z redaktorów waszej stronki powiedział oficjalnie że takie sa plany zarządu i jest to sprawdzone prze z Was a nie przeczytane w PS

ps. mogłem czegoś nie zrozumieć lub źle przeczytać <bed_day>
wiec poprawcie mnie jak sie myle :P

zgadza sie zgadza, choc ostanimi czasy GW nie dostarcza takich informacji jak np. Głos Szczeciński
na PS patrze zawsze z przymrużeniem oka ;)
tak czy inaczej zapraszam do częstszego zaglądania na nasza główną :]

pzdr

KARRAMBA
Kibic
Na forum od 7767 dni

Odp: Ptak chce kupić klub piłkarski w Brazylii - 30/11/2004 20:59
Mysle ze ta satelita moze pomoc Pogoni.Z tamtego klubu bedo sciagani najlepsi zawodnicy a Ptak bedzie wykladal troche kasy na Brasil de Pelotas.A przeciez jak to nie bedzie oplacalne to Ptak sie wycofa.

Chcesz Byc Caly, Chcesz Byc Zdrowy - Szanuj Morski Klub Sportowy
...
Kibic
Na forum od 7877 dni

Odp: Ptak chce kupić klub piłkarski w Brazylii - 30/11/2004 21:11
Heh, drugi Abramowicz?? Tylko troche biedniejszy :P Lepiej wybudowaliby pozadna szkolke i pozadne boiska przy Pogoni(chociaz 14 tego co ma Amsterdam albo Liverpool)a na pewno przyniosloby to efekt bo w POlsce nie brakuje utalentowanej młodzieży!!! Kolejnym krokiem powinno byc otwarcie sie na Europe wschodnia i rozwiniecie scoutingu w tamtym rejonie, poniewaz np. na Bialorusi sa b. utalentowani gracze (uwazam ze lepsi niz z okregowki w Brazylii)a poza tym nie beda sie pytac co to ŚNIEG??? :D

Jay-J
Kibic
Na forum od 8410 dni

Odp: Ptak chce kupić klub piłkarski w Brazylii - 30/11/2004 21:32
A nie mowilem ze Ptaszek juz cos kombinuje by odleciec... ludzie, jak ten pomysl wypali to on bedzie sie zajmowal tamtym klubem bardziej niz nsaszym. A poza tym Pogon na tym moze tylko stracic. Jak napisal Shawn - poziom szkolenia jest u nas gorszy niz w Gruzji, to prawda. I m.in. przez takich jak Ptak, nic sie nie zmieni,.

Obrazek gif wstawiony na forum
Łabek
Kibic
Na forum od 8054 dni

Odp: Ptak chce kupić klub piłkarski w Brazylii - 30/11/2004 22:36
"Gremio Antek Esportivo Dawid Brasil de Pelotas Ptak " hahaha

Nikt nie mówił, że będzie łatwo... bo bez walki nie ma nic! Gryfińska
Nie pozwól, aby strach wyeliminował Cie z dalszej gry... Burżuazja
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768865492 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005