Kolejna kara dla Pogoni! - 25/11/2004 17:40
Jak czytamy na oficjalnej stronie MKS Pogoń Szczecin SSA Wydział Dyscypliny PZPN zastosował wobec szczecińskiego klubu kolejną karę finansową w wysokości 5 tysięcy złotych.
Kara została nałożona na klub za niestosowne zachowanie się połączonych sił fanów Pogoni i Legii podczas meczu Pucharu Polski w Grójcu, Mazowsze - Pogoń oraz rzucenie butelki w kierunku ławki rezerwowych Cracovii i wznoszenie rasistowskich okrzyków na trybunach szczecińskiego stadionu podczas meczu ligowego z drużyną z Krakowa.
Ja nie mam juz slow na zachowanie tych PSEUDOKIBICOW Pogoni.Po co tyle szmalu dajemy mlodym wilkom na oprawe meczu jak potem te pieniadze zamiast na klub ida do Pzpn na kary!!!!
O pseudokibicach nie pisz, bo pare osob mozesz obrazic ...NIe wiem ile Ty szmalu dales na oprawy, ale zadne z tych pieniedzy nie ida na kary....Co do samej kwoty zbieranej do puszki,przez 3 kolejne mecze uzbieranych zosatlo 3700, na 3 kolejnych meczach nie bylo oprawy,by na Cracovii mozna bylo sie juz sensowniej pobawic,a oprawa kosztowala kilkanascie tys....wiec jesli czegos nie wiesz to nie pisz bzdur
Odp: Kolejna kara dla Pogoni! - 25/11/2004 19:35
No ładnie sobie to wszystko wymyślili, wręcz zajebiście...Szkoda tylko, że nie są tacy wspaniałomyślni dla pozostałych ekip z naszej ligi, bo wtedy to by się dopiero dorobili...
Odp: Kolejna kara dla Pogoni! - 25/11/2004 19:57
Mam pytanie: jakie rasistowskie okrzyki były wznoszone na Cracovi ? Ja nic nie słyszałem.Niech PZPN sobie sprawdzi w słowniku "rasizm"....Może się za bardzo hiszpańskich kibiców nasłuchali uhuhuhuh I czy k.... tylko my takie kary dostajemy (bo tylko o nas ostatnio słysze...)
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: Kolejna kara dla Pogoni! - 25/11/2004 21:30
Nie no ale się wqurzyłem poprostu skandal moze mi ktoś wyjasnie z jakiej racy klub ma odpowiadać za to co śpiewają kibice.Może przy wejściu na ektor aochrona zakleja każdemu usta plastrem żeby czasem nie krzyknoł czegoś głupiego... PARANOJA :/
Odp: Kolejna kara dla Pogoni! - 25/11/2004 23:31
Brak mi slow.Kto pracuje w tym pzpnie chyba same pojeby albo szukaj sponsora.Idzie sie wkurwic jak za kazdy mecz dostajemy kare za byle gowno.A z tym rasizmem to chyba chodzilo o to czy drumlak byl juz obrzezany i pewnie to sobie ktos ubzdural ze chodzilo o zydow.A niech ten pzpn sie od POGONI ODPIERDOLI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odp: Kolejna kara dla Pogoni! - 26/11/2004 00:18
Kur.... czepil sie ten PZPN z Listkiewiczem na czele nas jak rzep psiego ogona ..
niech sie lepiej zajma wazniejszymi sprawami takimi jak np. poziom sedziowania albo uporzadkupowanie burdelu w tym swoim zwiazku.......
a my dalej swoje "PZPN PZPN jebac jebac PZPN " "Listkiewicz ,Kolator jeden ch.."
Odp: Kolejna kara dla Pogoni! - 26/11/2004 00:34
a ja powiem tak: juz jakis czas temu sie przyzwyczaiłem ze w PZPN panuje dziwna moda na gnebienie Pogoni
chodzi mi o kary indywidualne dla zawodników (oczywiscie inne zespoly o takich prezentach moga zapomniec) i kary finansowe dla klubu (chyba juz za sama nazwe i lokalizacje)
nic nie jestesmy w tej sprawie zrobic i nawet jakby zapedzic na twardowskiegp stado zakonnic to by i tak im dojebali kare za nieprzepisowe medaliki
te kary nie robia juz na mnie wiekszego wrazenia i tak jak wczesniej dalej mam lesnych ludkow w dupie
... a moze nawet głębiej
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Odp: Kolejna kara dla Pogoni! - 26/11/2004 10:09
To jakaś paranoja z tymi karami, chyba ktoś tu chce dorobić do pensji naszym kosztem, niedługo bedziem dostawać kary za plucie słonecznika na trybunach i machanie szalikiem w celu wywołania podmuchów wiatru.
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
jak cos to to by byl antysemityzm nie wiem co im odjebalo z rasizmem naszym krajem wladaja idioci... i to na kazdym stanowisku czy to sejm, czy senat czy nawet taki glupi pzpn...
Odp: Kolejna kara dla Pogoni! - 26/11/2004 13:52
Wprost trudno w to uwierzyć....... Ktoś sobie niezłe jaja robi i trzeba zacząć z tym walczyć. Przecież tego rasizmu nikt nigdzie nam nie udowodni - ja bym jeszcze propowal pozawac pzpn do sądu - skoro oni twierdzą ze uzywanie slowa żydzi jest obraźliwe to sami są rasiatami. Ludzie....zyd po prostu jest żydem i tyle......Tak więc zamiast placić karę klub powinien jeszcze zadac odszkodowania za bezpodstawne oskarzenia, psucie dobrego wizerunku kibiców Pogoni oraz za rasistowskie poglądu ludzi z Miodowej Ehh, chyba jednak pójde na prawo i będe tepil takich skurw*****
"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768770495 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.