Odp: Pociąg specjalny do Warszawy ?? - 15/11/2004 15:50
Ja organizuje pociag. Kumaci jada pierwsza klasa, niekumaci niestety druga. Jako, ze pojedzie wiecej kumatych, staram sie o 5 wagonow dla kumatych i 2 dla niekumatych
Szakale dostaja 2 wagony na 3 nowe sektorowki, 500 flag na kijach i 3000 woreczkow z konfetti.
Zaznaczam, ze na ten mecz czipy rowniez obowiazuja. Gdyby byly jakies problemy z wejsciem, to robimy taka sama akcje jak Wisla w Katowicach. 1200 osob wchodzi na stadion na pelnej kurwie, przerazona ochrona ucieka i problem z glowy.
Odp: Pociąg specjalny do Warszawy ?? - 15/11/2004 17:59
A ja poproszę o rezerwację w lokomotywie a jak i jeszcze dołączenie wagonu towarowego od Bosmana , z pewnych źródeł wiem że konduktorem przediałów dla kumatych ma być pawełek drumlak, który dorabia w PKP do pensji.
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Odp: Pociąg specjalny do Warszawy ?? - 15/11/2004 19:08
Skoro tu tyle wypowiedzi, to mam pytanie: Co trzeba zrobić żeby zostać "kumatym"? Wcześniej myślałem że trzeba jeździć na mecze, ale już sam nie wiem. Może wystarczy siedzieć non stop na necie i pisać "Pozdro dla kumatych". Niech ktoś mi to wytłumaczy, bo wszyscy naśmiewają się z założyciela tego tematu (proszę aby EkipaW się nie wypowiadała)...
Specjal normalnie ze bedzie. Platne z gory - dowolna forma platnosci:poprzez sms, gg lub e-mail. Pociag rusza 3 dni przed meczem takze nie spoznij sie.
P.S. Zapisy w barze "Turysta" niedaleko Pleciugi.
Pozdro dla niekumatych
Pewnie że możesz jechać wystarczy że pójdziesz do Turysty jak ktoś powyżej już mówił i zgłosisz się na zaplecze do pani Kunegundy która wystawi ci bilet po wcześniejszej aktywacji cipy
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768872493 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.