Małe pytanko - 06/11/2004 19:13
witam jestem z wawy , mam male pytanko a mianowicie gdzie wy kupujecei bluzy szaliki i t p bo niemoge znalesc zadnej stronki z Waszymi barwami a do szczecina troche daleko wiec musze sie zadownolic netem ale tu dupa nic niema jak znacie jakies stronki to piszcie z gory THX POZDRAWIAM WSZYSTKICH KIBICOW LEGI&POGOŃI&ZAGŁEBIA SOSNOWIEC&DEN HAG ŻYCZE SUKCESÓW W 1 LIDZE
Odp: Małe pytanko - 06/11/2004 19:18
Jeżeli chodzi o akcesoria to na necie z tego co sie orientuje jest straszna bieda ! Nie ma chyba żadnej stronki... czasami jakieś szale pojawiają się na Allegro ! ...a najlepiej jakbyś nawiązał "współprace" z kimś ze Szczecina !!
"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."
"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"
"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
Odp: Małe pytanko - 06/11/2004 21:14
ADRIAN MA RACJE NA NECIE NIC NIE ZNAJDZIESZ BO SAM KIEDYS Z CIEKAWOSCI SZUKALEM I NIC---ALE ZAGADAJ Z KIMS NA FORUM TO MOZE COS CI SIE UDA ZALATWIC POZDRO LEGIAAA
HEJ MKS HEJ CWKS NASZA ZGODA NAJLEPSZA W POLSCE JEST
DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!
Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
Odp: Małe pytanko - 06/11/2004 23:42
idz do sklepu wirmowego LOTTO ktory jest gdzies tam u was i normalnie mozesz kupic sobie akcesoria w naszych barwach
Jest dobrze, ale jak zwykle moze byc lepiej!! Pogon na cale zycie w mym sercu!!
Odp: Małe pytanko - 09/11/2004 17:12
ano spoko wiem gdzie Blue city jest nawet nei daleko mnei ale jakos niewiem z pol roku temu bykem w lotto i nic nei bylo ale spoko sprawdze THX
Odp: Małe pytanko - 17/11/2004 17:42
A ja mam takie pytanko.Gdzie można dostać naszywki PogoniByłem w lotto i tam nie mają ale moze gdzie indziej można dostać w jakis mało znanych miejscach.Z góry za pomoc dziękuje.Pozdro.
Odp: Małe pytanko - 17/11/2004 21:43
Pamiętam, że naszywki były jeszcze kilka miechów temu w LIDERZE na Wojska Polskiego, przy ladzie, należy popytać lub poszukać, ale powinny być
Odp: Małe pytanko - 19/11/2004 11:47
Naszywke dostaniesz na slonku... w Słecznym Centrum Handlowym, jest tam na parterze sklep muzyczny, gdzie jest sporo naszywek, wsrod pilkarskich sa tam Pogoni, Legii i taki maly orzeszek- Zaglebia Sosnowiec...
... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768822884 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.