Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Krzysztof Pilarz << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
fan57
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8182 dni

Krzysztof Pilarz - 30/10/2004 23:12
Czekam na wypowiedzi przeciwników Pilarza na tym i na innych forach z przed kilku miesięcy którzy skazywali Krzyśka na klęskę i denne postępy w sztuce golkipers.
Otórz (wypowiadałem się niejednokrotnie na forach) uważam że robi ZAJEBISTE postępy, w stosunku do tego (widząc kilka miesięcy temu Pilarza)ze Pilarz może stać się bramkarzem na miare krajową, o ile Ptactwo go nie zmarnuje
I tutaj mam skromną proźbe do wszystkich forumowiczów którzy wczesnniej złorzeczyli Pilarzowi a dzisiaj mu biją brawa i skandują!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:) Jedno życie, jedno miasto, jeden klub!!!
Orło
Kibic
Na forum od 8314 dni

*

Odp: Krzysztof Pilarz - 31/10/2004 00:14
Powiem tak, spokojnie człowieku nie rób z niego bóg wie jakiego bohatera i nie mów ze teraz ci co o nim źle gadali to nagle zaczeli mieć kisiel w majtach na sam jego widok. Ja za tym panem dalej nie przepadam inp. nie skanduję jego nazwiska i znam jeszcze kilka osób które czynią tak samo, ale muszę przyznać ze Pilaarz swoją dobrą postawą w ostatnich kilku meczach zamyka mi usta i nie moge się do niego głośno przypierdolić i nie będę niesłusznie go tyrał, ale jeszcze przyjdzie taki moment gdzie objawi nam się "prawdziwy talent: Krzysztofa P. :D

Babilon Team
jebudubu
Kibic
Na forum od 7890 dni

Odp: Krzysztof Pilarz - 31/10/2004 00:19

fan57 napisał:  
Czekam na wypowiedzi przeciwników Pilarza na tym i na innych forach z przed kilku miesięcy którzy skazywali Krzyśka na klęskę i denne postępy w sztuce golkipers.
Otórz (wypowiadałem się niejednokrotnie na forach) uważam że robi ZAJEBISTE postępy, w stosunku do tego (widząc kilka miesięcy temu Pilarza)ze Pilarz może stać się bramkarzem na miare krajową, o ile Ptactwo go nie zmarnuje
I tutaj mam skromną proźbe do wszystkich forumowiczów którzy wczesnniej złorzeczyli Pilarzowi a dzisiaj mu biją brawa i skandują!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja sie w piersc bic nie zamierzam bo nie mam za co, wstrzymałem sie od głosu na jego temat, ale odejscie Bodzia W. było dla mnei dziwnym wówczas posunieciem. Trza oddac Pilarzowi ze ma potencjał , potrafi sobie dac rade z presja(jak ludzie mu brwo bili gdy złapał turlajaca sie piłke) i z pozycji posmiewiska stał sie bohaterem. Całkiem zasłuzenie notabene ale radze wstrzymac sie z peanami do konca sezonu wtedy nadejdzie czas na podsumowania!! ... impra

Łabek
Kibic
Na forum od 8053 dni

Odp: Krzysztof Pilarz - 31/10/2004 00:42
Jego zadaniem jest bronić bramki...ostatnio robi to dobrze - FAKT - ale nie ma co sie zachwycać teraz miejmy nadzieje ze swoje zadania bedzie wykonywał jeszcze lepiej a wpadek bedzie coraz mniej :)

Nikt nie mówił, że będzie łatwo... bo bez walki nie ma nic! Gryfińska
Nie pozwól, aby strach wyeliminował Cie z dalszej gry... Burżuazja
Sorondo MKS
Kibic
Na forum od 7821 dni

Odp: Krzysztof Pilarz - 31/10/2004 06:46
Krzysiu oby taq dalej. Pogoń !! Szczecińskaaaaaaaaa!!

Czy wygrywasz, czy nie Ja i tak kocham Cie Bo najlepsza w Polsce jest
Pogoń Szczecin Mks !!
BINDA
Kibic
Na forum od 7783 dni

Odp: Krzysztof Pilarz - 31/10/2004 08:01
W sobotnim przeglądzie sportowym Krzysiu powiedział że -Chciałbym teraz ligowe spotkanie zakończyć z czystym kontem. I po wczorajszym meczu bardzo sie ciesze ze mu sie udało i gratuluje mu tego oby tak już było zawsze. Zawsze w niego wierzyłem i będe wierzył, cóż taka dola kibica...

I'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air
they fly so high
they reach the sky
and like my dreams
they fade and die !
fortune's always hiding
i've looked everywhere
i'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air !
UNITED !!! UNITED !!!
krls
Kibic
Na forum od 8100 dni

Odp: Krzysztof Pilarz - 31/10/2004 09:20
on jest za mocny!!!bardzo dobry wystep gdyby nie on byloby co najmniej 4:0

... Inni Cię zdradzili, w biedzie opuścili, ale ja Nie !...
darmix
Kibic
Na forum od 8363 dni

Odp: Krzysztof Pilarz - 31/10/2004 09:32
troche sie dziwie ze juz z niego boga robicie :) przeciez jemu dopiero dwa trzy mecze wyszly

SZTANY GLANY
Ambasador
Moderator**
Na forum od 7820 dni

Odp: Krzysztof Pilarz - 31/10/2004 10:14

darmix napisał:  
troche sie dziwie ze juz z niego boga robicie :) przeciez jemu dopiero dwa trzy mecze wyszly

Od czegoś trzeba zacząć!!!!!!!!!Powiem tylko jedno jak tak dalej pójdzie to Pilarz nr 1 w Polsce

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
jebudubu
Kibic
Na forum od 7890 dni

Odp: Krzysztof Pilarz - 31/10/2004 11:40

pogonfan napisał:  

darmix napisał:  

Od czegoś trzeba zacząć!!!!!!!!!Powiem tylko jedno jak tak dalej pójdzie to Pilarz nr 1 w Polsce

Nie jarajcie sie tak!A do tego nr 1 to moze jak Boruc gdzies za granice pojedzie a Radek z dodą formę zatraci, to kto wie jesli ustabilizuje obecna forme...

Ostatnio edytowany przez: jebudubu, 31 października 2004, 11:45 [1 raz(y)]

krls
Kibic
Na forum od 8100 dni

Odp: Krzysztof Pilarz - 31/10/2004 12:01
Nie jarajcie sie tak!A do tego nr 1 to moze jak Boruc gdzies za granice pojedzie a Radek z dodą formę zatraci, to kto wie jesli ustabilizuje obecna forme...[/cytat]

Majdan jest beznadziejny!!!ja nie wiem co w nim widzicie

... Inni Cię zdradzili, w biedzie opuścili, ale ja Nie !...
Scarface
Kibic
Na forum od 7819 dni

*

Odp: Krzysztof Pilarz - 31/10/2004 12:04
No ja jakoś byłem od początku na nie jeżeli chodzi o Pilarza i jak na razie zdania niezmieniam, od PÓŁ ROKU pierwszy raz w meczu ligowym zaliczył czyste konto często tracił głupie bramki, niepotrafi ustawiać obrony i co dla mnie bynajmniej najważniejsze dostał się na 1 bramkarza w sposób dla mnie nie do przyjęcia w sumie nie jego wina ale sam fakt wyrzucenia Bogusia w ten sposób musiał Pilarzowi przysporzyć wrogów dzisiaj wszyscy krzyczą żeby niewyrzucać Ola(i z tym sie zgadzam) a przypomnijcie sobie jak wyjebali Bodzia on też wtedy był kapitanem i prawdziwym wsparciem dla drużyny nie tylko na boisku bo to jest nie tylko bardzo dobry bramkarz ale i wporzo człowiek na codzień.
PS
Nie ma co się tak ciśnieniować po jednym meczu skończy się sezon przyjdzie czas na oceny i podsumowania.

Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
ARO
Kibic
Na forum od 7975 dni

*

Odp: Krzysztof Pilarz - 31/10/2004 12:57
Pilarz nie Majdan i pograć trochę musi by mówić tak jak niektórzy się tutaj w różowych słowach wypowiadają. Ok - całkiem niezły mecz Pilarza - zobaczymy dalej... Co do Bodzia W. na marginesie wspomnę jak z naszych trybun szły niezłe wiąchy ale nie to jest ważne, myślę że siedzi w nas głód Majdana czyli bramkarza jednoznacznie kojarzonego z Pogonią. Czy może nim zostać Pilarz ? Odpowiedź wymaga czasu...

Bartas
Kibic
Na forum od 8145 dni

Odp: Krzysztof Pilarz - 31/10/2004 13:35

zenuś napisał:  
Nie jarajcie sie tak!A do tego nr 1 to moze jak Boruc gdzies za granice pojedzie a Radek z dodą formę zatraci, to kto wie jesli ustabilizuje obecna forme...

Majdan jest beznadziejny!!!ja nie wiem co w nim widzicie[/cytat]

Beznadziejny to był francuzki bramkarz co go Szpakowski "chuj" nazywał

Przemk0
Kibic
Na forum od 7819 dni

Odp: Krzysztof Pilarz - 31/10/2004 13:46

fan57 napisał:  

Prosze oto moja wypowiedz.. :

Brawa dla Pilarza za ten mecz.. fakt to byl chyba najlepszy jego mecz w sezonie. Ale wlasnie na cholerny sezon patrzy sie przez pryzmat wszystkich meczy.. a ja nie jestem w goracej wodzie kapany i po jednym czy dwoch udanych meczach pomnika mu stawiac nie bede jak niektorzy. Powiedzmy sobie ze nawet Waldburg kiedys wygral dla Pogoni mecz (z KSZO) i skandowano jego nazwisko ! :) wiec wiesz dobry mecz moze sie zdarzyc kazdemu..

Ja nazwisko Pilarza skandowalem tylko raz na Mazowszu Grojec.. ale to wiadomo.. to byl poprostu dobry motyw.. zeby bramkarz strzelał karnego.

Pogoń
jebudubu
Kibic
Na forum od 7890 dni

Odp: Krzysztof Pilarz - 31/10/2004 14:55

zenuś napisał:  

Majdan jest beznadziejny!!!ja nie wiem co w nim widzicie[/cytat]

jakies argumenty co do Majdana??

A tak po za tematem ktos wie moze skad mozna sciagnac ta gola, kiedy Jojko sobie sam piłke wrzucił do bramki :D

Ambasador
Moderator**
Na forum od 7820 dni

Odp: Krzysztof Pilarz - 31/10/2004 15:06

mksbart napisał:  

zenuś napisał:  

Beznadziejny to był francuzki bramkarz co go Szpakowski "chuj" nazywał[/cytat]

Z tego co pamietam to był on holendrem. Chodzi Tobie o Ed de Goya czy jakos tak??

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
barcish
Kibic
Na forum od 7921 dni

**

Odp: Krzysztof Pilarz - 31/10/2004 16:19

pogonfan napisał:  

mksbart napisał:  

zenuś napisał:  

Beznadziejny to był francuzki bramkarz co go Szpakowski "chuj" nazywał

Z tego co pamietam to był on holendrem. Chodzi Tobie o Ed de Goya czy jakos tak??[/cytat]

buahahaha BeKa :D ed de goey nigdy nie gral w wisle z tego co pamietam :] on tylko gral w feyenordzi i pozniej w chelesa :) a ten bramkarz z wisly to byl francus Angelo Hugues...

POGOŃ SZCZECIN!
Przemk0
Kibic
Na forum od 7819 dni

Odp: Krzysztof Pilarz - 31/10/2004 16:21

pogonfan napisał:  

Z tego co pamietam to był on holendrem. Chodzi Tobie o Ed de Goya czy jakos tak??

Nie.. tu chodzi o bylego bramkarza Wisly Krakow francuza Angelo Hugues'a..

Pogoń
mem
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Krzysztof Pilarz - 31/10/2004 16:57
Ja przyznaję się nie byłem zwolennikiem odejścia Wyparły... Ale teraz cieszę się że odszedł bo Krzysiek jest poprostu od niego lepszy, wcześniej brakowało mu tylko ogrania... :D

"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."

"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768814840 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005