Pogoń - Legia 3:0 - 23/10/2004 20:10
Brawo brawo brawo ! Boski mecz nic tylko pogratulowac. Pogon zagrala dzisiaj lepiej od realu czy barcelony Brawo dla kazmierczaka za rozdzielanie pilek, krosowe podania i za to ze walczyl ! Jezeli Janas ogladal mecz na trzezwo to powinien go powolac do rep ! Jeszcze raz brawo cala druzyna !
Odp: ]transmisja - 23/10/2004 19:57
wlasnie ogladnalem gole.. brawo dla Rafała Grzelaka za dwukrotne zachowanie zimnej krwi i nie zaprzepaszczenie szansy
Artur też nie zawiodl
Odp: ]transmisja - 23/10/2004 20:06
Brawo! Brawo! Nieważne, że w 9-ciu - ważne, że Legia legła... Ktoś im utarł nosa, bo myśleli, że przyjechali na zabawę z leszczami. Pozdrawiam!
Odp: POOGON - Legia 3:0 - 23/10/2004 20:13
Brawo portowcy z piekno gre pokazaliscie klase!!!!Piękna brama Grzelaka i wreszcie zwyciestwo!!!
Ps:Moze mi ktoś powiedziec po co kibole legi i Pogońi weszli na 4 , 5 w takiej ilosci co chcieli nastraszyc piknikow??
Odp: POOGON - Legia 3:0 - 23/10/2004 20:17
Super Super i jeszcze raz super strasznie sie ciesze. Szczerze mówiąc to nie wieżyłęm w chłopaków ale sie udało. Niestety na meczu pojawiłem sie dopiero w 83 min(siła wyższa) i w tym czasie padły 2 brameczki. O grze i o dopingu nie moge nic powiedzieć bo jak napisałem wyżej widziałem tylko końcówke
Odp: POOGON - Legia 3:0 - 23/10/2004 20:20
brawo portowcy, wielki mecz Kazimierczaka, Bugaj caly mecz walczyl, niezle Batata,Olo,Parzy, wogole caly zespol naprawde dobrze grali, teraz za tydzien pokonac Amike
Odp: POOGON - Legia 3:0 - 23/10/2004 20:20
Bardzo dobry mecz Pogoni. Kaźmierczak- rodzi się prawdziwa gwiazda, rewelacyjny mecz. Grzelak i Bugaj- wracają do formy. Obrona bezbłędna. Nareszcie ustawienie z większą ilością zawodników z przodu. Gratulacje- oby tak dalej a będzie baaaardzo dobrze.
P.S. Co było napisane na transparencie, który wisiał na płocie pod sektorem 6 obok flagi Pogoni Walczącej?
Odp: POOGON - Legia 3:0 - 23/10/2004 20:22
Brawo Pogoń była dziś najlepsza!!! gratuluje takiego wyniku i oby tak dalej!!!a na 10 chyba poszlo o jakas flage!!!bo ktos przeszedł po niej czy cos takiego!
ja kocham POGON la la la ,pierdole LECHA la la la!
Odp: POOGON - Legia 3:0 - 23/10/2004 20:34
Brawo Portowcy Boski mecz, glupota legionistow i wilelkie serce do gry naszych Dzsiaj wygralismy bo bylismy poprostu lepsi. Doping taki sobie, rozkrecilismy sie po 1 bramce. Na taki mecz czekalem dlugo i wreszcie sie doczekalem
Oceny:
Pilarz - 6 - malo roboty, 2 strzaly z dystansu pewnie wylapane...
Michalski - 7 - bardzo dobry mecz, szkoda 2 sytuacji w 1 polowie kiedy mial szanse strzelic bramke
Masternak - 7 - pewny punkt obrony, mnostwo wygranych pojedynkow z Wlodarczykiem
Julcimar - 8 - Profesorka w obronie, swietnie kryl Sagana.
Rodrigo - 6 - troszke zbyt pasywnie, w 2 polowie znacznie lepiej
Parzy - 8 - bardzo dobry mecz, rozkrecal nasz atak po prawej stronie
Batata - 6 - musi przestac grac egoistycznie, raz byl bliski zdobycia bramki
Kazimierczak - 9!!! - swietny mecz, chyba najlpeszy jego dotychczas wystep w Pogoni, swietne dluhie podania, walka, wygrane wszystkie pojedynki, nic tylko pogratulowac.
Grzelak - 8 - bardzo dobry wystep, 2 piekne bramki (szczegolnie ta druga), w 2 polowie motor napedowy Pogoni
Moskalewicz - 7 - juz myslalem ze zlamal noge ale dotrwal do konca i gral dobrze, walczyl za dwoch.
Bugaj - 8 - taki Bugaj to skarb Bardzo ladna bramka i aktywnosc w ataku...Konkurent dla Milara
Tralka - wszedl na boisko i nieco ozywil nasza gre, 2 swietne zagrania
Magdon - wszedl na defensywnego pomocnika i wywiazal sie z roli bez zarzutu
Labedzki - gral krotko, ale i tak wypadl solidnie...Mysle ze Terlecki powinien juz sobie darowac wystepy w Pogoni...
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: POOGON - Legia 3:0 - 23/10/2004 20:46
na 7 podobno chcieli jakiegos manego nastraszyc czy oklepac ale nie wiem o co poszlo i czy to wogole prawda bo wiem z niezbyt pewnego żródła
Prosta liryka dla prostych ludzi, prostota nie snobstwo szacunek budzi...
Odp: POOGON - Legia 3:0 - 23/10/2004 20:47
zanim sie zacznie temat 9 sektora to trzeba to skończyc... chyba sami powinniśmy spojrzec na siebie a nie na legie... bo kazdy tylko szukał komu by tu kopa sprzedac lub szalik zwinąć.. masełko prosze cie ... prosze nie plotkujmy bezsensu co kto słyszał....
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768876470 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.