Konkurs na pamiątke klubową Pogoni! - 15/10/2004 09:54
Jeśli wszystko wypali i ruszy zgodnie z zapowiedzią już nie długo Salon Lotto (ul.Piłsudskiego 31) z pamiątkami Pogoni ruszy z konkursem dla kibiców.
Wszelki szczegóły i konkretne informację będą za parę dni, mam taką nadzieję i wtedy pojawi się na głównej stronie wszystko dokładniej.
Konkurs będzie polegał na wykonaniu projektu jakiejś pamiątki klubowej, która mogłaby być wyprodukowana i puszczona do sprzedaży. Liczy się pomysł własny i projekcik - od szalika, czapki, koszulki jakiegoś gażdzetu w nowym wzorze lub całkowitym nowum, które dotychczas nie było w sprzedaży.
Co byście zmienili, chcieli wprowadzić, czego nie ma jeszcze w naszych pamiątkach klubowych.
Pisze o tym wcześnie i zakładam ten temat do dyskusji i pomysłów na te wszystkie sprawy.
Projekt pomysłu najlepiej wykonać w jakimś programie graficznym, więc każdy zainteresowany może powoli myśleć co i jak.
Jak już napisałem info konkretne za parę dni, gdzie to wysłyłać, czy do nas czy na jakiś adres, wtedy również będzie wiadomo o nagrodach za najciekawsze pomysły
To chyba wszystko, w razie czego wszystkie sugestie wpisujecie tutaj.
Odp: Konkurs na pamiątke klubową Pogoni! - 15/10/2004 11:52
Powinni sprzedawać na stadionie słonecznik w barwach klubowych, łupinka z jednej strony bordowa z drugiej granatowa a na opakowaniu śpiewnik kibica.
A tak na poważnie to brakuje chyba koszulek Pogoni ale nie tych originales bo są zdeczka za drodie i niekażdego stać a takiego T-szirta to każdy mógłby sobie kupić i wogóle powinnio być więcej ciuchów takich jak bluzy, swetry, koszule, koszulki, kurtki i w zdecydowanie większym asortymencie ale ponieważ jedyną rzeczą jaką potrafię narysować jest kółko to ja niestety nie zrobię projektów.
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Odp: Konkurs na pamiątke klubową Pogoni! - 15/10/2004 13:07
Bluzy,koszulki,kurtki to dobry pomysl,bluzy jeszcze nie widzialem w sprzedazy(moze oprocz Turzynu)a nie kazdego stac na orginalna koszulke,wiec bedzie mogl sobie przynajmniej taka kupic
Odp: Konkurs na pamiątke klubową Pogoni! - 15/10/2004 14:01
To ja bym tak chciał, by te bluzu nie miała na sobie napisu Hooligans Pogoń Szczecin czy tram Ultras (chociaż to jeszcze przejdzie), bo 12 latek biegający w takiej bluzie wygląda żałośnie
To ja bym tak chciał, by te bluzu nie miała na sobie napisu Hooligans Pogoń Szczecin czy tram Ultras (chociaż to jeszcze przejdzie), bo 12 latek biegający w takiej bluzie wygląda żałośnie
a skad wiesz czy taki 12-latek nie jest bardziej ogarniety od Ciebie ?? ;p
a skad wiesz czy taki 12-latek nie jest bardziej ogarniety od Ciebie ?? ;p
..a akurat bluze Pogoni mozna dostac na Turzynie moze super jakosciowe one nie sa i sie boje jej prac wogole ale jednak sa..
no ale sa jakies ciekawe ? bo ja widzialem tylko taka z piescia i z twarza jakas a takie mnie nie interesuja ja chcem cos takiego jak ma Legia .. zrobie projekt to wstawie tutaj i pokaze jaką bym chcial :p
Po prostu kumam schemat, jak wszyscy liżą się po dupach, to progresu nie ma.
..a akurat bluze Pogoni mozna dostac na Turzynie moze super jakosciowe one nie sa i sie boje jej prac wogole ale jednak sa..
no ale sa jakies ciekawe ? bo ja widzialem tylko taka z piescia i z twarza jakas a takie mnie nie interesuja ja chcem cos takiego jak ma Legia .. zrobie projekt to wstawie tutaj i pokaze jaką bym chcial :p
Loker tu masz linka do mojej bluzy specjalnie fote sptryknalem w rzeczywistosci ona jest ciemniejsza i jak ja kupowalem to granatowe jeszcze byly tez
Odp: Konkurs na pamiątke klubową Pogoni! - 15/10/2004 15:31
Pomysl na konkurs bardzo dobry .... bo kto jak nie my ma wiedziec czego nam potrzeba i jak ma wygladac dana rzecz. szkoda tylko ze ja nie bede mial szans w tym konkursie bo na grafice zbytnio sie nie znam .
moim zdaniem powinni wprowadzic wiecej asortymentu jesli chodzi o ubior i nie chodzi tutaj tylko o typowe koszulki pilkarskie ale wlasnie tak jak wspominaliscie wczesniej bluzy ,koszulki . kurtki wlasnie takie rzeczy by sie napewno dobrze sprzedawaly!
aha co do bluz to na Turzynie nie widzialem juz ostanio tej ktora kupil Trib i musialem sie zadowolic rozpinanym polarem z barwach Pogoni z herbem
I'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air
they fly so high
they reach the sky
and like my dreams
they fade and die !
fortune's always hiding
i've looked everywhere
i'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air !
UNITED !!! UNITED !!!
maslak widze, ze masz wiele wspolnego z tymi 12-latkami bo nie bardzo zrozumiales mojej wypowiedzi... pozdro
jak jej mozna nie zrozumiec?
i nie wiem jak by 12 latek moglby byc "ogarniety"szczerze mowiac watpie w takie cos.
juz zamilczmy.nie rozmazujmy tematu
cya
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768869041 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.