Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Konkurs na pamiątke klubową Pogoni! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
IP: zapisany
Na forum od 8041 dni

Konkurs na pamiątke klubową Pogoni! - 15/10/2004 09:54
Jeśli wszystko wypali i ruszy zgodnie z zapowiedzią już nie długo Salon Lotto (ul.Piłsudskiego 31) z pamiątkami Pogoni ruszy z konkursem dla kibiców.
Wszelki szczegóły i konkretne informację będą za parę dni, mam taką nadzieję i wtedy pojawi się na głównej stronie wszystko dokładniej.
Konkurs będzie polegał na wykonaniu projektu jakiejś pamiątki klubowej, która mogłaby być wyprodukowana i puszczona do sprzedaży. Liczy się pomysł własny i projekcik - od szalika, czapki, koszulki jakiegoś gażdzetu w nowym wzorze lub całkowitym nowum, które dotychczas nie było w sprzedaży.
Co byście zmienili, chcieli wprowadzić, czego nie ma jeszcze w naszych pamiątkach klubowych.
Pisze o tym wcześnie i zakładam ten temat do dyskusji i pomysłów na te wszystkie sprawy.
Projekt pomysłu najlepiej wykonać w jakimś programie graficznym, więc każdy zainteresowany może powoli myśleć co i jak.
Jak już napisałem info konkretne za parę dni, gdzie to wysłyłać, czy do nas czy na jakiś adres, wtedy również będzie wiadomo o nagrodach za najciekawsze pomysły :)
To chyba wszystko, w razie czego wszystkie sugestie wpisujecie tutaj.

pozdrawiam

Scarface
Kibic
Na forum od 7820 dni

*

Odp: Konkurs na pamiątke klubową Pogoni! - 15/10/2004 11:52
Powinni sprzedawać na stadionie słonecznik w barwach klubowych, łupinka z jednej strony bordowa z drugiej granatowa a na opakowaniu śpiewnik kibica.
A tak na poważnie to brakuje chyba koszulek Pogoni ale nie tych originales bo są zdeczka za drodie i niekażdego stać a takiego T-szirta to każdy mógłby sobie kupić i wogóle powinnio być więcej ciuchów takich jak bluzy, swetry, koszule, koszulki, kurtki i w zdecydowanie większym asortymencie ale ponieważ jedyną rzeczą jaką potrafię narysować jest kółko to ja niestety nie zrobię projektów.

Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
barcish
Kibic
Na forum od 7922 dni

**

Odp: Konkurs na pamiątke klubową Pogoni! - 15/10/2004 12:00

Scarface napisał:  
Powinni sprzedawać na stadionie słonecznik w barwach klubowych, łupinka z jednej strony bordowa z drugiej granatowa a na opakowaniu śpiewnik kibica.
A tak na poważnie to brakuje chyba koszulek Pogoni ale nie tych originales bo są zdeczka za drodie i niekażdego stać a takiego T-szirta to każdy mógłby sobie kupić i wogóle powinnio być więcej ciuchów takich jak bluzy, swetry, koszule, koszulki, kurtki i w zdecydowanie większym asortymencie ale ponieważ jedyną rzeczą jaką potrafię narysować jest kółko to ja niestety nie zrobię projektów.

nigdy nie umialem narysowac prostego kółka:D

POGOŃ SZCZECIN!
ZIOMEK
Kibic
Na forum od 7914 dni

Odp: Konkurs na pamiątke klubową Pogoni! - 15/10/2004 12:05
juz się biore do roboty!!!

ja kocham POGON la la la ,pierdole LECHA la la la!Obrazek gif wstawiony na forum
Scarface
Kibic
Na forum od 7820 dni

*

Odp: Konkurs na pamiątke klubową Pogoni! - 15/10/2004 12:17
nigdy nie umialem narysowac prostego kółka:D[/cytat]

Może dlatego że kółka są okrągłe a nie proste :D

Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
loker
Kibic
Na forum od 7948 dni

*

Odp: Konkurs na pamiątke klubową Pogoni! - 15/10/2004 12:39

Scarface napisał:  
... i wogóle powinnio być więcej ciuchów takich jak bluzy, swetry, koszule, koszulki, kurtki i w zdecydowanie większym asortymencie...

zgadzam sie - szczegolnie przydalaby mi sie bluza ;) zrobie kiedys jakis projekt to pokaze ;)

Po prostu kumam schemat, jak wszyscy liżą się po dupach, to progresu nie ma.
tribu
Kibic
Na forum od 7936 dni

*

Odp: Konkurs na pamiątke klubową Pogoni! - 15/10/2004 12:51

loker napisał:  

Scarface napisał:  
... i wogóle powinnio być więcej ciuchów takich jak bluzy, swetry, koszule, koszulki, kurtki i w zdecydowanie większym asortymencie...

zgadzam sie - szczegolnie przydalaby mi sie bluza ;) zrobie kiedys jakis projekt to pokaze ;)

a akurat bluze Pogoni mozna dostac na Turzynie:P moze super jakosciowe one nie sa i sie boje jej prac wogole ale jednak sa:D

100% PD
Cz
Kibic
Na forum od 7802 dni

Odp: Konkurs na pamiątke klubową Pogoni! - 15/10/2004 13:07
Bluzy,koszulki,kurtki to dobry pomysl,bluzy jeszcze nie widzialem w sprzedazy(moze oprocz Turzynu)a nie kazdego stac na orginalna koszulke,wiec bedzie mogl sobie przynajmniej taka kupic:D

www.sectorshop.net
Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8156 dni

**

Odp: Konkurs na pamiątke klubową Pogoni! - 15/10/2004 14:01
To ja bym tak chciał, by te bluzu nie miała na sobie napisu Hooligans Pogoń Szczecin czy tram Ultras (chociaż to jeszcze przejdzie), bo 12 latek biegający w takiej bluzie wygląda żałośnie :P

Z daleka nie będzie widać.
A. Strzelba
Kibic
Na forum od 7812 dni

Odp: Konkurs na pamiątke klubową Pogoni! - 15/10/2004 14:23

Ziemiak napisał:  
To ja bym tak chciał, by te bluzu nie miała na sobie napisu Hooligans Pogoń Szczecin czy tram Ultras (chociaż to jeszcze przejdzie), bo 12 latek biegający w takiej bluzie wygląda żałośnie :P

a skad wiesz czy taki 12-latek nie jest bardziej ogarniety od Ciebie ?? ;p

km
Kibic
Na forum od 7911 dni

*

Odp: Konkurs na pamiątke klubową Pogoni! - 15/10/2004 14:39

bartollomeo napisał:  

Ziemiak napisał:  

a skad wiesz czy taki 12-latek nie jest bardziej ogarniety od Ciebie ?? ;p

:o Prosze Cie...

loker
Kibic
Na forum od 7948 dni

*

Odp: Konkurs na pamiątke klubową Pogoni! - 15/10/2004 14:40

trib napisał:  
..a akurat bluze Pogoni mozna dostac na Turzynie:P moze super jakosciowe one nie sa i sie boje jej prac wogole ale jednak sa:D..

no ale sa jakies ciekawe ? bo ja widzialem tylko taka z piescia i z twarza jakas a takie mnie nie interesuja ja chcem cos takiego jak ma Legia .. zrobie projekt to wstawie tutaj i pokaze jaką bym chcial :p

A. Strzelba
Kibic
Na forum od 7812 dni

Odp: Konkurs na pamiątke klubową Pogoni! - 15/10/2004 14:51
maslak widze, ze masz wiele wspolnego z tymi 12-latkami bo nie bardzo zrozumiales mojej wypowiedzi... pozdro :]

tribu
Kibic
Na forum od 7936 dni

*

Odp: Konkurs na pamiątke klubową Pogoni! - 15/10/2004 15:00

loker napisał:  

trib napisał:  
..a akurat bluze Pogoni mozna dostac na Turzynie:P moze super jakosciowe one nie sa i sie boje jej prac wogole ale jednak sa:D..

no ale sa jakies ciekawe ? bo ja widzialem tylko taka z piescia i z twarza jakas a takie mnie nie interesuja ja chcem cos takiego jak ma Legia .. zrobie projekt to wstawie tutaj i pokaze jaką bym chcial :p

Loker tu masz linka do mojej bluzy:) specjalnie fote sptryknalem:P w rzeczywistosci ona jest ciemniejsza i jak ja kupowalem to granatowe jeszcze byly tez

bluza

100% PD
loker
Kibic
Na forum od 7948 dni

*

Odp: Konkurs na pamiątke klubową Pogoni! - 15/10/2004 15:12

trib napisał:  

Loker tu masz linka do mojej bluzy:) specjalnie fote sptryknalem:P w rzeczywistosci ona jest ciemniejsza i jak ja kupowalem to granatowe jeszcze byly tez

bluza

nie jest zla ale ja chcialbym taka jaka prezentuje poznizej , projekt biednie wykonany bo na szybko ;)

Obrazek gif wstawiony na forum

Obrazek gif wstawiony na forum

Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8956 dni

Odp: Konkurs na pamiątke klubową Pogoni! - 15/10/2004 15:28
wszystkie wlasne projekty wykonane przez Was gadzetow, prosze przesylac na Pogoń@home.pl
w formie gif, jpg itp

wszystkie trafia do szefa sklepu lotto,

Boberek
Kibic
Na forum od 8279 dni

**

Odp: Konkurs na pamiątke klubową Pogoni! - 15/10/2004 15:31
Pomysl na konkurs bardzo dobry .... bo kto jak nie my ma wiedziec czego nam potrzeba i jak ma wygladac dana rzecz. szkoda tylko ze ja nie bede mial szans w tym konkursie bo na grafice zbytnio sie nie znam :P .
moim zdaniem powinni wprowadzic wiecej asortymentu jesli chodzi o ubior i nie chodzi tutaj tylko o typowe koszulki pilkarskie ale wlasnie tak jak wspominaliscie wczesniej bluzy ,koszulki . kurtki wlasnie takie rzeczy by sie napewno dobrze sprzedawaly!

aha co do bluz to na Turzynie nie widzialem juz ostanio tej ktora kupil Trib i musialem sie zadowolic rozpinanym polarem z barwach Pogoni z herbem

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
A. Strzelba
Kibic
Na forum od 7812 dni

Odp: Konkurs na pamiątke klubową Pogoni! - 15/10/2004 15:37
mocna ta bluza :) fajna by byla jakby miala tylko taki sam herb na cycku, np. cala czarna z herbem, bez tego na plecach, przynajmniej mi sie taka bardziej podoba ;]

BINDA
Kibic
Na forum od 7784 dni

Odp: Konkurs na pamiątke klubową Pogoni! - 15/10/2004 15:40
generalnie taką bluze mógłbym ponosić;]

I'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air
they fly so high
they reach the sky
and like my dreams
they fade and die !
fortune's always hiding
i've looked everywhere
i'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air !
UNITED !!! UNITED !!!
km
Kibic
Na forum od 7911 dni

*

Odp: Konkurs na pamiątke klubową Pogoni! - 15/10/2004 15:51

bartollomeo napisał:  
maslak widze, ze masz wiele wspolnego z tymi 12-latkami bo nie bardzo zrozumiales mojej wypowiedzi... pozdro :]

jak jej mozna nie zrozumiec?:P
i nie wiem jak by 12 latek moglby byc "ogarniety"szczerze mowiac watpie w takie cos.
juz zamilczmy.nie rozmazujmy tematu:]
cya

- 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768869041 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.11 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005