| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Stadion Pogoni im.Floriana Krygiera - 30/09/2004 15:30
>Dziś po godz. 13 przy głównej bramie stadionu Pogoni przy ul. Twardowskiego dokonano odsłonięcia tablicy patrona naszego obiektu Pana Floriana Krygiera.
Musiałem sie zerawać ze szkoły aby zobaczyć tą uroczystość.
Przyznam że została ona zorganizowana dobrze ale nie na max możliwości.
Pan Florian był bardzo zadowolony i było po nim widac jak bardzo jest szczęsliwy.
Było bardzo dużo osób które mają(lub mieli) wspólne sprawy z Pogonią
oprócz D.Ptaka,M.Jurczyka i A. Nowak można było spotkać Ks.T.Balickiego, W.Wlazło(były piłkarz junorów), K.Bielę i wielu wielu innych naprawde moim zdaniem było bardzo miło.
|
I'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air
they fly so high
they reach the sky
and like my dreams
they fade and die !
fortune's always hiding
i've looked everywhere
i'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air !
UNITED !!! UNITED !!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Stadion Pogoni im.Floriana Krygiera - 30/09/2004 15:38
A Ja wam powiem, że też się z lekcji zerwałem i nic ciekawego tam nie widziałem... Chociarz i tak nie żałuje  
|
"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Stadion Pogoni im.Floriana Krygiera - 30/09/2004 15:56
> Binda, ja tez sie zerwalem.Nawet cie widzialem.
A poznam pana godność??    
|
I'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air
they fly so high
they reach the sky
and like my dreams
they fade and die !
fortune's always hiding
i've looked everywhere
i'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air !
UNITED !!! UNITED !!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Stadion Pogoni im.Floriana Krygiera - 01/10/2004 00:35
Mi w sumie obojętne czy stadion ma jakąs nazwe itp, ale skoto ktoś nazwał go tak a nie innaczej to znaczy, ze dziadziowi sie należy, zreszta mnie nie było jeszcze na świeciew w tych czasach, w których grał w nogę Pan Florian, ale szacunek mam dla tego człowieka!
|
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Stadion Pogoni im.Floriana Krygiera - 01/10/2004 08:40
> Mi w sumie obojętne czy stadion ma jakąs nazwe itp, ale skoto ktoś nazwał go tak a nie innaczej to znaczy, ze dziadziowi sie należy, zreszta mnie nie było jeszcze na świeciew w tych czasach, w których grał w nogę Pan Florian, ale szacunek mam dla tego człowieka!
Czlowieku za nim cos napiszesz na dany temat, to moze dowiedz sie choc troche na jego temat. Jak widze takie wypowiedzi to nie wiem czy mam plakac czy smiac sie...
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
|
Odp: Stadion Pogoni im.Floriana Krygiera - 01/10/2004 10:56
> Czlowieku za nim cos napiszesz na dany temat, to moze dowiedz sie choc troche na jego temat. Jak widze takie wypowiedzi to nie wiem czy mam plakac czy smiac sie...
Pszczółek to jest moje zdanie i napisalem je, a że Ci się nie podoba to nie moja wina!!! Mnie akurat nie obchodzą sprawy typu: Jak będzie się nazywał stadion, ile ludzi przychodzi, kto rzuci serpentyną, ja się w to nie bawie!
|
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
|
|
|
|
Odp: Stadion Pogoni im.Floriana Krygiera - 01/10/2004 14:31
> > Czlowieku za nim cos napiszesz na dany temat, to moze dowiedz sie choc troche na jego temat. Jak widze takie wypowiedzi to nie wiem czy mam plakac czy smiac sie...
>
>
> Pszczółek to jest moje zdanie i napisalem je, a że Ci się nie podoba to nie moja wina!!! Mnie akurat nie obchodzą sprawy typu: Jak będzie się nazywał stadion, ile ludzi przychodzi, kto rzuci serpentyną, ja się w to nie bawie!
Typowy przyklad czlowieka nie w temacie, lansujacego sie na kogos, kto wie o co chodzi.
Florian Krygier jest legenda Pogoni. W zaden sposob nie laczy sie to z iloscia ludzi na meczu i rzucanymi serpentynami...
|
1948
|
|
|
|
Odp: Stadion Pogoni im.Floriana Krygiera - 01/10/2004 15:47
> > Czlowieku za nim cos napiszesz na dany temat, to moze dowiedz sie choc troche na jego temat. Jak widze takie wypowiedzi to nie wiem czy mam plakac czy smiac sie...
>
>
> Pszczółek to jest moje zdanie i napisalem je, a że Ci się nie podoba to nie moja wina!!! Mnie akurat nie obchodzą sprawy typu: Jak będzie się nazywał stadion, ile ludzi przychodzi, kto rzuci serpentyną, ja się w to nie bawie!
Nie przyczepilem sie do tego, ze obojetne jak ci jak nazywal bedzie sie stadion. Bo masz prawo tak uwazac, ale jak nie wiesz kim jest Florian Krygier dla Pogoni, co dzieki niemu mamy, jaka pelnil funkcje to sie w ogole nie wypowiadaj. Jezeli nadal nie wiesz o co mi chodzi to poczytaj troche wiadomosci o Panu Florianie, moze sie czegosc dowiesz...
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
|
Odp: Stadion Pogoni im.Floriana Krygiera - 01/10/2004 17:52
> Typowy przyklad czlowieka nie w temacie, lansujacego sie na kogos, kto wie o co chodzi.
>
> Florian Krygier jest legenda Pogoni. W zaden sposob nie laczy sie to z iloscia ludzi na meczu i rzucanymi serpentynami...
>
PoRtAiBoY tak sie składa, że mnie interesują inne tematy niż ten o którym mowa teraz! I ja nikogo nie łącze, chodzi mi o to, ze tak ważna dla Was sprawa nazwy stadionu i tak bzdurna dla wszystkich sprawa jak to kto rzuci serpentyną -mnie nie obchodzi ani jedno ani drugie! To wszystko! A szacunek dla Pana Floriana mam!
|
|
|
|
|
Odp: Stadion Pogoni im.Floriana Krygiera - 01/10/2004 18:20
Yarek nie pisz już nic w tym temacie bo poprostu już nie mogę tego czytać. Czasami lepiej nic nie pisać niż pisać głupoty
|
"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
|
|
|
- 1
- 2
-
|