| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Wisła 0:5 - 12/09/2004 19:16
Aż żal marnowac klawiaturę na opisywanie tego meczu.Pierwszy mecz z którego wyszedłem przed ostatnim gwizdkiem(jak dostaliśmy 5 brameczke to własnie byłem na schodach)
ŻENADA
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Wisła 0:5 - 12/09/2004 19:24
Szkoda mówic o tym meczu! Lepiej zapomnijmy o nim i walczmy w kolejnych spotkaniach i je wygrywajmy!
|
Nasza Pogoń Najlepsza w Polsce jest , Najlepsza w Polsce jest...
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Wisła 0:5 - 12/09/2004 19:35
Co tu dużo pisać , mecz z powodu nadmiaru nauki musiałem oglądać w C+ i dzięki temu mogę napisać coś mądrzejszego. Otóż jak powiedział po meczu Frankowski Pogoń przez 3/4 meczu była równorzędnym przeciwnikeim , przeważała a Wisła grała cofnięta na własnej połowie , Franek ocenił ,że był to najsłabszy występ Wisły w lidze , moim skromnym zdaniem o bramkach zadecydowały indywidualne błędy: przy I bramce albo Julcimar popełnił błąd albo prawy obrońca nie wyszedł do przodu aby złapać Frankowskiego na spalonego . Druga bramka to dziurawe ręce Krzysia Pilarza . Trzecia bramka to dla mnie wygrała Mauro jak dostał piłke to pełna panika strach w oczach no i co trzeba z nią zrobić ??- oczywiście ,że się jej wyzbyć a gdzie do tyłu ją pieprznąć do Pilarza ( i do tego wogle się nie spojrzał tylko walną piłe do tyłu) a tam eleganco Zieńczuk z pierwszej do Franka a ten dopełnił formalności. Czwarta bramka to był typowy przykład gry w trójkąta ( w polu karnym!!) i tylko formalność Kuzby. A piąta to kolejny błąd obrony (Mauro) dał się objechać Żurawskiemu a skutek wiadomy......... Co mógłbym jeszcze dodać to to ,że dwa razy sędzia niesłusznie odgwizdał spalonego gdy na czyste sytuacje wychodził Żurawski. A na osłode pwoiem ,że należał nam się karny w końcówce gdyż Millar był ciągnięty za koszulke........
|
:
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Wisła 0:5 - 12/09/2004 19:36
nie ma co sie dołowac tylko trzeba podnies głowe do góry!! albo przecz z taktyka Baniaka albo precz z Baniakiem!! w pierwszej lidze nic nie zdziałamy z jednym napastnikiem!! po co ten terlecki??!! niech jedzie do swojej ukochanej Łodzi!! NIE dla brazylijskiej obrony!!!!!!! to tyle co chciałem powiedziec
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Wisła 0:5 - 12/09/2004 19:39
no coz nastepne dwa mecze z Polonia i usiebie ..z Gksem trzeba wygrac -- no i patrzac dalej takze 3 pkt przywiesc z plocka !!
To juz najciezszych rywali mamy za soba - szkoda ze tylko 3 pkt na naszym konice !!
na onecie napisali Wisla Krakow - Pogon Szczecin 5:0 - co zbytnio oglupia czytelnika
|
Pogoń Szczecin
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Wisła 0:5 - 12/09/2004 19:40
Terlecki, Rodrigo, Giuliano, Mauro -- do domu
Pilarz, Milar -- OK
Kibice -- ekstra, spiewy caly mecz (mowie o mlynie) nawet jak Pogon przegrywala 5:0, oprawa rowniez bardzo fajnie wyszla
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Wisła 0:5 - 12/09/2004 19:43
Wynik ten spowodowany jest zla koncepcja dobrana przez Bogusia Systema Baniaka. Ustawil on druzyne ultra ofensywnie 1-0-0-10 dlatego tez porazka jest tak wysoka. Trzeba wybaczyc mu to przeoczenie, w koncu kazdemu zdarzaja sie bledy
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Wisła 0:5 - 12/09/2004 19:53
> Ustawil on druzyne ultra ofensywnie 1-0-0-10 dlatego tez porazka jest tak wysoka.
Nie nie nie.....to było 0-1-0-10 ..........Pilarz był ofensywnym bramkarzem.....to miało zmylić wiślaków i mieli wpadać na spalonego jeszcze na swojej połowie.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Wisła 0:5 - 12/09/2004 19:55
jeżeli będziemy atakowali tak małą ilością graczy to nigdy nic nie strzelimy ,
tragiczny mecz Portowcow , według mnie Mauro , Pilarz i Milar zagrali fatalnie , reszta gorzej niż przeciętnie
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Wisła 0:5 - 12/09/2004 19:56
> Lepiej niż za Gondora hehe....ale najgorsze chyba za nami
Odwróc tabelę, a Pogoń.......
Ale co tam........Ch.. z wynikami, Portowcy......
|
"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Wisła 0:5 - 12/09/2004 20:01
oglądałem mecz także w Canal + i shox napisał cała prawde o tym meczu Pogoń jak nie była lepsza to conajmniej tak samo dobra jak wisła, karny dla Pogoni powinien być. naleza sie wielkie brawa dla Patyka, ponieważ nawet jak było 5-0 dla wisly bylo slychac kibiców jak dopingowali, wielkie brawa dla was. kibiców wisły nie słyszałem ani razu i mieli tylko jakies balony. na boisku Pogoń przegrala na trybunach Pogoń wygrała
|
Łobez zawsze z Pogonią
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7