| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Karty zawodników - kto jest właścicielem? - 31/08/2004 15:42
Czy ktoś może orientuje się kto jest właścicielem kart większości zawodników grających w Pogoni? SSA jako spółka czy Antoni Ptak jako osoba prywatna lub jedna z jego firm? Z tego co słyszałem do tej pory napewno Batata i Grzelak są związani z Antonim a nie z SSA, ale jak wygląda sprawa z pozostałymi piłkarzami?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Karty zawodników - kto jest właścicielem? - 31/08/2004 15:57
> Ten temat jest już wałkowany w innym topicu. Poczytaj... chociaż nim napiszesz. Dobra ? Tam też znajdziesz info dla twojego pytania-topicu. Pozdrawiam.
Napewno bym tak zrobil gdyby forum posiadalo jakas wyszukiwarke. Przejrzenie wszystkich wypowiedzi z ostatniego okresu jest sam zapewne przyznasz raczej niemozliwe, jesli sie nie posiada wolnych kilku godzin.
Przepraszam jesli kogos urazilem zadajac to pytanie - akurat mnie to zainteresowalo i prosze o zrozumienie - nie zawsze mozna poswiecic x czasu na wyszukiwanie metoda przegladania wszystkich postow
|
|
|
|
|
Odp: Karty zawodników - kto jest właścicielem? - 31/08/2004 16:08
> > Ten temat jest już wałkowany w innym topicu. Poczytaj... chociaż nim napiszesz. Dobra ? Tam też znajdziesz info dla twojego pytania-topicu. Pozdrawiam.
>
> Napewno bym tak zrobil gdyby forum posiadalo jakas wyszukiwarke. Przejrzenie wszystkich wypowiedzi z ostatniego okresu jest sam zapewne przyznasz raczej niemozliwe, jesli sie nie posiada wolnych kilku godzin.
>
> Przepraszam jesli kogos urazilem zadajac to pytanie - akurat mnie to zainteresowalo i prosze o zrozumienie - nie zawsze mozna poswiecic x czasu na wyszukiwanie metoda przegladania wszystkich postow
w sumie to chlopak ma racje ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Karty zawodników - kto jest właścicielem? - 31/08/2004 19:44
Zwłaszcza gdy ktoś jest nowy na forum.Poza tym jeżeli ten temat był na przykład wałkowany w temacie Ptak odchodzi czy zostaje(to tylko przykład) to skąd można wiedzieć że sprawa kart zawodniczych tam jest.Zresztą podobnych tematów może być dużo.
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
Odp: Karty zawodników - kto jest właścicielem? - 01/09/2004 00:10
temat jak najbardziej na miejscu bo tez mnie bardzo interesuje ta sprawa ale obaiwam sie ze tak jak w poprzednich klubach bywalo w przypadku odejscia i przenosin pewnie zabral by polowe zawodnikow.....no ale coz pozyjemy zobaczymy
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
Odp: Karty zawodników - kto jest właścicielem? - 01/09/2004 00:42
Co do założenia tematu.. Prawda jak zwykle leży po środku
Co do kart - mnie to tam rybka, ja mam swoją kartę do makro i mi styka
Załóżcie jeszcze 15 tematów o Reprze - Polska VS Anglia 
Wystarczy wchodzić kilka razy w ciągu dnia na forum aby być na bierząco, jeśli ktoś odwiedza forum raz na tydzien - to ma problem, tematu takiego samego musi poszukać. Na tym to wszystko polega, póki nie doczekamy sie nowego forum.. Właśnie, jak tam Macieq?
Pozdro
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
Odp: Karty zawodników - kto jest właścicielem? - 01/09/2004 00:57
> Co do założenia tematu.. Prawda jak zwykle leży po środku
> Co do kart - mnie to tam rybka, ja mam swoją kartę do makro i mi styka
> Załóżcie jeszcze 15 tematów o Reprze - Polska VS Anglia 
> Wystarczy wchodzić kilka razy w ciągu dnia na forum aby być na bierząco, jeśli ktoś odwiedza forum raz na tydzien - to ma problem, tematu takiego samego musi poszukać. Na tym to wszystko polega, póki nie doczekamy sie nowego forum.. Właśnie, jak tam Macieq?
> Pozdro
jednych ten temat intersuje innych nie....a mnie rozwala jak nowi forumowicze co 5 minut zakldaja temat o Ptaku albo o meczu ktory odbedzie sie za dwa tygodnie....
a ja tam mam karte do Selgorsa i tez mi styka 
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
Odp: Karty zawodników - kto jest właścicielem? - 01/09/2004 10:15
> > Co do założenia tematu.. Prawda jak zwykle leży po środku
> > Co do kart - mnie to tam rybka, ja mam swoją kartę do makro i mi styka
> > Załóżcie jeszcze 15 tematów o Reprze - Polska VS Anglia 
> > Wystarczy wchodzić kilka razy w ciągu dnia na forum aby być na bierząco, jeśli ktoś odwiedza forum raz na tydzien - to ma problem, tematu takiego samego musi poszukać. Na tym to wszystko polega, póki nie doczekamy sie nowego forum.. Właśnie, jak tam Macieq?
> > Pozdro
>
> jednych ten temat intersuje innych nie....a mnie rozwala jak nowi forumowicze co 5 minut zakldaja temat o Ptaku albo o meczu ktory odbedzie sie za dwa tygodnie....
> a ja tam mam karte do Selgorsa i tez mi styka 
>
>
A Ja ? A Ja mam kartę i do Selgrosa i do Makro. hhhhhhhhahaa Ale napina !!! A co do tematu: kontrakty zawodnicze zawarte są z pewnoscią z Spółką prawa handlowego mającą osobowość prawną (MKS),jak też jak wiemy jest grupa zawodników z Piotrcovi i karty zawodnicze w tym świetle to bardziej złożone zagadnienie, ponieważ Sponsor mógł prwdopodobnie, chyba wnieść kartę zawodnika do klubu jako aport tym samym zyskując udział w Spółce, lecz przy likwidacji Spółki aport wraca do udziałowca po rozliczeniu się. Poza tym nie uważam moje zdanie jako autorytatywne w tym temacie, chociażby dlatego że nie znam uzgodnień przy powstawaniu Spółki (no wiecie o co chodzi) a mogą być różne i także wiążące w ramach Kodeksów Spółek, Prawa Cywilnego.
|
|
|
|
- 1
-
|