Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> gdzie chipa ? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
laki
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7834 dni

gdzie chipa ? - 25/08/2004 09:08
ja nie w temacie wlasnie sobie czytam ze jakies takie gowno jest potrzebne, gdzie to zdobyc ? czy z DUO o 15 bez chipa ?

Ka(L)ina
Kibic
Na forum od 7833 dni

Odp: gdzie chipa ? - 25/08/2004 09:24
> ja nie w temacie wlasnie sobie czytam ze jakies takie gowno jest potrzebne, gdzie to zdobyc ? czy z DUO o 15 bez chipa ?

sam chciałbym wiedzieć:d

Walczyć Pogoń Walczyc...
kijevo
Kibic
Na forum od 7871 dni

Odp: gdzie chipa ? - 25/08/2004 09:27
lider uważaże nie trzeba czipa a klub że trzeba pisalem do PZPN maila i dzwonie własnie do Pogoni

Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8040 dni

Odp: gdzie chipa ? - 25/08/2004 09:39
Bilety na ten mecz będą sprzedawane od środy, od godz. 13, w siedzibie klubu. Wejściówki będą mogły kupić tylko osoby posiadające kartę wyjazdową (tzw. czip). Kibice bez czipu mogą zostać niewpuszczeni na stadion. Takie zasady zaczynają obowiązywać od tej kolejki, więc możliwe, że organizatorzy nie będą zbyt rygorystyczni.
- Wyjazd grupy niezorganizowanej zaplanowany jest na piątek, na godz. 15 spod stacji DUO w Płoni - informuje Marek Pawlak, wiceprezes Pogoni. - Czipy zaczynają obowiązywać od tego meczu. Nie wiem, jak to wpłynie na frekwencję szczecińskich kibiców. Wszystkim jednak zależy, by było ich w Grodzisku jak najwięcej.

info z GW zamieszczone na naszej stronie głównej - dla nie wiedzących www.pogononline.pl
ręce opadają
wątpie żebyście nie zaglądali na oficjalną stronę MKS Pogoń Szczecin SSA i nie widzieli tego
no cóż, ale trzeba założyć nowy temat

el_presidente
Kibic
Na forum od 7821 dni

Odp: gdzie chipa ? - 25/08/2004 09:40
już na mecz z grodziskiem nie zdążycie wyrobić - czeka sie chyba ok.2 tyg. a czy będzie obowiązywał czy nie to nadal wielki znak zapytania.

a gdybym miał urodzić się znów, to tylko w Szczecinie i tylko tu!!!
www.merx.biz.pl
mike
Kibic
Na forum od 8036 dni

*

Odp: gdzie chipa ? - 25/08/2004 12:41
w schronisku na wojska polskiego mozna sie swobodnie zachipowac. to na wypadek jakbys ktos sie zgubil.. najezdzaja wtedy na kark i dzwona do wlasciciela by odebral psa/corke/syna/zone/meza (wlasciwe podkreslic). niestety nie wiem czy chip bedzie tolerowany na meczu w Grodzisku...

Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8156 dni

**

Odp: gdzie chipa ? - 25/08/2004 13:01
Na Runde wiosenną będzie kolczykowanie... bez tego nie wejdziesz...

Z daleka nie będzie widać.
Ka(L)ina
Kibic
Na forum od 7833 dni

Odp: gdzie chipa ? - 25/08/2004 13:28
Do pierwszoligowego sezonu przygotowują się nie tylko piłkarze. Kibice Pogoni Szczecin także odliczają czas do rozpoczęcia rozgrywek na własnym stadionie oraz na wyjeździe. Zgodnie z przepisami zawartymi w uchwale Zarządu PZPN nr III/28 z dnia 30 września 2002 w sprawie elektronicznych, bezstykowych kart identyfikacyjnych oraz uchwały Prezydium Zarządu PZPN 9/54 dnia 23 czerwca 2003 w sprawie sposobu wydawania kart identyfikacyjnych od sezonu piłkarskiego 2004/2005, kibice Pogoni, którzy chcą towarzyszyć piłkarzom w meczach wyjazdowych podlegają zasadom obowiązującym w Systemie Elektronicznej Identyfikacji Widowni Piłkarskiej.

Zasady otrzymania karty identyfikacyjnej
1. Pobieramy w Klubie lub za pośrednictwem Internetu
formularz zgłoszeniowy do ogólnopolskiej bazy kibiców i wypełniamy.
2. Do dnia 22 lipca 2004 osoby zainteresowane powinny złożyć w siedzibie klubu poprawnie wypełniony formularz. Do formularza należy dołączyć 1 zdjęcie oraz dowód wpłaty 25 PLN na konto firmy iSoft Sp. z o.o. z adnotacją „Elektroniczna karta Identyfikacyjna”
BPH PBK SA odział w Łodzi nr: 42 1060 0076 0000 3200 0095 2780
3. Klub sprawdzi zgodność danych zapisanych w formularzu z dowodem osobistym i prześle zgłoszenie do PZPN.
4. Karta identyfikacyjna ważna będzie na 3 lata.

taqi bajer !!!!!!!!

Walczyć Pogoń Walczyc...
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8040 dni

Odp: gdzie chipa ? - 25/08/2004 13:38
> Do pierwszoligowego sezonu przygotowują się nie tylko piłkarze. Kibice Pogoni Szczecin także odliczają czas do rozpoczęcia rozgrywek na własnym stadionie oraz na wyjeździe. Zgodnie z przepisami zawartymi w uchwale Zarządu PZPN nr III/28 z dnia 30 września 2002 w sprawie elektronicznych, bezstykowych kart identyfikacyjnych oraz uchwały Prezydium Zarządu PZPN 9/54 dnia 23 czerwca 2003 w sprawie sposobu wydawania kart identyfikacyjnych od sezonu piłkarskiego 2004/2005, kibice Pogoni, którzy chcą towarzyszyć piłkarzom w meczach wyjazdowych podlegają zasadom obowiązującym w Systemie Elektronicznej Identyfikacji Widowni Piłkarskiej.
>
> Zasady otrzymania karty identyfikacyjnej
> 1. Pobieramy w Klubie lub za pośrednictwem Internetu
> formularz zgłoszeniowy do ogólnopolskiej bazy kibiców i wypełniamy.
> 2. Do dnia 22 lipca 2004 osoby zainteresowane powinny złożyć w siedzibie klubu poprawnie wypełniony formularz. Do formularza należy dołączyć 1 zdjęcie oraz dowód wpłaty 25 PLN na konto firmy iSoft Sp. z o.o. z adnotacją „Elektroniczna karta Identyfikacyjna”
> BPH PBK SA odział w Łodzi nr: 42 1060 0076 0000 3200 0095 2780
> 3. Klub sprawdzi zgodność danych zapisanych w formularzu z dowodem osobistym i prześle zgłoszenie do PZPN.
> 4. Karta identyfikacyjna ważna będzie na 3 lata.
>
>
>
> taqi bajer !!!!!!!!

nabijasz posta, czy robisz z nas głupków??, może o czymś nie wiem, ja mam pełny dostęp do strony oficjalnej MKS Pogoń Szczecin SSA i do tego
zapodałem specjalnie linka więc po co to wklejasz??

SamAxe
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: gdzie chipa ? - 25/08/2004 13:51
byłem w klubie się zapytac i powiedzieli mi ze tam w grodzisku mogą tego jeszcze nie zdązyć wprowadzic dlatego chyba chipy nie będą obowiązywać :)

fenster
Kibic
Na forum od 8580 dni

Odp: gdzie chipa ? - 06/02/2005 23:15
Myśle że czas odświerzyć ten temat bo przecież pojawi się nie długo problem z wyjazdami.
c h i p y !!
Trochę dziwi mnie cisza w tym temacie bo wszystkie znaki na ziemi wskazuja że bez tego wynalazku będą problemy wycieczkowe , a nieśmiało przypomne że:
-podbeskidzie-(tutaj problem raczej dotyczy jednostek)
-legia-(300 darmowych biletow dla chip-owców.wyrobinie tego wynalazku=25zł,bilet wejściowy na L. pewnie tyle samo-czyli rachunek jest prosty-chip za darmo)
-lech-(jest nas tam zawsze 500-800 osób,wyj. prestiżowy-i co będzie teraz?...100-200 osób?)
-amica-(czyli najazd na...no wlaśnie-ciekawa sytuacja biorąc pod uwagę że pewnie z 400 osób to piknikowi wyjazdowicze na 100% bez chipów.gdzie będą siedzieć? czy wogle ich wpuszczą?Czyżby 15 samochodow mknących przez Sierakowo ?
-cracovia-(warto było by być-nie prawdarz?).
itd.
Jjeśli nie zacznie się jakaś akcja na "wyrobkę" to wiekszośc chętnych na wyjazdy obudzi się z ręką w nocniku.
Najwyrażniej zrozumiano tą rzeczywistość w inych środowiskach kibicowskich a u nas strajk?patrz.statystyka wyrobionych chipów.
Na v.pl jest gotowy formularz do ściagnięcia. Chyba czas zaczac juz teraz otym myśleć.

Obrazek jpg wstawiony na forum
/tommy/
Kibic
Na forum od 8066 dni

Odp: gdzie chipa ? - 07/02/2005 00:03
taaaa.a jakim programem otwierac ten formularz??bo u mnie to wordem nidyrydy

fenster
Kibic
Na forum od 8580 dni

Odp: gdzie chipa ? - 07/02/2005 00:08

/tommy/ napisał:  
taaaa.a jakim programem otwierac ten formularz??bo u mnie to wordem nidyrydy

acrobat reader- do zassania w necie bezpłatnie

Jarasija
Kibic
Na forum od 8774 dni

*

Odp: gdzie chipa ? - 07/02/2005 00:23

fenster napisał:  

Co przez to rozumiesz??

"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
fenster
Kibic
Na forum od 8580 dni

Odp: gdzie chipa ? - 07/02/2005 00:53

YaReK napisał:  

fenster napisał:  

Co przez to rozumiesz??

to że tam i tak pewnie niewiele osób pojedzie

Pszczółek
Kibic
Na forum od 8279 dni

**

Odp: gdzie chipa ? - 07/02/2005 07:22

fenster napisał:  

YaReK napisał:  

fenster napisał:  

Co przez to rozumiesz??

Ci maja jechac to pojada, powinienes miec do nich szacunek za to, gdzie inni olewaja oni tam sa. Wcale to nie sa pojedyncze jednostki, jak sie wyraziles...
Jesli chodzi o 2 pierwsze wyjazdy to chyba nie ma czegos takiego jak problem z chipami.

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
P.
Do końca!
Na forum od 8129 dni

Odp: gdzie chipa ? - 07/02/2005 08:39

fenster napisał:  

YaReK napisał:  

fenster napisał:  

Co przez to rozumiesz??

Jest to mecz pucharu Polski i chipy nieobowiazuja.....Poza tym wedlug mnie jest to wazniejszy wyjazd niz smierdzaca Amica...

Sami przeciw wszystkim!!!
fenster
Kibic
Na forum od 8580 dni

Odp: gdzie chipa ? - 07/02/2005 08:53

mgr inż P. napisał:  

fenster napisał:  

YaReK napisał:  

fenster napisał:  

Co przez to rozumiesz??

Ci maja jechac to pojada, powinienes miec do nich szacunek za to, gdzie inni olewaja oni tam sa. Wcale to nie sa pojedyncze jednostki, jak sie wyraziles...
Jesli chodzi o 2 pierwsze wyjazdy to chyba nie ma czegos takiego jak problem z chipami.

o mamma mija!! gdzie ty widzisz tu brak szacunku??Najwyrażniej nie rozumiesz przesłania moich wypocin.
Jednostki ponieważ w porownaniu z wyjazdami np.Poznań,Wronki to ilość 10-40 osob jest nie wielka.Tu jedynie masz sluszność że chyba na PP z II-ligowcem nie ma wymogu ,,chipowego" ale do konca nie jestem pewien.Co do meczu z L. wyrażnie jest napisane o co chodzi.
Chcę tylko zwrocic uwagę że czas oczekiwania na ten dokument jest bardz duży i czas najwyższy na to by już się tym zając.Wg. danych na stronie z chipami mamy ich wyrobionych ok.130 szt!!!a więc mniej niż Amica,Groclin itp nie wspominając juz o Lechu czy Legii (ok.2000 szt.)

fenster
Kibic
Na forum od 8580 dni

Odp: gdzie chipa ? - 07/02/2005 08:58

Patyk84 napisał:  

fenster napisał:  

YaReK napisał:  

fenster napisał:  

Co przez to rozumiesz??

Jest to mecz pucharu Polski i chipy nieobowiazuja.....Poza tym wedlug mnie jest to wazniejszy wyjazd niz smierdzaca Amica...

Może i ważniejszy kibicowsko ,ale są jeszcze mecze z Lechem(ten już dośc szybko) czy sracovią.
Poza tym w poście chodzi o wyrabianie chipów a nie oto ktory mecz jest najważniejszy.

Safe
Kibic
Na forum od 7792 dni

Odp: gdzie chipa ? - 07/02/2005 09:23
na L. nie trzeba miec czipow bo wystarczy pojsc na zylete ! ! ! co do czipa w sumei mozna zaczac wyrabiac ... przed wyjazdem musze pojsc do (???) i zlozyc "dokument" o "cipy" (poniewaz tu beda potrzebne 3 ;) ) wiec 25zl to nie tak duzo ... ale gdy 20tys masek z polski to zrobi to PZPN zarobi troche kasy i przeznaczy to na ch** wie gdzie albo wezna w kieszen ...
co do czipa to gdzie to sie wyrabia ? w Liderze mozna ?

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768861367 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005