| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: kto bedzie mistrzem polski? - 13/08/2001 13:19
Jestem wielkim fanem Pogoni choć mieszkam w Elblągu która jest tu raczej niemile widziana. Chciałbym oczywiście aby mistrzostwo zdobyła Pogoń a jeżeli jej się nie uda to chociaż Legia Warszawa. Nie chciałbym aby mistrzostwo po raz kolejny zdobyła krakowska Wisła. Wreszcie musi przyjść czas na nowego mistrza !
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: kto bedzie mistrzem polski? - 13/08/2001 15:43
Poniewaz decydujaca bedzie runda wiosenna (po podzieleniu punktow z jesieni na pol roznice w czolowce beda wynosily np 3 pkt.) majstra zdobedzie ta druzyna, ktora najlepiej przepracuje zime, wzmocni sklad itd. Niestety w Legii na to drugie sie nie zanosi a co planuje Wasz Turek? Wzmocni czy oslabi?
pozdrawiam kibicow Pogoni - maro
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: kto bedzie mistrzem polski? - 14/08/2001 11:27
> maro znajac tego debila to napewno oslabi!!!! 
no to mamy podobna sytuacje, nasi stratedzy z Polpotu robia z Legii kolonie dla Jugoli - rzemieslnikow i lekka reka pozbywaja sie wartosciowych pilkarzy (Robaka, Kowala, byc moze niestety Ziela tez). Mimo wszystko mam nadzieje na puchary czego i Wam zycze a moze bedzie jeszcze lepiej.
pozdrawiam kibicow Pogoni - maro
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: kto bedzie mistrzem polski? - 26/08/2001 21:26
Mistrzem Polski bez wątpienia i bardzo niestety zostanie Wisła Krakau. nie chcę być malkontentem ale jeżeli w Pogoni nic się nie wydarzy (chodzi mi o organizacje klubu i obecny skład) to jest to kandydat do spadku - po odeściu Dźwigały długo nikt nie strzeli bramki natomiast na pewno bedą wpadać (chyba że kaczor się przełamie) Legia ma przedwczesny wytrysk i spali swoje szanse, Amica na półmetku będzie wysoko i to wszystko, druga w tabeli bedzie polonia wawa i to wszystko (och obym się mylił)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: kto bedzie mistrzem polski? - 25/09/2001 15:51
w decydującym meczu o "majstra" miedzy Legią i Pogonią bedzie remis w dogrywce również w karnych także w powtórzonym meczu 0-0 a wtedy przyjdzie Kulesza powie że" cała Polska widziała" i przyzna mistrza II-ligowym "pyrom".TO NIE SEN TO CHORY PZPN !!!!
|
maxx
|
|
|
- 1
- 2
-
|