| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Pożegnanie trenera Baniaka, następca i zmiany? - 10/08/2004 14:10
Zakładam ten topic w związku z powrotem na stanowisko trenera Bebeto i zmianami (czy głębokimi ?) na łonie drużyny. Dzisiejszą decyzję Zarządu Klubu oceniam w miarę pozytywnie. Z tego co zarzuca Baniak poszczególnym zawodnikom uważam, że drużyna powinna być prowadzna twardą ręką. No cóż niestety, niektórzy piłkarze grając u Ptaka potraktowali siebie jak gwiazdy ekstraklasy. Jeszcze raz życie i piłka udowadnia, że liczy się kolektyw i wiara ale nie tak bardzo w siebie co w drużynę i Pogoń Szczecin w szerokim tego słowa znaczeniu. Zapraszam do komentarzy nadchodzących zmian oby były w dobrym kierunku. Topic ten ma za zadanie sprecyzowanie ostatnich i przyszłych zmian po nieudanym starcie w ekstraklasie. No cóż szkoda że eksperyment pod tyt. Pan Malura kosztował conajmniej 3 pkt w lidze :-(
Więcej: http://pogonszczecin.pl/?s=informacje
[Ostatnio edytowane przez ARO: 2004-08-10 14:21]
[Ostatnio edytowane przez ARO: 2004-08-10 14:30]
|
|
|
|
|
Odp: - 10/08/2004 15:51
Ja od początku nie byłem za tym,dróżyne powinien prowadzić ktoś z charakterem,charyzmą,który czasem umie powiedzieć coś bardzo ostro a nie skromny człowieczek który ma wyraz twarzy który mówi "przepraszam że żyje".
Gdy na canale+ jakaś babka przeprowadzała z nim wywiad to przecież siedział taki zgarbiony i ledwo coś dukał jak taki człowiek może ogarnąć kilkunastu ludzi decyzje kadrowe panów Ptaków napewno nie były zbyt trafne i to chyba nie tylko moje zdanie... [Ostatnio edytowane przez Żyleta: 2004-08-10 17:12]
|
Bo jest paru ludzi...
|
|
|
|
Odp: - 10/08/2004 18:20
bardzo dobra decyzja ptaka, licze ze malura bedzie trenowal juniorów
|
Łobez zawsze z Pogonią
|
|
|
|
Odp: - 10/08/2004 18:20
raz moiwa ze za szybko na zmiany, teraz cos zmieniaja, mam nadzieje ze wyjdzie to na dobre druzynie, i ze pozyskaja jakiegos napastnika ...
|
|
|
|
|
Odp: - 10/08/2004 19:31
Nono.. jedna z lepszych decyzji zaraz po sprowadzeniu grzelaka i terleckeigo do Pogoni to wlasnia ta-powrot Baniaka!! ten lysy pepik nie wyglada mi na czlowieka ktory moze trenowac Nasz Klub....
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
Odp: - 10/08/2004 22:14
> bardzo dobra decyzja ptaka, licze ze malura bedzie trenowal juniorów
Malura bedzie trenerem selekcjonerem I beda robic tak w kolko, az do Szczecina wroci np. Kuras
|
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
|
|
|
|
Odp: - 11/08/2004 04:30
> Pan Malura kosztował conajmniej 3 pkt w lidze :-(
BłAgam, nie piredolcie takich bzdurt.... Decyzje o pozostawieniu Baniaka na stanowisku trenrare to barszo poważny błąd, który - niestety - ogranicza naze szanse naopuszczenie ostaniegm miejsca w tabeli do miniumum.... Malura robi tylko xza kozła ofiraego, cozresztą było wuiadome od samegop oczątku...
BANIAK WYPIERDLAJAJ!
|
Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
|
|
|
|
Odp: - 11/08/2004 08:01
Za szybkie są te zmiany. Przecież jak teraz Baniak z trenera selekcjonera zostanie pierwszym, a Malura drugim to cudu nie będzie. Mam nadzieje jednak że Malura się rezerwami zajmie - ma do tego smykałke, choć szkoda Sławka Rafałowicza by było. Ale nie poto z Malurą kontrakt na 3 lata podisywali gdyby mieli się z nim po 2 kolejkach rozstać.
|
|
|
|
|
Odp: - 11/08/2004 10:09
Malura robi tylko za kozła ofiraego,
> co zresztą było wiadome od samegop początku...
BANIAK WYPIERDLAJAJ!
Zgadzam się, od samego początku uważałem, że to tylko alibi dla Baniaka....chciałbym zauważyć, że to Baniak przygotowywał zespół do sezonu, a kondycja jaka jest każdy widzi...
|
Dziękuję
|
|
|
|
Odp: - 11/08/2004 10:22
A tak go chwalili przed rozpoczeciem zezonu... Wrócił Baniak wiec moze i Portowcom wróci szczecscie
|
" You will never walk alone" MKS...MKS...MKS
|
|
|
|
Odp: - 11/08/2004 11:42
> > bardzo dobra decyzja ptaka, licze ze malura bedzie trenowal
> juniorów
> Malura bedzie trenerem selekcjonerem I beda robic tak w kolko,
> az do Szczecina wroci np. Kuras
Dobrze by było bo brakuje w Klubie osób identyfikujących się z tym miastem i Pogonią. A poza tym trochę się mi włos jeży co do tej pomocy dla Widzewa - Boniek wpływowy człowiek :-) Później pomogą ŁKS i co dalej. Pomocy potzrebuje nasza drużyna. To jest SZCZECIN, tu jest POGOŃ. Oddawanie piłkarzy ? Za friko pewnie , no poprostu rewela. Z Widzewa proszę zrobić filię, a co z Gwardią [Ostatnio edytowane przez ARO: 2004-08-11 11:48]
|
|
|
|
|
Odp: - 11/08/2004 11:55
> > Pan Malura kosztował conajmniej 3 pkt w lidze :-(
< BłAgam, nie piredolcie
> takich bzdurt.... Decyzje o pozostawieniu Baniaka na stanowisku trenrare to
> barszo poważny błąd, który - niestety - ogranicza naze szanse naopuszczenie
> ostaniegm miejsca w tabeli do miniumum.... Malura robi tylko xza kozła ofiraego,
> cozresztą było wuiadome od samegop oczątku...
> BANIAK WYPIERDLAJAJ!
Stwierdzenie to oczywiście było pewnym uogólnieniem - oczywiście jestem zdania że powrót Baniaka przyczyni się do sprecyzowania odpowiedzialności za wyniki drużyny. Bo w duecie MALURA/BANIAK odpowiedzialność się rozmyła, i jak jeden z forumowiczów napisał sytuacja duetu stała się w sumie nijako alibi dla Baniak - trenera selekcjonera. Jednakże powrót do 1 trenera uważam za pozytyw, aczkolwiek stracone punkty w lidze są winą narazie niektórych piłkarzy - wedle słów Baniaka. Jednakże od dziś zobaczymy czy czasami też nie sztabu szkoleniowego. Teraz sytuacja jest klarowniejsza. Pozdrowienia. Zobaczymy jak to bedzie.
|
|
|
|
|
Odp: - 12/08/2004 12:48
No brawo !!! Probierz out - dobra decyzja. Milar w Pogoni - może być ciekawie.... A tak na marginesie jestem ciekaw ile na tej operacji usuwania nieprzemyślanych piłkarzy z drużyny straci Klub (czyt. Ptak). Może znowu ceny biletów podniosą ? [Ostatnio edytowane przez ARO: 2004-08-12 12:51]
|
|
|
|
|
Odp: - 12/08/2004 13:17
Dobra decyzja, Baniak jeszcze wyciągnie portowców do LIGI MISTRZÓW tylko móg by lekko zmienić taktyke np. żeby było dwóch napastników
|
Walczyć Pogoń Walczyc...
|
|
|
|
Odp: - 12/08/2004 16:36
> Dobra decyzja, Baniak jeszcze wyciągnie portowców do LIGI MISTRZÓW tylko móg
> by lekko zmienić taktyke np. żeby było dwóch napastników
Jak już pisałam, że moim marzeniem jest aby atak Pogoni brzmiał: DYMKOWSKI/MOSKALEWICZ - stare dobre czasy :-)
|
|
|
|
|
Odp: - 12/08/2004 17:13
> No brawo !!! Probierz out - dobra decyzja.
Tak, zajebista decyzja. Poczynania Ptaka zaczynają mnie autentycznie wkurwiać. Błąd za błędem. Jeszcze niech wypierdoli Kaźmierczaka i Grzelaka, wtedy drugą ligę mamy jak w banku szwajcarskim.
> Milar w Pogoni - może być ciekawie....
Taaa, zawsze marzyłem o tym, żeby w naszym napadzie grał król strzelców czwartej ligi brazylijskiej. Wygląda na to, że Ptak ma mocarstwowe plany - zapewne niedługo na testy przyjedzie kilku graczy z drugiej ligi mołdawskiej.
|
Zdelegalizować traktor.
|
|
|
|
Odp: - 12/08/2004 18:58
Zgadzam się z Shawnem co do Milara, ale co do Probierza nie mogę... koles ma 32 lata, a kondycje jak 40 latek. W Widzewie może jeszcze dać radę ale przecież nie u nas...
|
|
|
|
|
Odp: - 12/08/2004 23:16
Chciałbym tylko zwrócić uwagę, Jay-J, że za kondycję Probierza odpowiada nie tylko sam Probierz, lecz przede wszystkim trener. Zgadzam się, jest w słabej formie fizycznej, ale w Górniku słynął właśnie z żelaznych płuc i waleczności... Z nim trzeba było popracować indywidualnie aby odbudować formę, a nie wypierdalać jak psa... 32 lata to jeszcze nie jest wiek przedemerytalny.
Ostatnie posunięcia kadrowe w Pogoni wprawiają mnie niestety w niemałe zdumienie... Powiem więcej, jestem poważnie zaniepokojony - pocieszam się tylko, że sam rok temu nabijałem się z Julcimara i Kaźmierczaka - a teraz nie wyobrażam sobie bez nich drużyny...
|
Zdelegalizować traktor.
|
|
|
|
Odp: - 13/08/2004 11:39
I z ostatniej chwili, jak podaje strona oficjalna MKS Pogoń Szczecin, Bogusław Baniak podjął decyzję o przyjęciu do pierwszego zespołu młodego defensora Dawida Chwałka.
Z mojej strony dodam, że cieszy mnie ta decyzja sięgania po wychowanków, młodych, ambitnych, (oby także skromnych), obiecujących piłkarzy oby tylko istniała dla nich szansa ogrania się ku dalszemu rozwojowi, a później kto wie ...
|
|
|
|
|
Odp: - 21/08/2004 22:03
> Milar w Pogoni - może być ciekawie....
Tak jak pisałem wcześniej, stało się w meczu z Lechem. Milar - joker Baniaka. Waleczność, nieustąpliwość i prosze, Pogoń idzie do przodu. Baniak na ławce trenerskiej w dresie i jaka to inna Pogoń. Oby tak dalej. Szczerze mówiąc tematem numer jeden po meczu wśród przyjaciół był Claudio i pytanie co może pokazać w następnych kolejkach. Atak Milar/Moskalewicz może być niezły wypas lub Olo w roli wysuniętego środkowego pomocnika (szybkość) i Milar na szpicy ze swoimi dryblingami o ile forma będzie + zesół jako kolektyw , no .. no to jescze zamieszamy w lidze [Ostatnio edytowane przez ARO: 2004-08-21 22:10]
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
-
|