Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Tvn i canal+ zdominowały polską piłke << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Plum
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7870 dni

Tvn i canal+ zdominowały polską piłke - 06/08/2004 19:19
Tvn wykiwało TVP i wykupiło prawo do tansmisji meczy eliminacji ligi mistrzów Wisły kraków a także mecze pucharu UEFA legi,lecha i amici.
Moim zdaniem to dobrze,przynajmniej szpaku nie bedzie komentował;)

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
PSMKS
Patriotyczna PS
Na forum od 7977 dni

Odp: Tvn i canal+ zdominowały polską piłke - 06/08/2004 19:24
To TVP został tylko Puchar Polski .

Przyjaciele Nie Tylko z Trybun !
GRZ
Kibic
Na forum od 8270 dni

Odp: Tvn i canal+ zdominowały polską piłke - 06/08/2004 19:31
Transmisje Lecha kupila TVP wiec w Pucharze UEFA w TVN zobaczymy Legie Amice i... Wisle;)

Tylko Pogoń, ukochana Pogoń...
Boberek
Kibic
Na forum od 8279 dni

**

Odp: Tvn i canal+ zdominowały polską piłke - 06/08/2004 19:40
> Transmisje Lecha kupila TVP wiec w Pucharze UEFA w TVN zobaczymy Legie Amice
> i... Wisle;)

i tu sie troszke mylisz bo jesli chodzi o Lecha to TVN wykupil tylko prawa na mecze wyjazdowe a te u siebie pokaze TVP . no i bardzo dobrze ze tak sie stalo i ze ktos utarl nosa TVP ,w zwiazku z tym mam nadzieje ze juz w najblizszym czasie TVN kupi tez prawa do pokazywania magazynu ligowego! mnie to nie obhcodzi gdzie bedea pokazywane mecze wazne ze wreszcie ktos czyli - koncern ITI sie zdecydowal i dobrze zrobili bo napewno na tym interesie nie straca.

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
Zieny
Kibic
Na forum od 7946 dni

Odp: Tvn i canal+ zdominowały polską piłke - 06/08/2004 20:56
> To TVP został tylko Puchar Polski .

Puchar Polski naiprawdopodobniej bedzie na Polsacie

Łobez zawsze z Pogonią
L.
Kibic
Na forum od 8036 dni

Odp: Tvn i canal+ zdominowały polską piłke - 06/08/2004 21:19
a ja nie jestem zadowolony bo mi tvn od 2 tygodni niedziala;/?? i co ja mam zrobic:(

MW'03
Zieny
Kibic
Na forum od 7946 dni

Odp: Tvn i canal+ zdominowały polską piłke - 06/08/2004 22:20
> a ja nie jestem zadowolony bo mi tvn od 2 tygodni niedziala;/?? i co ja mam
> zrobic:(

zalezy na czym go odbierales

Łobez zawsze z Pogonią
Steryd
Kibic
Na forum od 8824 dni

**

Odp: Tvn i canal+ zdominowały polską piłke - 06/08/2004 22:23
Najprosciej zaplacic rachunek :)

1948
ARO
Kibic
Na forum od 7976 dni

*

Odp: Tvn i canal+ zdominowały polską piłke - 07/08/2004 11:12
Gdzie, Co, Jak, Z kim, Dlaczego ? Mam to w d... Grunt, że namacalnie widać fakt wolnej konkurencji z korzyścią dla widza i piłki nożnej w naszym kraju. Mam tylko kilka zastrzeżeń co do jakości relacji z meczu Wisła - WIT. Kilka wpadek przyprawiło mnie o śmiech.

przemyslaw1984
Kibic
Na forum od 8224 dni

Odp: Tvn i canal+ zdominowały polską piłke - 07/08/2004 14:16
Rewolucja na rynku praw do transmisji sportowych w Polsce. Po pucharowych meczach polskich drużyn zobaczymy w TVN również bramki z naszej ekstraklasy!

W piątek tuż przed 16 umowę w tej sprawie podpisali szefowie koncernu ITI oraz firmy Sportfive - właściciela praw do transmisji z meczów o LM oraz w Pucharze UEFA i sublicencji na bramki z ligi polskiej (odkupił ją od Canal+).

- Gole z ekstraklasy możemy pokazywać zarówno w TVN, jak i TVN 24. Nie wykluczamy też, ze już niedługo pojawi się u nas specjalny magazyn ligowy - podkreślił Robert Wichrowski, odpowiedzialny w ITI za sport. Dodał, że dotychczas koncern inwestował głównie w boks, który cieszy się wielką popularnością, ale teraz zamierza ostro wejść w piłkę.

- Oprócz meczu Wisły z Realem w przyszłym tygodniu na żwyo pokażemy spotkanie Legii i zapewne Amiki. Jeszcze nie wiemy, co zrobimy z Lechem, który gra w Moskwie - dodał Wichrowski.

- To prawdziwa rewolucja na rynku praw telewizyjnych w Polsce. Pokazuje, że koncern ITI konsekwentnie zamierza inwestować w futbol - powiedział w "Faktach" TVN Jan Wejchert, prezes ITI. To m.in. on i inny współwłaściciel ITI Mariusz Walter osobiście negocjowali umowę ze Sportfive.

Jej podpisanie to jedna z najbardziej prestiżowych porażek TVP w walce o prawa do transmisji sportowych na przestrzeni kilku lat. To bowiem telewizja publiczna pokazywała mecze pucharowe polskich zespołów w ostatnich sezonach i starała się o gole z ekstraklasy, ale teraz nie doszła do porozumienia ze Sportfive, choć ta ostatnia firma twierdziła, że jej umowa z TVP nadal obowiązuje. Innego zdania byli natomiast nowi szefowie TVP, którzy próbowali renegocjować kontrakt (czytaj: płacić mniej), uważając go za nieważny. Przez to kibice w Polsce nie zobaczyli pierwszego pojedynku Wisły z WIT Tbilisi w II rundzie eliminacji LM, a rewanż z Krakowa transmitował TVN. I okazało się, że spotkanie oglądało aż 2 mln widzów i tego dnia tylko "Fakty" zanotowały lepszy wynik.

TVP pozostało jedynie prawo do pokazania pucharowych meczów Lecha w Poznaniu, bo kilka dni temu kupiła je od firmy Go&Goal.

- Ze względu na kibiców, prestiż klubu i nasz nie mogło być tak, że do ostatnich chwil nie byłoby wiadomo, czy spotkania z Realem zostaną pokazane w Polsce. A stanowisko TVP było nieprzejednane. Moim zdaniem decyzja ITI jest strategiczna dla tej firmy. Oni po prostu chcą pokazywać piłkę. Warunki finansowe? Bez komentarza, ale obie strony są zadowolone - tak skomentował podpisanie umowy Andrzej Placzyński, dyrektor ds. sportowych Sportfive

GRATULACJE DLA TVN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I am the best at basketball !!
L.
Kibic
Na forum od 8036 dni

Odp: Tvn i canal+ zdominowały polską piłke - 07/08/2004 17:00

zalezy na czym go odbierales

bez zadnej kablowki.normalnie se kiedys tam poszukalem i znalazlem ale moja mamuska cos gadala ze zmienili sygnal. ponoc wiekszy dali na Gryfino:>??

MW'03
M. Mikos
Kibic
Na forum od 7839 dni

Odp: Tvn i canal+ zdominowały polską piłke - 12/08/2004 16:57
> a ja nie jestem zadowolony bo mi tvn od 2 tygodni niedziala;/?? i co ja mam
> zrobic:(

A podłączyłeś telewizor do prądu??

<b>;Precz z klonami!</b>
ganja man
*zablokowany
Na forum od 8150 dni

Odp: Tvn i canal+ zdominowały polską piłke - 13/08/2004 09:52

Moim zdaniem to
> dobrze,przynajmniej szpaku nie bedzie komentował;)

nie kurwa w tvn komentowali zajebisci komentatorzy
koles twierdzil ze gra rivaldo i mial nadziej ze strzelimy druga bramke
a juz ekspertow to maja wyjebanych w kosmos bielecki malo sie nie spuscil na antenie tak byl zachwycony gra wislakow
pol kina z niego lalo

ogolnie transmisja DENNA dawno nie widzialem takiej beznadziej
dawali jakies pojebane zblizenia na skurwiale gwiazdeczki jak toczyla sie akcja itp

mam nadzieje ze sie poprawia jesli maja transmitowac wiekszosc meczy

VT
Kibic
Na forum od 7907 dni

Odp: Tvn i canal+ zdominowały polską piłke - 13/08/2004 10:56
>
Moim zdaniem to
> dobrze,przynajmniej szpaku nie bedzie komentował;)
>nie kurwa w tvn
> komentowali zajebisci komentatorzy
>koles twierdzil ze gra rivaldo i mial
> nadziej ze strzelimy druga bramke
>a juz ekspertow to maja wyjebanych w kosmos
> bielecki malo sie nie spuscil na antenie tak byl zachwycony gra wislakow
>pol
> kina z niego lalo

>ogolnie transmisja DENNA dawno nie widzialem takiej
> beznadziej
>dawali jakies pojebane zblizenia na skurwiale gwiazdeczki jak
> toczyla sie akcja itp

>mam nadzieje ze sie poprawia jesli maja transmitowac
> wiekszosc meczy

W 99,9% zgadzam się z Tobą , a wogle dla mnie wygrało to jak Sołtysik przeprowadza wywiad , pomyślcie do czego to doszło człowiek , który niedawno prowadził program z Wiśniewskim teraz bawi się w experta sportowego :D coś tu chyba jest nie tak........... :)

:
Lug
Kibic
Na forum od 7830 dni

Odp: Tvn i canal+ zdominowały polską piłke - 13/08/2004 21:21
Oglądałem mecz z WATEM * :P Beznadzeja a Sołtysik jak walnoł że Carlos na prawej pomocy gra to wstyd mi się zrobiło że takiego kretyna w Polskiej TV pokazują. Meczu z Realem nie obejżałem bo na satelicie był kodowany (dobże że chociarz reklamy były nie kodowane bo wtyedy już bym sie zachlastał) a kablówke to od miesiaca podłanczaja :/

* - dla niekumatych idiotów to jest joke

Zieny
Kibic
Na forum od 7946 dni

Odp: Tvn i canal+ zdominowały polską piłke - 14/08/2004 11:24
dla mnie najlepsze było jak Nawałka zaczął sie podlizywać Walterowi ze robi nową historię i takie tam, a ja myślalem ze Polsat ma najgłupszych komentatorów jednak sie mylilem

Łobez zawsze z Pogonią
RosSi
Kibic
Na forum od 8155 dni

Odp: Tvn i canal+ zdominowały polską piłke - 14/08/2004 16:38
nie no znakomicie TVN przprowadza transmisje full wypas
TVP odpuscilo sobie transmisje meczow polskich druzyn
w pucharach poniewaz sporo kasy poszlo na igrzyska olimpijskie
heh eksperci byli naprawde wspaniali , Bielicki Nowicki o kurcze
kto jeszcze ? :shocked:

L.
Kibic
Na forum od 8036 dni

Odp: Tvn i canal+ zdominowały polską piłke - 15/08/2004 19:57
dobra ja mam farta tuz przed meczem wisla - real wrocil mi tvn i jestem happylol:D

MW'03
Niebuszewiak
Kibic
Na forum od 7775 dni

Odp: Tvn i canal+ zdominowały polską piłke - 26/01/2005 19:38
Mam pytanie co sądzicie o tym, że mecze Wisły i Legii miałyby być transmitowane w TVN, a Amiki i Groclinu w Polsacie??? Reszta oczywiście będzie w canal+.

Zawsze Pogoń Szczecin MKS.
barcish
Kibic
Na forum od 7922 dni

**

Odp: Tvn i canal+ zdominowały polską piłke - 26/01/2005 19:49

Niebuszewiak napisał:  
Mam pytanie co sądzicie o tym, że mecze Wisły i Legii miałyby być transmitowane w TVN, a Amiki i Groclinu w Polsacie??? Reszta oczywiście będzie w canal+.

sądze...ze to niemozliwe

POGOŃ SZCZECIN!
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768865442 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005