Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Wyjazd do Zabrza << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Kamil84
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7841 dni

Wyjazd do Zabrza - 02/08/2004 17:37
Chcialem sie dowiedziec jaka jest sytuacja w zwiazku z wyjazdem do Zabrza, czy bedzie organizowany jakis wyjazd wiekszej grupy, wogole czym jedziemy(pociag czy busy), ile wynioslby ewentualny koszt grupy zorganizowanej, czy bedzie moze jakis specjal itp.

Damy rade...
Kamil84
Kibic
Na forum od 7841 dni

Odp: Wyjazd do Zabrza - 02/08/2004 17:39
I prosze o jakies szybkie informacje bo jakby nie patrzec to juz malo czasu zostalo do meczu.Mecz jest chyba jakos w sobote o 18.

Damy rade...
P.
Do końca!
Na forum od 8129 dni

Odp: Wyjazd do Zabrza - 02/08/2004 18:38
Nie bedzie nic organizowane...tak sie sklada, ze osoba ktora sie tym zajmowala troche spuszcza z tonu i teraz nic nie bedzie organizowane dla ogolu...a Ci co maja jezdzic i tak jezdza....Wypowiedz ogolna,niekoniecznie dotyczaca tylko Zabrza

Sami przeciw wszystkim!!!
Kamil84
Kibic
Na forum od 7841 dni

Odp: Wyjazd do Zabrza - 02/08/2004 20:10
No to powiem ci Patyk ze szkoda.Nie jestem piknikiem ale tez nie jestem na tyle kumaty zeby jechac z osobami ktore sie do wyjazdow "nadaja" i ktore powinny jezdzic(wiadomo oco chodzi) .Pojechalbym do Zabrza bo na slasku jeszcze nie bylem.Jak ktos bedzie jakos jechal czyms to niech zostawi swoje namiary to sie moze jakos zgadamy.

Damy rade...
Kamil84
Kibic
Na forum od 7841 dni

Odp: Wyjazd do Zabrza - 03/08/2004 17:05
: : Górnik - Pogoń : : bilety : :
W budynku klubowym przy ulicy Karłowicza 28 prowadzone są zapisy chętnych na wyjazdowe spotkanie z Górnikiem Zabrze (sobota, godzina 18:00). Sporządzona w klubie lista zostanie wysłana do Zabrza. Na jej podstawie będzie można w kasach Górnika kupić bilet na mecz.

To juz czesc informacji wiem.Teraz tylko chce sie dowiedziec jak jedziemy bo bym sie zabral z kims bo samemu to mi sie nie chce jechac.Jak cos to niech mi ktos zostawi tel. albo numer gg to pogadamy.

Damy rade...
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8956 dni

Odp: Wyjazd do Zabrza - 08/08/2004 21:08
Kamil i jak byles ?

- 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768888138 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005