| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Wyjazd do Zabrza - 02/08/2004 17:37
Chcialem sie dowiedziec jaka jest sytuacja w zwiazku z wyjazdem do Zabrza, czy bedzie organizowany jakis wyjazd wiekszej grupy, wogole czym jedziemy(pociag czy busy), ile wynioslby ewentualny koszt grupy zorganizowanej, czy bedzie moze jakis specjal itp.
|
Damy rade...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wyjazd do Zabrza - 02/08/2004 18:38
Nie bedzie nic organizowane...tak sie sklada, ze osoba ktora sie tym zajmowala troche spuszcza z tonu i teraz nic nie bedzie organizowane dla ogolu...a Ci co maja jezdzic i tak jezdza....Wypowiedz ogolna,niekoniecznie dotyczaca tylko Zabrza
|
Sami przeciw wszystkim!!!
|
|
|
|
Odp: Wyjazd do Zabrza - 02/08/2004 20:10
No to powiem ci Patyk ze szkoda.Nie jestem piknikiem ale tez nie jestem na tyle kumaty zeby jechac z osobami ktore sie do wyjazdow "nadaja" i ktore powinny jezdzic(wiadomo oco chodzi) .Pojechalbym do Zabrza bo na slasku jeszcze nie bylem.Jak ktos bedzie jakos jechal czyms to niech zostawi swoje namiary to sie moze jakos zgadamy.
|
Damy rade...
|
|
|
|
Odp: Wyjazd do Zabrza - 03/08/2004 17:05
: : Górnik - Pogoń : : bilety : :
W budynku klubowym przy ulicy Karłowicza 28 prowadzone są zapisy chętnych na wyjazdowe spotkanie z Górnikiem Zabrze (sobota, godzina 18:00). Sporządzona w klubie lista zostanie wysłana do Zabrza. Na jej podstawie będzie można w kasach Górnika kupić bilet na mecz.
To juz czesc informacji wiem.Teraz tylko chce sie dowiedziec jak jedziemy bo bym sie zabral z kims bo samemu to mi sie nie chce jechac.Jak cos to niech mi ktos zostawi tel. albo numer gg to pogadamy.
|
Damy rade...
|
|
|
|
|
|
- 1
-
|