| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Rocznica Powstania Warszawskiego - 27/07/2004 15:13
Zarząd Regionalny Prawa i Sprawiedliwości w Szczecinie zaapelował w liście otwartym do władz i kibiców Pogoni i Legii Warszawa, by zgromadzeni na stadionie w Szczecinie 1 sierpnia minutą ciszy uczcili rocznicę wybuchu Powstania Warszawskiego.
To jest chyba z Polskiej Agencji Prasowej,ale czytałem to na onecie.
Co sądzicie o tym apelu?Sądzicie że powinna byc minuta ciszy przed meczem?Ja jestem za tym.
[Ostatnio edytowane przez Celafan: 2004-07-27 15:14]
|
"Gdyby kózka nie skakała, to by smutne zycie miala"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Rocznica Powstania Warszawskiego - 27/07/2004 16:48
Dokładnie tak jak napisał Pszczółek...
I bez tej ich "promocji medialnej" wiedzielismy co mamy robic tego dnia.
Towarzystwo sie najwyrazniej ockneło jak sie okazało ze tego dnia wiecej ludzi bedzie na stadionie niz na PL.Grunwaldzkim i stad pewnie ten apel.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Rocznica Powstania Warszawskiego - 27/07/2004 21:54
> I bez tego apelu minuta ciszy by byla....
Oczywiście by była - racja. Ale czy wszyscy by o niej wiedzieli? Dużo osób nie potrafiło uszanować (lub nie wiedziało o niej (!)) minuty ciszy na cracovii, co dopiero teraz. I też ta minuta trwała 10 sekund, dlatego wydaje mi się, że dla samej pewności trzeba o tym trąbić na lewo i prawo.
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
Odp: Rocznica Powstania Warszawskiego - 27/07/2004 21:54
> Zarząd Regionalny Prawa i Sprawiedliwości w Szczecinie zaapelował w liście
> otwartym do władz i kibiców Pogoni i Legii Warszawa, by zgromadzeni na stadionie
> w Szczecinie 1 sierpnia minutą ciszy uczcili rocznicę wybuchu Powstania
> Warszawskiego.
To jest chyba z Polskiej Agencji Prasowej,ale czytałem to na
> onecie.
Co sądzicie o tym apelu?Sądzicie że powinna byc minuta ciszy przed
> meczem?Ja jestem za tym.
[Ostatnio edytowane przez Celafan: 2004-07-27 15:14]
Zarząd Regionalny PiS wcina się jak majty w dupę próbując zbić swój polityczny kapitał nie tam gdzie trzeba. Sprawa została załatwiona wcześniej na lini kibice Legii - kibice Pogoni - MKS Pogoń Szczecin SSA.
>Jak powiedział prezes zarządu regionalnego PiS, Joachim Brudziński, na szczecińskim stadionie będzie >prawdopodobnie kilkanaście tysięcy ludzi.
>- Uczczenie w ten sposób rocznicy powstania to także element wychowania patriotycznego. Na mecze >przychodzą nie tylko szalikowcy - dodał
Co za debil z tego kolesia... Nie tylko szalikowcy ... [Ostatnio edytowane przez RAFek: 2004-07-27 22:02]
|
To nasza generacja, to MY - 30 letni
100%EG
|
|
|
|
|
|
|
|
|