| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Miniturniej w GUTOWIE - 21/07/2004 12:41
Pogon bierze dzisiaj udzial w miniturnieju- razem ze Slaskiem Wroclaw,Widzewem Lodz i Mazowszem Grojec
Przed godzina 12 na oficjalnej stronie Pogoni bylo napisane,ze wlasnie rozgrywany jest mecz ze Slaskiem Wroclaw i przegrywaja 0:2...ale juz zniesli ta wiadomosc,co to za burdel?!
W innym meczu tego miniturnieju Widzew Lodz-Mazowsze Grojec 1:1 za strona widzewa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Miniturniej w GUTOWIE - 21/07/2004 14:56
Dla mnie wyniki sa nieistotne!! ciekawi mnie ten Renato... wiadomo ze brazylijska krew jest sprawdzona w pomocy... Czekam na sklady i opinie trenerow.
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Miniturniej w GUTOWIE - 21/07/2004 16:17
z tego co tu widze to po niektorzy robia wielkie Halo z wynikow sparingow a moim zdaniem lepiej jak nawet przegraja ze dwa trzy razy w spraingach nawet z "nowo powstalym" Widzewem czy Unia Janikowo bo tu nie chodzi o wynik tylko o zgranie poszczegolnych formacji zeby wlasnie w lidze jakos to wygladalo! a tak pozatym gdyby tak caly czas wygrywali by w tych sparingach to mogli by byc zbyt pewni siebie i opamietali by sie dopiero po 3 porazkach z rzedu w lidze.
wiec nie dramatyzujmy i poczekajmy nalige ,a tak wogole to patrzac na obecny sklad to srodek tabeli czyli miejsca 7-10 to bedzie nasze miejsce....obym sie mylil
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Miniturniej w GUTOWIE - 21/07/2004 16:59
> wiec nie dramatyzujmy i poczekajmy nalige ,a tak wogole to patrzac na obecny sklad to srodek tabeli czyli miejsca 7-10 to bedzie nasze miejsce....obym sie mylil
Obyś się nie mylił... nie chcę żeby Pogoń spadła po roku gry.
|
|
|
|
|
Odp: Miniturniej w GUTOWIE - 21/07/2004 17:15
> > wiec nie dramatyzujmy i poczekajmy nalige ,a tak wogole to patrzac na obecny
> sklad to srodek tabeli czyli miejsca 7-10 to bedzie nasze miejsce....obym sie
> mylil
Obyś się nie mylił... nie chcę żeby Pogoń spadła po roku gry.
chodzi mi o to zebym sie mylil i zebysmy zajeli wyzsze miejsce niz 7 !!! a co do spadku to jesli PZPN znow nie zmieni warunkow spadku to nie ma sie czego bac w koncu jedna druzyne musimy wyprzedzic!
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
- 1
-
|