Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Szkółka bramkarska Szypowskiego << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
r3m1x
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8646 dni

Szkółka bramkarska Szypowskiego - 16/07/2004 03:24
tutaj macie link:

http://www.90minut.pl/news.php?id=166692

moim zdaniem jest to baaardzo dobry pomysl aby Siergiej założył u nas swoją szkółkę ponieważ uważam, że jest fachowcem w tej dziedzinie sportu i myślę, że wiele dobrego mógłby zdziałac w naszym Szczecinie
otwierając taką szkołę, a co wy o tym myślicie?

Czekam na opinie...

...Siergiej RESPECT

n0 n4m3 t34m ----->
--
Kibic
Na forum od 8719 dni

Odp: Szkółka bramkarska Szypowskiego - 16/07/2004 11:01
Wedlug mnie Szypowski powinien trenowac bramkarzy Pogoni ale seniorów a nie ten osioł Długosz co tylko kopie bramkarzm piłki i nic nie mówi ! SZYPO NA TRENERA BRAMKARZY !!!!!

km
Kibic
Na forum od 7911 dni

*

Odp: Szkółka bramkarska Szypowskiego - 16/07/2004 11:04
hm...pomysl GUT ale jakos nie najlepiej to widze...."wychoduje" cos dobrego ale w ten talent i tak u nas pewnie nie bedzie gral:|

Szymek
Kibic
Na forum od 8578 dni

Odp: Szkółka bramkarska Szypowskiego - 16/07/2004 12:43
> Wedlug mnie Szypowski powinien trenowac bramkarzy Pogoni ale seniorów a nie ten
> osioł Długosz co tylko kopie bramkarzm piłki i nic nie mówi ! SZYPO NA TRENERA
> BRAMKARZY !!!!!
Troche szacunku bartollo dla osoby ktorej nawet nie znasz...

Pilar
Kibic
Na forum od 8136 dni

Odp: Szkółka bramkarska Szypowskiego - 16/07/2004 13:50
link

--
Kibic
Na forum od 8719 dni

Odp: Szkółka bramkarska Szypowskiego - 16/07/2004 22:08
gryfus nie znam go ale widze co robi a to jest beznadziejne. Szypowski mial fajne treningi tlumaczyl im a z tego co widac na treningach to ten strzela i to wszystko !

Szymek
Kibic
Na forum od 8578 dni

Odp: Szkółka bramkarska Szypowskiego - 16/07/2004 22:26
> gryfus nie znam go ale widze co robi a to jest beznadziejne. Szypowski mial
> fajne treningi tlumaczyl im a z tego co widac na treningach to ten strzela i to
> wszystko !

Tu nie chodzi o umiejetnosci - chodzi o szacunek dla po pierwsze osoby starszej od ciebie a po drugie zwiazanej z klubem. Wiec gowniarzu nie wyzywaj takich osob od oslow, itp... [Ostatnio edytowane przez gryfus: 2004-07-16 22:46]

Pohesa
Kibic
Na forum od 7975 dni

A może by tak szkółka piłkarska z prawdziwego zdarzenia !!! - 17/07/2004 07:30
Bardzo dobry pomysł choć szkoda, że póki co Sergiej jest sam ze swoim pomysłem. Mam nadzieję nie tylko na to, że dogada się on z Antonim Ptakiem co do szkółki bramkarskiej ale i na to, że w Szczecinie powstanie z prawdziwego zdarzenia szkółka piłkarska. Szkółka na wysokim poziomie zarówno szkoleniowym (wysokij klasy trenerzy) ale i z profesjonalnym zapleczem (wysokiej klasy sprzęt sportowy, boiska treningowe itp.). To z całą penością przyniesie w przyszłości wielkie korzyści dla Pogoni, która będzie mogła korzystać w dużej części ze swoich wychowanków. Wiem, że "zaczątek" już jest, bo widać to po powołaniach do kadry młodzieżowej, ale chyba jednak trochę nam jeszcze brakuje do prawdziwego profesjonalizmu. Życzę powodzenia w rozmowach i pozdrawiam all kibiców. [Ostatnio edytowane przez Pohesa: 2004-07-17 07:31]

Szczecin moim miastem
Pogoń moim życiem !!!
adas|MKS
Kibic
Na forum od 8295 dni

Odp: Szkółka bramkarska Szypowskiego - 17/07/2004 12:40
Szkółka Bramkarska super pomysł :) Pohesa, a szkółkę piłkarską robią już od 3 lat, byłem raz na spotkaniu właśnie na temat takiej szkółki w zzpn-ie ;] to co oni opowiadali było piękne :D szkoda tylko, ze to było z serii „Urzekła mnie Twoja historia”.

PS. Ja jestem pierwszy chetny do szkolki sz.p. Szypowskiego ;] [Ostatnio edytowane przez adas|MKS: 2004-07-17 12:40]

Jestem paprykarzem i się tego nie wstydzę!!
L.
Kibic
Na forum od 8036 dni

Odp: Szkółka bramkarska Szypowskiego - 17/07/2004 13:17
>...Szkółka na wysokim poziomie zarówno szkoleniowym (wysokij
> klasy trenerzy) ale i z profesjonalnym zapleczem (wysokiej klasy sprzęt
> sportowy, boiska treningowe itp.)...

Zaplecze czyli tak jak napisales - boiska treningowe itp. byly by gdyby zdecydowano sie na stadion w Dabiu.Tam jest wiele miejsca i zdaje mi sie ze miejsce dla szkolki takze by sie znalazlo.pozdro

MW'03
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768892328 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005