| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Identyfikatory na wyjazd !! - 08/07/2004 22:33
: : Karty identyfikacyjne : :
Do pierwszoligowego sezonu przygotowują się nie tylko piłkarze. Kibice Pogoni Szczecin także odliczają czas do rozpoczęcia rozgrywek na własnym stadionie oraz na wyjeździe. Zgodnie z przepisami zawartymi w uchwale Zarządu PZPN nr III/28 z dnia 30 września 2002 w sprawie elektronicznych, bezstykowych kart identyfikacyjnych oraz uchwały Prezydium Zarządu PZPN 9/54 dnia 23 czerwca 2003 w sprawie sposobu wydawania kart identyfikacyjnych od sezonu piłkarskiego 2004/2005, kibice Pogoni, którzy chcą towarzyszyć piłkarzom w meczach wyjazdowych podlegają zasadom obowiązującym w Systemie Elektronicznej Identyfikacji Widowni Piłkarskiej.
Zasady otrzymania karty identyfikacyjnej
1. Pobieramy w Klubie lub za pośrednictwem Internetu
formularz zgłoszeniowy do ogólnopolskiej bazy kibiców i wypełniamy.
2. Do dnia 22 lipca 2004 osoby zainteresowane powinny złożyć w siedzibie klubu poprawnie wypełniony formularz. Do formularza należy dołączyć 1 zdjęcie oraz dowód wpłaty 25 PLN na konto firmy Soft Sp. z o.o. z adnotacją „Elektroniczna karta Identyfikacyjna”
BPH PBK SA odział w Łodzi nr: 42 1060 0076 0000 3200 0095 2780
3. Klub sprawdzi zgodność danych zapisanych w formularzu z dowodem osobistym i prześle zgłoszenie do PZPN.
4. Karta identyfikacyjna ważna będzie na 3 lata.

źródło: www.pogonszczecin.pl
---------------------------------------------------
Ja nie jeżdze na wyjazdy, ale wiem, że ten pomysł chyba nie zyska poparcia wśród kibiców którzy jeżdzą na wyjazdy...... [Ostatnio edytowane przez ..::śmiel@q::..: 2004-07-08 22:37]
|
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Identyfikatory na wyjazd !! - 08/07/2004 23:23
> a ja wiem ze wiekszosc jezdzacych to oleje
Tez jestem takiego zdania. Z tego co mi sie przypomina to problemy moga pojawic sie w Zabrzu (tam psy uwazane sa za najgorszych w kraju), no i w krakowie ale w cale nie jest to pewne. Zreszta senat przeglosowal nowa ustawe o organizowaniu imprez publicznych w ktorej nie ma koniecznosci posiadania identyfikatorow stwierdzajacych tozsamosc, wiec....
....przykonamy sie w praniu 
Postanowienia senatu [Ostatnio edytowane przez Pszczółek: 2004-07-08 23:30]
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
|
|
|
|