| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogon-Falkirk - 05/08/2001 16:19
no nie wiem czy taki pogrom bo falkirk ostatnio w lidze spisuje sie bardzo dobrze ale mam nadzieje ze wejdziemy dalej!!!!
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogon-Falkirk - 06/08/2001 18:09
W pierwszym meczu stawiam 2:1 dla naszych, a w rewanżu 3:0 no i mam nadzieje, że zwycięstwo w Szczecinie oglądnie pełny stadion, żeby wszyscy widzieli w TV, że Pogoń ma najlepszą publikę w Polsce i że drużyna zawsze ma w nas wsparcie !
Pozdrawiam.
|
Pozdrawiam.
Mikman
|
|
|
|
Odp: Pogon-Falkirk - 07/08/2001 21:06
Mikman nie wal w ch**a bo jak przegrywali to zaloze sie ze obgadywales dupy portowcom ja chodzilem na mecze i kibicowalem nie jak niektorzy(pikniki) pikniki"
a zwyciezyc wcale nie bedzie tak latwo jak sie wydaje przeciez Pogoń zdecydowanie lepiej czuje sie w roli skazanca" ze tak powiem
pozdrowienia dla kiboli Pogoni Legi Zaglebia i Ruchu
|
|
|
|
|
Odp: Pogon-Falkirk - 07/08/2001 21:39
FanRuch - a ty to jasnowidzem jesteś że wiesz co ja robiłem ?
Ja wiem, że to przykre dla ciebie, że na Ruch chodzi garstka ludzi (może i ty wśród nich?), a Pogoń ma największą publikę w Polsce.
I niestety zostaje ci się z tym pogodzić, ale nie musisz od razu popadać w kompleksy z tego powodu. Może kiedyś Ruch dorówna Pogoni pod tym wzgledem.
A mówić że się chodzi na wszystkie mecze to jest łatwo, ale czy tak jest naprawde ? Skoro ktoś to bardzo podkresla, to można przypuszczać, że jest dokładnie odwrotnie. Gadac to każdy potrafi. Ale to nie moje zmartwienie.
|
Pozdrawiam.
Mikman
|
|
|
|
|
|
|
|
|