| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
pierwszy mecz - 24/06/2004 00:16
za Legialive
Sezon 2004/05 ma rozpocząć się 31 lipca. Jak wynika z naszych informacji na 90% dwa dwa pierwsze spotkania Legii wypadną na wyjeździe. Czekają nas pojedynki z beniaminkami ekstraklasy. Na inaugurację podopieczni Dariusza Kubickiego pojadą do Szczecina na mecz z Pogonią, a w drugiej kolejce zmierzą się z Zagłębiem Lubin.
JA tam sie ciesze jak dobrze pojdzie to bede na pierwszym wyjezdzie!!!:luxhello::luxhello::luxhello:
tylko kase uzbieram i bilet dostane a rodzice kto by sie ich sluchal :diabel:
|
Legia Pogoń dwa bratanki!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: pierwszy mecz - 24/06/2004 02:47
To by było interesujące grać pierwszy mecz z Legią, ale nie sądzę, by było pewne, że do tego dojdzie. A jeżeli nawet, to Legia na pewno nie zagra na starcie dwóch wyjazdów pod rząd - tak nie układa się terminarza, on jest układany według starego jak świat algorytmu, gdzie w miejsce jakichś tam niewiadomych wbija się drużyny uszeregowane według rozstawienia. I zawsze w pierwszej połowie rundy mecze rozgrywane są przemiennie.
Tak więc informacja z Legialive jest na pewno fałszywa, co nie zmienia faktu że na pewno pierwszy mecz zagramy u siebie z kimś z czołówki z zeszłego sezonu.
|
Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: pierwszy mecz - 24/06/2004 08:55
> No proszę... chociaż wolałbym na wyjeździe zagrać z Legia w wakacje to może bym
> się do Wawy przejechał na mecz...
No właśnie Ja z tego powodu chce w Szczecinie by był pierwszy mecz to wtedy Ja na niego pojadę póki są wakacje !
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
Odp: pierwszy mecz - 24/06/2004 09:30
>Tak więc informacja z Legialive jest na pewno fałszywa, co nie zmienia faktu że na pewno pierwszy
> mecz zagramy u siebie z kimś z czołówki z zeszłego sezonu.
Nie koniecznie-jak Lech 2 lata temu awansowal do ekstraklasy pamietam ze pierwszy mecz sezonu grali z KSZO ktore czolowka naszej ligi nigdy nie bylo Pewne jest to ze beniaminek zawsze pierwsza kolejke gra u siebie..
|
Tylko Pogoń, ukochana Pogoń...
|
|
|
|
Odp: pierwszy mecz - 24/06/2004 10:16
od kąd pamiętam to zawsze zwycięzca 2 ligi grał z wicemistrzem Polski a mistrz z 2 zespołem 2 ligi, więc pierwszy mecz oczywiscie z Legią
|
Na zawsze Pogoń
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: pierwszy mecz - 24/06/2004 13:02
> No proszę... chociaż wolałbym na wyjeździe zagrać z Legia w wakacje to może bym
> się do Wawy przejechał na mecz...
Ja w tym czasie będe w WA-WIE Zawsze mam takie szczęście ze keidy jade co roku do Sto ( L ) icy to Legia gra na wyjezdzie :/
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: pierwszy mecz - 24/06/2004 14:38
Heh liczyłem na to, że jedna uda się zagrać pierwszy meczyk z (L)egią ale na wyjeździe. Niemniej jednak świadomość, że już na otwarcie sezonu będzie taki mecz (czyt. taki melanż) od razu pozytywnie nastraja człowieka do życia!
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
Odp: pierwszy mecz - 24/06/2004 21:22
ja tez wolal bym w wakacje wyjazd do sto(L)icy bo poza nimi moze byc ciezko ale i tak sie wybrac trzeba
jak ja sie niemoge doczekac meczykow juz
szok........
|
.
|
|
|
|
|
|
|
|