| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Pogoń - GKS - Oprawa... - 06/06/2004 04:17
!!! UWAGA KIBICU !!!
Na dzisiejszy mecz przygotowaliśmy niezwykle atrakcyjną oprawę. Na krzesełkach (sektory 10-14) znajdziesz specjalnie przygotowane gadżety (folie, chorągiewki, bądź też balony) – wszystko ułożone według kolejności. Pod żadnym pozorem nie przekładaj ich z miejsca na miejsce – zachowaj je do rozpoczęcia meczu w takiej kolejności, w jakiej zastałeś je na krzesełkach!
Gadżety te posłużą do utworzenia początkowej choreografii, kiedy tylko z tunelu zaczną wychodzić piłkarze.
Na wyjście piłkarzy z tunelu:
a) jeżeli na swoim krzesełku zastałeś folię – podnieś ją obiema rękoma na wysokość głowy i trzymaj.
b) jeżeli na swoim krzesełku zastałeś chorągiewkę – unieś ją w górę i machaj.
c) jeżeli na swoim krzesełku zastałeś balony – napompuj je, unieś w górę i machaj.
Całość utworzy niezwykle atrakcyjną choreografię – gadżety należy trzymać w górze aż do pierwszego gwizdka sędziego!
Jeżeli widzisz, że ktoś przekłada gadżety z miejsca na miejsce – interweniuj upominając go!
W przerwie meczu na łuku rozdamy konfetti, które należy wyrzucić w jednym momencie – na wyjście piłkarzy z tunelu – po uprzednim wspólnym odliczaniu od 10 do 0.
|
[email protected]
|
|
|
|
Odp: Pogoń - GKS - Oprawa... - 06/06/2004 08:01
O oprawe sie nie martwie bo wiem (jestem prawie pewien) ze ekipa MW przygotowala cos extra =]
Qrcze juz nie moge sie doczekac meczu !! Jeszcze 8 h i wyruszam ... pokazmy jak sie bawia kibice Pogoni !!
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - GKS - Oprawa... - 06/06/2004 08:09
Kurde a na sektorze 15 coś będzie W końcu to też łuk. Z tymi foliami,flagami itd. to nie koniecznie, ale konfetti moglibyście rozdać na 15. ALe zresztą, liczy się żeby fajnie wyszło i tyle. Mam nadzieję że się uda.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - GKS - Oprawa... - 06/06/2004 11:47
> Ciekawe czy oprawe Polsat Sport pokaze...
Czy tak jak TVP na repce da dupy
> ....
no ja tez mam taka nadzieje ze Polsat nie popelni bledu TVP z meczu Polska -Grecja a nawet jesli to jest jeszcze nasza regionalna TVP 3 ktora zawsze zwraca uwage na oprawy i zawsze je pokazuje i mam nadzieje ze jutro bedzie jakis dluzszy skrot z tego meczyku!
a mam pytanie do Forumowiczow ,czy bierze ktos z WAS kamerke na meczyk? bo jesli tak bo moglby nagrac co najwazniejsze momenty podczas meczu i potem mozna by bylo wrzucic to na jakis serwer ....
SZACUNEK DLA TYCH KTORZY WLOZYLI WYSILEK W OPRAWE!
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|