| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: co sadzicie o naszych stosunkach z kibicami zagranicznymi - 09/08/2001 16:56
Po h.. eMeN cwaniaka udajesz? I mowisz ze nie mamy przyjacil za granica. Wielu kibicow z Pogoni jezdzilo na mecze wyjazdowe z Legia w Lidze Mistrzow badz na repre i maja dobre kontaktu z innymi kibicami. Moze ni jako klub ale bardziej inwidywidualnie, ale przeciez ty nie byles na zadnym wyjezdzie to nie wiesz.
Zreszta denerwuja mnie takie tematy poruszane przez ludzi ktorzy jak to jeden kbiic okreslil "nie sa w ruchu kibicowskim", - zreszta ja sam nie jestem, wiec wkur*** mnie gdy trwa tu zazarta dyskusja na ten temat, a biora w niej ludzie ktorzy w wiekszosci w ogule nie jezdza na wyjazdu, a na Pogon chodza dwa czy trzy lata. Takie tematy powinno sie poruszac bardziej na poniedzialkowych spotkaniach niz na forum. I nie udaje w tym momencie obeznanego "cwaniaczka", tylko po prostu wyglaszam swoje zdanie, ze nie na tym miejscu i nie przez nas powinna byc poruszana ta sprawa.
|
"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: co sadzicie o naszych stosunkach z kibicami zagranicznymi - 13/08/2001 19:49
Czy ja napisalem ze mnie wkur*** eMeN?? To raczej ja ciebie bo ze mna nie gadasz. H** mnie obhcodzi gdzie masz ciocie i przyjaciolki, ja mowilem o kibicach. Chyba jest roznica pomiedzy tym czy ty masz ciocie przyjaciolke z wisly, a ludzmy z "Elity" Pogoni przyjazniacych sie z kibicami innych klubow. W koncu to ty zgody ani twoja ciocia z m.in.Legia nie zrobila.
Ja lapie wrogow No chyba ze ciebie. Mi sie nie chce z toba klocic, ani gadac.
|
"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|