Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Wzmocnienia i testy w Pogoni! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Werft
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8039 dni

*

Wzmocnienia i testy w Pogoni! - 13/05/2004 07:28
Powoli rozkreca sie transferowa karuzela.
Mam nadzieje ze i w Pogoni ruszy cos pelna para.
Zakladam ten temamt aby w jednym topicu komentowac ruchy kadrowe w naszej druzynie.

Pierwszy news:
W zespole Pogoni testowany był szwedzki zawodnik polskiego pochodzenia Patrick Wilczak z Malmoe FF.

- Polecił go nam Igor Sypniewski, który gra w Malmoe - wyjaśnił Dawid Ptak, menedżer Pogoni.

NIe znam tego Wilczaka . Dla mnie bardzo ciekawy byl zas fakt ze polecil go Igor Sypniewski. W tej chwil Igor to najlepszy napstnik w lidze szwedzkiej - ma pewne klopoty z psyche (ale kto ich nie ma) najwazniejsze ze lupie gole.
Nie wiem na jakich zasadach polecono tego mlodego zawodnika do Pogoni ale ciesze sie ze wogole taka sytuacja miala miejsce.
To sie chyba nazywa scauting (tyle ze w polskim wydaniu - bo nie specjalista tylko inny zawodnik wyszukuje talenty dla klubu) ale OBY TAK DALEJ

Zawsze wierni. Emigracja 2004.
Borys
Kibic
Na forum od 8132 dni

Odp: Wzmocnienia i testy w Pogoni! - 13/05/2004 11:39
Wczoraj podbno lekarzom strzelił gola :) no zobaczymy co to za talent ...

O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
muniek
Kibic
Na forum od 8342 dni

*

Odp: Wzmocnienia i testy w Pogoni! - 13/05/2004 13:51
A dla mnie ciekawy jest ten Sypniewski... Skad nagle z nim kontakt? Moze rozmawiali z nim oo ewentualnym przejsciu do Pogoni?

Kto nie pije ten donosi....
ARO
Kibic
Na forum od 7976 dni

*

Odp: Wzmocnienia i testy w Pogoni! - 13/05/2004 14:03
Igora Sypniewskiego nie sprowadzą do Szczecina, SZWEDZI z Malmo uwielbiają Igora. Coś wiem o tym - byłem ostatnio na ostatnim spotkaniu (mam tam rodzinę).

Mick
Kibic
Na forum od 8119 dni

Odp: Wzmocnienia i testy w Pogoni! - 13/05/2004 15:38
a ja mam takie pytanko .. odkąd weszlismy do uni mówi sie że nasi zawodnicy już nie bedą zajmować miejsca innym obcokrajowcom (zpoza uni), wiec z tego wynika że i nam opłacało by się ściągac jakieś talenty z zagranicy...?? chyba ze PZPN wymyslił jakas ustawe..

Obrazek jpg wstawiony na forum
Werft
Kibic
Na forum od 8039 dni

*

Odp: Wzmocnienia i testy w Pogoni! - 31/05/2004 19:37
Na meczu reprezentacji Polski z Grecją (1:0) w Szczecinie obecny był wychowanek ŁKS, Igora Sypniewski. Pierwsze pytanie, jakie zadał piłkarz grający w szwedzkim Malmoe FF dziennikarzowi "Expressu Ilustrowanego", brzmiało: Co słychać w ŁKS?

Kiedy usłyszał, że nie jest najlepiej, zatroskał się.

"Trzeba pomóc ŁKS. Jak to zrobić? Podeślę bardzo dobrego zawodnika. Jego ojciec wygląda na Gerka, ale jest Polakiem z krwi i kości. Moim zdaniem Krystian Wilczak, który gra w rezerwach Malmoe, pomoże ŁKS. Ręczę za niego i na początek mogę mu nawet wypłacać pensję" - powiedział Sypniewski.

za "Expresem Ilustrowanym"

ho ho ho to sie Wilczak w Pogoni nie zasiedzial.
A Sypniewski to musi miec chyba jakis interes zeby upchnac tego chlopaka w jakiejs druzynie. Ciekawe, ciekawe....

chyba ze to chodzi o jakis dwoch Wilczakow..ale to bylby za duzy zbieg okolicznosci [Ostatnio edytowane przez Werft MKS: 2004-05-31 19:38]

Zawsze wierni. Emigracja 2004.
km
Kibic
Na forum od 7911 dni

*

Odp: Wzmocnienia i testy w Pogoni! - 31/05/2004 19:58
http://sport.onet.pl/929173,wiadomosci.html
Wlasnie Sypniewski tego Wilczaka poleca wszedzie ...ale w Pogońi furory nie zrobil bo bylo by juz o nim glosno

Bosman
Kibic
Na forum od 7961 dni

Odp: Wzmocnienia i testy w Pogoni! - 31/05/2004 20:16
Wilczak,a kto to kurwa jest??????

Nasza Pogoń najlepsza w Polsce jest !!!
mike
Kibic
Na forum od 8037 dni

*

Odp: Wzmocnienia i testy w Pogoni! - 31/05/2004 20:36
> Wilczak,a kto to kurwa jest??????

Taki aktor, gra Tomka w serialu TVN'u "Kasia i Tomek". :D

seeedzik
Kibic
Na forum od 8087 dni

Odp: Wzmocnienia i testy w Pogoni! - 31/05/2004 21:10
> > Wilczak,a kto to kurwa jest??????

Taki aktor, gra Tomka w serialu TVN'u
> "Kasia i Tomek". :D

a to nie jest Mareczek z "Na dobre i na złe" ?? a tacy podobni :D:D

"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
Lu Dex
Kibic
Na forum od 8422 dni

Odp: Wzmocnienia i testy w Pogoni! - 31/05/2004 23:40
W onet.pl pisalo ze sypniewski ŁKSewoi poleca napastnika Malome ale Krystiana Wilczaka.Wiec to chyba ten sam tylko imiona im się poje**** ;)

Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
kawek
Kibic
Na forum od 8181 dni

Odp: Wzmocnienia i testy w Pogoni! - 01/06/2004 16:02
> W onet.pl pisalo ze sypniewski ŁKSewoi poleca napastnika Malome ale Krystiana
> Wilczaka.Wiec to chyba ten sam tylko imiona im się poje**** ;)
Widocznie ten Wilczak jest tak słaby ze Sypniewski poleca go komu tylko sie napatoczy

- 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768903505 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005