| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - RKS 3:0 - 28/04/2004 22:23
skomentowalbym ten mecz gdybym na nim byl :/
ale i tak BRAWO MKS!!!
w ten sposob przyblizylismy sie znacznie do awansu!!!
|
Pogoń jest potęgą ludzi z charakterem, bo nie siła lecz charakter daje nam przewagę
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - RKS 3:0 - 28/04/2004 22:36
Szczerze mówiąc obawiałem się trochę o wynik tego meczu, ale skończyło się dobrze...o samym meczu nic nie będę mówił, bo w czasie jego trwania byłem w pracy... pzdr.
|
Dziękuję
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - RKS 3:0 - 28/04/2004 22:43
1 - doping - coraz lepszy (czasami zastoje) ale ogolnie bardzo ladnie ![:]](grafika/emoticons/krzywy.gif)
2 - gra Portowcow - bardzo ladna :
Kazmierczak - zawdziwil mnie totalnie :O gral jak Zidane i piekna brama
Julcimar - bardzo dobry mecz w obronie
Masternak - bardzo dobrze w obronie i kolejna bramka
Moskalewicz - jak zwykle super ambitny i super gra i piekna bramka z wolnego
3 - oprawa (puszki z dymem jak dla mnie totalne gowno) lepiej by bylo z serpentynami na poczatku, bardzo ladnie wyszla akcja sektorowka + race !! I kurwa zapierdolic tych debilow co rzucali jakimis rzeczami na murawe !!
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - RKS 3:0 - 28/04/2004 22:46
brawo !!
wspaniała gra portowców z tak wymagającym i ciezkim przeciwnikiem !! RKS prawie nie istniał na boisku !! były obawy o porażke a tu taka miła niespodzianka !!
oprawa tez dobra pomimo tego ze przed nami mecze zz arką i jagielonią !!
Mamy lidera w Szczecinie mamy lidera !!!!
|
PS
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - RKS 3:0 - 28/04/2004 22:50
Obawialem sie dzis tego meczu ale zawsze trzeba wiezyc w POGON !!!!!! Zakupilem dis Vlepki MW wiec dofinansowalem oprawe ktora wyglada beznadziejnie-nie tlumaczcie sie ze niemacie pieniedzy bo nietrzeba nick upic zeb yzrobic dobra oprawe ! Gra PORTOWCOW poprostu profesjonalna. Łukasz (Trałka) jezeli to czytasz i jezeli sie zamiartwiasz tym ze bramki niezdobylem to sie niewkurzaj - WYBACZAMY CI- (kazdemu moze to sie stac!!). A bramka "OLO" wedlug mnie niewpadla widzialem dobrze bnbo stalem na wprost bramki !
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - RKS 3:0 - 28/04/2004 22:51
No i wiedziałem że to tak się skończy!!! Wzieliśmy rewanż za Ruch i za porażke w ostatniej minucie w Radomsku! Pogoń wygrała pewnie z drużyną z czołówki i już niemal jest w pierwszej lidze! A co do porażki z Ruchem zapłaciliśmy Ruchowi rate za Masternaka 3 punktami ! Ogramy Arke i reszte cieniaków i będziemy wojować w ekstraklasie! Ekstraklasa nieistnieje bez Pogoni!!
|
Nasza Pogoń Najlepsza w Polsce jest , Najlepsza w Polsce jest...
|
|
|
|
Odp: Pogoń - RKS 3:0 - 28/04/2004 22:52
mnie takze bardzo milo zaskoczyli portowcy. Musialo sie dziac w szatni po Ruchu Oj musialo!!! Dzis grali ambitnie i na pograniczu faulu. Ale sie oplacilo. RKS prawie nie istnial (oprocz krociotkich momentow - szybko gaszonych przez obroncow)
PS OJ Tralka OJ 
ale zwalmy to na buty - tym razem
|
Zawsze wierni. Emigracja 2004.
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - RKS 3:0 - 28/04/2004 22:56
!!!!!!!!!!!!!!!!CZWARTEK !!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!! 18.45 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!! TVP3 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to tak zebyscie nie przegapili
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - RKS 3:0 - 28/04/2004 23:04
Wynik zajebisty atmosfera zajebista oprawa i doping ok.Ogolem zajebiscie.Wkoncu Kazmierczak potwierdzil swoje nieprzecietne umiejetnosci no i jak zawsze na poziomie Olo i Wyparlo a i jeszcze Mauro dobrze zagral pozdro a [Ostatnio edytowane przez m@c: 2004-04-28 23:04]
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - RKS 3:0 - 28/04/2004 23:07
Tak naprawde to nie wiedzialem ze moze pojsc nam tak latwo ,zjechalismy ich 3-0 i 1liga nasza!!dla mnie przegralo radomsko slaba gra i pajacowaniem oraz przegral takze sedzi ktory sedziowal fatalnie az szkoda mi pisac!!
GRATULACJE NO I WIELKIE SLOWA UZNANIA DLA MW ZA ZAJEBISTA OPRAWE!!!!!SZCZEGOLNIE W 60 MIN.-SEKTOROWKA I RACE:d
|
MW'03
|
|
|
|
Odp: Pogoń - RKS 3:0 - 28/04/2004 23:09
> wszystko fajnie ale gdzie były fajerwerki po meczu ?
Zapózno na fajerwerki bylo juz po 22 i trzeba miec wtedy specjalne pozwolenie
Huj z fajerwekami oprawa była zajebista
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - RKS 3:0 - 28/04/2004 23:09
właśnie wróciłem z meczyku. Gra rewelacja, doping super. nic dodac nic ująć. Teraz wszyscy do Gdyni i potem mamy spokojną końcówke sezonu, i wielką fete na meczu z Bełchatowem.
lalalalalalalalalalalalalalalala
|
ONLY POGOŃ SZCZECIN
|
|
|
|
Odp: Pogoń - RKS 3:0 - 28/04/2004 23:16
Mecz ogólnie bardzo dobry doping na sektorze 15-->TRAGEDIA!Co to wogole ma być??Po huj ci wszyscy ludzie przychodzą na mecze jak nawet im sie dupy nie chce ruszyc jak idzie fala Wogole siedza i tylko wpierdalają żarcie:/ Masakra..
Co chce powiedziec to powiem że NNNNNNNNNASZA POGOŃ NAJLEPSZA W POLSCE JEST!NAJLEPSZA W POLSCE JEST!
|
Bądz dumny z tego kim jesteś...
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
-
|