| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Ruch - Pogoń 1:0 trwa II połowa - 24/04/2004 16:18
no i moje przypuszczenia sie sprawdzaja ze bedzie to bardzo trudny mecz...ale mam nadzieje ze cos jeszcze strzelimy .Gramy do konca Portowcy gramy do konca!!!musimy zdecydowanie przycisnac moze sie pogubia obroncy Ruchu.a do tego wyniki sie nie ukladaja zbytnio bo Szczakowianka prowadzi 2-0 i Belchatow 1-0 z Radomskiem
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Ruch - Pogoń 1:0 trwa II połowa - 24/04/2004 16:40
Cholercia przegrywamy!!!Nasza drużyna gra w osłabionym składzie...Przed meczem obstawiałam 2:1 ale teraz...MY chcemy gola,Portowcy my chcemy gola.....Jeszcze nie wszystko stracone!!
|
" You will never walk alone" MKS...MKS...MKS
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Ruch - Pogoń 1:0 trwa II połowa - 24/04/2004 16:46
Zimny prysznic dla tych wszystkich co juz widzieli Pogoń w ekstraklasie-a przypomne ze ciezkie mecze (czyt. z czolowka) dopiero przed nami
PS Nie to ze nie wierze w Portowcow ale schody sie zaczynaja dopiero od tego meczu a z relacji wynika ze Pogoń dzisiaj NIE ISTNIEJE na stadionie Ruchu
PS 2 Bedzie relacja z tego meczu w TVP3?
PS 3 Wojownik zaszalal troszeczke [Ostatnio edytowane przez GRZ: 2004-04-24 16:58]
|
Tylko Pogoń, ukochana Pogoń...
|
|
|
|
Odp: Ruch - Pogoń 1:0 trwa II połowa - 24/04/2004 16:51
Mam nadzieje że to jest tylko wypadek przy pracy...
narazie zostaje tylko "Nic się niestało portowcy nic się niestało"
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
-
|