| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
bilety na POLSKA - GRECJA - 23/04/2004 12:26
Czy ktoś wie jak i gdzie te bilety zamówić? Na ostatnim meczu ze Stasiakiem usłyszałem tylko piate przez dziesiąte z tego co mówił spiker: jakiś fax podawał czy co
z goory dzięki za info
pozdro 4@ll
MAMY LIDERA! W SZCZECINIE MAMY LIDERA !
|
***** Kibicuję Pogoni, reszta się nie liczy *****
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: bilety na POLSKA - GRECJA - 27/04/2004 08:37
za info wielkie thx.
krytyki nie przyjmuję - nie było takiego tematu widocznego, fakt że był ale na drugiej stronie tematów forum, a ja przeglądam nowe a do archiwum nie zaglądam.
pozdro 4@ll
|
***** Kibicuję Pogoni, reszta się nie liczy *****
|
|
|
|
Odp: bilety na POLSKA - GRECJA - 27/04/2004 09:51
nikt cie za to nie wywali z forum ale zastanow sie czy warto robic smietnik
bo kazdy moglby zalozyc osobny temat pod tytulem "szukam biletów na mecz" i bylby niezly burdel
zreszta z czasem zobaczysz ze w pewnym momencie sam zaczniesz zwracac na to uwage bo bedzie ci to przeszkadzac. pozdrawiam [Ostatnio edytowane przez Sampaio: 2004-04-27 09:52]
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
Odp: bilety na POLSKA - GRECJA - 27/04/2004 12:36
> krytyki nie przyjmuję
to bardzo zle
> nie było takiego tematu widocznego, fakt że był ale na drugiej stronie tematów forum, a ja przeglądam
> nowe a do archiwum nie zaglądam.
skoro byl na drugiej stronie to byl widoczny - i to nie jest archiwum, ale kolejna strona
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
|
Odp: bilety na POLSKA - GRECJA - 27/04/2004 23:07
Koles mi poweidzial ze juto na RKSie bedzie jakas sprzedaz bilwtow na Grecje, ale to chyab plotka,prawda?? Czy beda zpaisy przyjmowane? Wie ktos cos?
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
Odp: bilety na POLSKA - GRECJA - 28/04/2004 01:07
Znajac zycie twoj koles wszystko poprzekrecal. Moze uslyszal, ze ktos bedzie zbierala kase na zapsiy grupwe... Swoja droga to fajna sprawa te zapisy.... Koniki zakupia se po 100 biletow i potem przed stadionem do dziela, a w wolnej sprzedazy bedzie malo. Wiec kto moze niech sie lepiej orgazizuje w grupy. Czy to trudno uzbierac 10-ciu chetnych....
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: bilety na POLSKA - GRECJA - 28/04/2004 15:32
> Tak mi sie zdjae dwoch manych bylo tlyko ale trzeba palacic z gory !! 
Zamawiając w klubie też płaci się z góry! W Liderze są zapisy, ale nie jest jeszcze pewne, czy Lider w ogóle dostanie bilety do sprzedaży. Poza tym jest możliwość, że, w przypadku nie dogadania się z Pogonią, bilety będą tam droższe.
Nr fax - 487 79 69
Już bardzo wiele biletów zostało zamówionych, więc proponuje pospieszyć się z zamawianiem, bo może potem być kłopot.
Przez ostatnie cztery dni, z powodu organizacji do dzisiejszego meczu, klub nie przyjmował zapisów.A ja już bilecik mam sektor 9 - rząd 8 :dollar:
|
w żyłach...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: bilety na POLSKA - GRECJA - 01/05/2004 13:00
A ja tam pierdole ten pseudomecz. Szkoda mi kasy na taki badziew, bo nie wierze, ze zagraja lepiej niz w Bydgoszczy. Na Belgii tez nie bylem 2 lata temu i nie zaluje.
Wieczor z TV Noc w tanecznych rytmach
|
1948
|
|
|
|
Odp: bilety na POLSKA - GRECJA - 01/05/2004 14:37
a ja tam juz sie zapisalem na bilet w Liderze iteraz tylko czekac na odbior dwa tygodnie przed meczem! na Reprezentacje zawsze warto obejrzec nie wazne jak gra byle tylko bilety nie byly drogie. a na Belgii fajnie bylo
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
Odp: bilety na POLSKA - GRECJA - 01/05/2004 19:06
Wybrać się mam zamiar, ale wole sobie bardziej obejrzeć mecz Pogońi, mecze Pogońi to ja przeżywam, a polska to wielu pierdolonych gwiazdorów.
powinni nam dać jakiś mecz eliminacyjny, bo Płock to jakaś pomyłka i inne stadiony też mało wiary.
Mecze eliminacyjne powinny być rozgrywane tam gdzie jest full ludzi.
U nas weszło by i 50 tysęcy, a tak moge znowu nie mieć biletu
|
Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
|
|
|
|
Odp: bilety na POLSKA - GRECJA - 01/05/2004 22:14
> A ja tam pierdole ten pseudomecz. Szkoda mi kasy na taki badziew
Ech , badziew nie badziew a ty pierdolisz mecze swojej ojczyzny - bez komentarza
W liderze nie zamawiam , z niecierpliwością czekam na sprzedaż w kasach będe musiał tam chyba stać od rana , fajnie bybyło jakby sie zaprezentowało taką oprawe jak na Polska - Belgia a on i akcja "beztrąbek" też musi być...
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
|
Odp: bilety na POLSKA - GRECJA - 02/05/2004 01:08
Niektorzy z was (celowo brak formy grzecznosciowej) maja niezle poprzestawiane w glowach piszac ze olewaja ten mecz bo to bo tamto. Ludzie kurwa to jest mecz NASZEJ reprezentacji (bez wzgledu na to ilu w niej bambusow czy innych wynalazkow). To ze kibice ze Szczecina w wiekszosci odpuscili repre doskonale widac na meczach w Wawie, Chorzowie, Bydgoszczy czy wyjazdowych poza granicami kraju. Ale tak byc nie powinno i tak byc nie moze.
|
Panowie to musi byc jakas pomylka
|
|
|
|
Odp: bilety na POLSKA - GRECJA - 02/05/2004 02:17
> Niektorzy z was (celowo brak formy grzecznosciowej) maja niezle poprzestawiane w
> glowach piszac ze olewaja ten mecz bo to bo tamto. Ludzie kurwa to jest mecz
> NASZEJ reprezentacji (bez wzgledu na to ilu w niej bambusow czy innych
> wynalazkow). To ze kibice ze Szczecina w wiekszosci odpuscili repre doskonale
> widac na meczach w Wawie, Chorzowie, Bydgoszczy czy wyjazdowych poza granicami
> kraju. Ale tak byc nie powinno i tak byc nie moze.
Zgadzam się w 100% to jest NASZA REPREZZENTACJA!!!
|
Bo jest paru ludzi...
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
-