| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - KSZO 4:1 - 17/04/2004 21:52
Mecz był na dobrym poziomie w koncu gra Pogoń mogła sie podobac oraz styl w jakim odniosła to zwyciestwo! Szkoda troche tych niewykorzystanych sytuacji mogło wtedy być spokojnie z 5 czy 6 bramek.Atmosfera taka sobie na 11 i 12 czesc spiewała swoje a czesc swoje w niektórych momentach było zgranie ale to róznie.OGólnie ciesza znowu 3 punkty.
P.S.mocne było jak manemu z bembnem ta pałeczka wypadla.Oraz konkurs w czesci meczu jak strzelali po slalomie na bramke za mocno wszyscy brechtali z nich
|
Jak sie nazywają kibice Lecha Poznań??-PEATZ SHOW BOYS
|
|
|
|
Odp: Pogoń - KSZO 4:1 - 17/04/2004 21:54
a mieli grac do prezesa hehe
w sumie fajna bramka dla Kszo, szkoda tylko ze ustawiona
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - KSZO 4:1 - 17/04/2004 22:00
Moim zdaniem mecz byl na 4+. Nareszcie moglismy sie radowac z gry Pogoni ale trzeba wspomniec o ostanich 15 minutach,kiedy kontuzji doznal Grzesiek Matlak-wtedy nic sie nie kleilo.
2 sprawa-atmosfera:
pierwsza polowa pod wzglendem dopingu mogla sie podobac jednak po przerwie nastompila"mowa" trabek ktore kompletnie zagluszaly doping.Gdyby fan (np. z cracovi)zobaczyl doping w 2-iej polowie ,stwierdzil by ze na stadionie Pogoni sa dwa piekielka (sektor 6 i 12) nadaodatek wogole ze soba nie wspolpracujace.Przykro mi to pisac ale doping ponownie na 3-
|
MW'03
|
|
|
|
Odp: Pogoń - KSZO 4:1 - 17/04/2004 22:07
kurwa atmosfera sie wam nie podoba kielubaski nie smakuja to na chuj wogole chodzicie na mecze przeciez replay jutro w tvp 3 bedziecie mieli pozdroo.
|
SZTANY GLANY
|
|
|
|
Odp: Pogoń - KSZO 4:1 - 17/04/2004 22:07
Na samym początku chcem wspomnieć o dziadkui na 6 sektorzy który na początku śpiewał "Gołota"(tak dodatkowo to ANDRZEJ TRZYMAM ZA CIWBIE KCIUKI) a potem na koniec meczu chciał przejść przez płot i musieli mu poóc )))
Co do numeracji miejsc ogólnie "od biedy" niebyło źle tyle że na prośne jakiegoś starszego dziadka przesuneliśmy się jedno miejsce bo od bardxzo długiego czasu nikt nie siadał tam a przed samym meczem przyszła rodzinka. I całą pierwszą połowę musiałem siedzieć 4 miejsca od moich kolegów. Potem przyszedł jakiś kask do sektoru i zaczął się burzyć do tych ziomów ale itak nic nie zwalczył. A TYM PIEROLCOM CO NAS PRZESUNELI TO KUŹWA NA NASTĘPNYM MECZU CHUBA SZCZĘKI PO PRZESUWAM JAK MNIE POPROSZĄ!!!
Doping tradycyjnie jak niema przyjezdnych to słaby
A na koniec drużyna
Jak było 2-0 to zastanawiałem się czy przypadkiem faktycznie meczu nie popuścili dla stasiaka bo komplentnie niewalczyklli o piłkę a bugaj z 2 metrów strzelił tak że piłka się ledwo toczyła. DOBRA ŻĘ BUGAJ W KOŃCU SIĘ PRZEŁAMAŁ. Matlak jak zwykle super mecz, on jest w tej chwili najlepszy. ŚWIATOWEJ KLASY bramka Łabędzkiego a Masternak to kosmicznie udany transfer
to by było na tyle
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
Odp: Pogoń - KSZO 4:1 - 17/04/2004 22:09
No mecz zajabisty!NASZA POGOŃ NAJLEPSZA W POLSCE JEST NAJLEPSZA W POLSCE JEST!(Nie to żebym sie woził ale złapałem piłe z podpisami pilkarzy )
|
Bądz dumny z tego kim jesteś...
|
|
|
|
Odp: Pogoń - KSZO 4:1 - 17/04/2004 22:09
Mirek Stasiak, Mirek Stasiak! Najładniejsza bramka Bugigola, doping bez rewelacji. Dobrze, że KSZO strzeliło bramke, bo w ostatnich 5 minutach Pogoń stała na boisku. Man of the match - Mirek Stasiak!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - KSZO 4:1 - 17/04/2004 22:13
Popieram Darmixa, atmosfera nie była taka zła tylko jeden koleś ten w "naleśniku" odpierdalał jakieś bzdety z tym dopingiem. Ogólnie mecz dobry skoda tylko bramki na 5-0!
PS: Nareszcie były vlepki
|
Na zawsze Pogoń
|
|
|
|
Odp: Pogoń - KSZO 4:1 - 17/04/2004 22:22
Mecz pod tytulem: Napukac bramek a potem niech sobie Mirek S. cos strali!
Wygladalo to dosyc komicznie, w pierwszej polowie Batata osmieszyl chyba z 5 razy obrone KSZO no i bramki filmowe. A potem ta ustawka dla Stasiaka 
A no i jeszcze Piotr Baranowski:.... Niech ta fala.... 
PS. Stasiak wszystkim upierdoli po premi ale sobie wyplaci he he
|
Kto nie pije ten donosi....
|
|
|
|
Odp: Pogoń - KSZO 4:1 - 17/04/2004 22:22
ogólnie jak dla mnei emcz słaby a bramki z kontry a doping nie bylo najgorzej.. ważne ze wklepki mam [Ostatnio edytowane przez mati_mks: 2004-04-17 22:22]
|
Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
|
|
|
|
Odp: Pogoń - KSZO 4:1 - 17/04/2004 22:23
No meczyk nawet doby, aczkolwiek w 2 poowie słabizna w wykonaniu naszych, ale mecz był już wygrany więc mogli dać sobie na looz. Mauro gadał że bardzo by chciał strzelić i udało mu się, wręcz chłopak oszalał po tym golu, cieszył się współlnie z fanami i z naszym GRYFUSEM. 2 bramki dla Pogoni strzelili moi ulubieńcy Bugaj i Matlak, a trzeci mój ulubiony gracz Biliński wszedł później na boisko. W tym sezonie zadebiutował swoją obecnością na sektorze 12 a to z powodu numeracji miejsc i było milutko. Gardło zdarte, troszke bardziej niż zwykle, szkoda że w młynie było soro przypadkowych osób.Nawet 2 były ze mną na tym meczu. Przy wejściu na piekło rozdawali śpiewniki tylko szkoda że niezrobiliśmy z nich żytku. Congratulations za wlepy, łyknołem 5 arkuszy . Dzień udany, ale szkod porażki Legii        
P.S. NASZA POGOŃ NAJLEPSZA W POLSCE JEST NAJLEPSZA W POLSCE JEST  
|
Babilon Team
|
|
|
|
Odp: Pogoń - KSZO 4:1 - 17/04/2004 22:27
a ja chciałem podziekować Arurkowi Bugajowi za posłanie piły prosto w moje io mego kumpla ręce 
a tak serio mecz zajebisty, gardlo ciągle boli.. vlepe se kupiłem 
a tak przy okazji kto sie znów "bił" w przerwie pod zegarem?
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - KSZO 4:1 - 17/04/2004 22:31
Co Wy mowicie ze atmosfera zjebana, wrecz przeciwnie na 12 zajebista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kurwa chodzice na 12 a nie kurwa z piknikami na 1 siadzacie hehe
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - KSZO 4:1 - 17/04/2004 22:35
> a ja chciałem podziekować Arurkowi Bugajowi za posłanie piły prosto w moje io
> mego kumpla ręce 
a tak serio mecz zajebisty, gardlo ciągle boli.. vlepe se
> kupiłem 
a tak przy okazji kto sie znów "bił" w przerwie pod zegarem?
Nie wiem czy się ktoś bił, wiem tylko że wprzerwie na 12 2 manych się przepychało bo jeden oblał drugiego sokiem, popimo tego że na mecz przyszli razem w większej około 15 osobowej ekipie.
|
Babilon Team
|
|
|
- 1
- 2
- 3
-
|