Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> PIKNIK FAN CLUB Zagłębie Sosnowiec - PIKNIK FAN CLUB Pogoń Szczecin << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
ARO
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7976 dni

*

PIKNIK FAN CLUB Zagłębie Sosnowiec - PIKNIK FAN CLUB Pogoń Szczecin - 15/04/2004 22:01
Właśnie odwiedziłem stronkę Zagłębia Sosnowiec i zaskoczył mnie fakt powstania Piknik Fan Clubu -czyli tych kibiców (wedle manifestu), którzy chcą normalności na trybunach polskich stadionów a przynajmniej na swoim obiekcie. Ja taką inicjatywę popieram - zapraszam was abyście odczytali manifest - z braku czasu nie mogę was nakierować ale z was w większości sprytne bestie, no nie -traficie ? Czy taka inicjatywa ma szansę - wchodzimy do UE i w ogóle się cywilizujemy ? Ktoś za ? Ktoś przeciw ?

PS

Tylko spokojnie :-)

ARO
Kibic
Na forum od 7976 dni

*

Odp: PIKNIK FAN CLUB Zagłębie Sosnowiec - PIKNIK FAN CLUB Pogoń Szczecin - 15/04/2004 22:05
http://www.piknik.zaglebie.sosnowiec.pl/manifest.php?PHPSESSID=26573cfdecaefde6a92a612e9a688a33

No dobra powyżej podaję link - tak na wszelki :-)

L.
Kibic
Na forum od 8036 dni

Odp: PIKNIK FAN CLUB Zagłębie Sosnowiec - PIKNIK FAN CLUB Pogoń Szczecin - 15/04/2004 22:49
Ja uwazam ze jest to znakomity pomysl i ze tekie cos najlepiej zrobic w naszym klubie!!Bo naprawde ,koles opowiadla mi jak byl na 22 sektorze to praktycznie on i jeszcze 5 innych kolegow spiewalo a reszta jadla kielbaski:P(beton)no i nawet wziac pod uwage nasza meksykansak fale=ona konczyla sie na sektorze dla vip-ow(stypa kompletna)

MW'03
Bosman
Kibic
Na forum od 7961 dni

Odp: PIKNIK FAN CLUB Zagłębie Sosnowiec - PIKNIK FAN CLUB Pogoń Szczecin - 16/04/2004 00:08
Dobry pomysl ale mysle ze jest nierealny :( A to dla tego ze polskie spoleczenstwo jest takie ze ma w genach narzekanie na wszystko co sie dzieje w okolo i straszne chamstwo.To jest tylko moje zdanie,ale mysle ze mam niestety racje.Ale chcialbym sie mylic.

Nasza Pogoń najlepsza w Polsce jest !!!
JP
Kibic
Na forum od 8359 dni

Odp: PIKNIK FAN CLUB Zagłębie Sosnowiec - PIKNIK FAN CLUB Pogoń Szczecin - 16/04/2004 06:59
Stadion to nie kościół...

MW'03
slw
Kibic
Na forum od 7975 dni

**

Odp: PIKNIK FAN CLUB Zagłębie Sosnowiec - PIKNIK FAN CLUB Pogoń Szczecin - 16/04/2004 07:36
> Właśnie odwiedziłem stronkę Zagłębia Sosnowiec i zaskoczył mnie fakt powstania
> Piknik Fan Clubu -czyli tych kibiców (wedle manifestu), którzy chcą normalności
> na trybunach polskich stadionów a przynajmniej na swoim obiekcie. Ja taką
> inicjatywę popieram - zapraszam was abyście odczytali manifest - z braku czasu
> nie mogę was nakierować ale z was w większości sprytne bestie, no nie -traficie
> ? Czy taka inicjatywa ma szansę - wchodzimy do UE i w ogóle się cywilizujemy ?
> Ktoś za ? Ktoś przeciw ?

PS
taa a co oni rozumieją przez stwierdzenie,,normalność na trybunach'' ?tzn bez bluzgów-to jest wykluczalne niektórzy bluzgają mniej niektórzy więcej-niektórzy od małego niektórzy co drugie słowo, a innie tylko jak zobaczą zmarnowaną akcję(czyt. jak się zdenerwuja)-czy może tzn. bez bijatyk wśród kibiców- to było zawsze ,jest i będzie-nie mówie,że to popieram,ale spójrzecie na to z innej strony- czasdami na ulicy jesteśmy świadkami zadymy- w szkole to już nie mówię ile razy ktoś z nas był prowokowany czy sam prowokował zawsze ktoś coś do kogoś miał i był dym-chodzi mi o to,że w szkole między innymi powiniśmy żyć w zgodzie itp. i na stadionie też tak niby powinno być ale nie będzie....a jeżeli chodzi o chlanie to moje oczy nie widziały jak do tej pory na papricanie kogoś kto by sie zataczał czy spawał-każdy ma swój rozum i niektórzy piją z umiarem, a inni nie!także myślę,że atmosfera na stadionie nigdy nie będzie taka jaką byśmy chcięli:P pozdrawiam

Tylko spokojnie :-)

,, ... i choć zrobieni jesteśmy z jednej gliny, to o nas samych mówią tylko nasze czyny... '' /
Zachwianie wartości moralnych to zaraza- nie pozwól jej się rozprzestrzeniać !
Qcu
Kibic
Na forum od 8410 dni

**

Odp: PIKNIK FAN CLUB Zagłębie Sosnowiec - PIKNIK FAN CLUB Pogoń Szczecin - 16/04/2004 11:25
Jesli ten manifest mowi o takich sytuacjach jak ta na zdjeciu kolo niego po lewej na samym dole... to jestem na TAK :D Tego mi wlasnie brakowalo ostatnio na meczach, ale to moze dlatego ze bylo za zimno...;)
A bardziej powaznie to mysle ze kazdy kto jest na stadionie i dopinguje (nie wazne jak, czy klaska tylko, czy spiewa i zdziera cale gardlo) jest potrzebny i tworzy atmosfere. Ja bym ten manifest skrocil do jednego zdania: Ciszy na stadionie mowie NIE.

Mati.
Kibic
Na forum od 8139 dni

Odp: PIKNIK FAN CLUB Zagłębie Sosnowiec - PIKNIK FAN CLUB Pogoń Szczecin - 16/04/2004 13:13
jak chcą to niech sobie robią. ich sprawa. jedni lubią dopingować itp. a drudzy luubią usiąść z kocykiem kiełbaską w rączkę i oglądać. w końcu kupują bilet za własny hajas i mają prawą robić co chcą. przecierz nie można narzucić im z góry że mają stać i kurwa drzeć pyski. nie chcą ich sprawa. zajmijmny się kurwa sobą a oni niech sobie dalej jedzą kiełbaski i przykrywają kocykiem. ja osobićie nic nie mam do pikników. ich sprawa co robią na meczu. ja zajmuje się sobą a nie nimi:)

Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
V...
Kibic
Na forum od 8779 dni

*

Odp: PIKNIK FAN CLUB Zagłębie Sosnowiec - PIKNIK FAN CLUB Pogoń Szczecin - 16/04/2004 13:28
Tak aro zrobcie jeszcze Flage: "Pikniki Fan-Club Pogon"....

MKS
W F H
Kibic
Na forum od 8686 dni

Odp: PIKNIK FAN CLUB Zagłębie Sosnowiec - PIKNIK FAN CLUB Pogoń Szczecin - 16/04/2004 14:11
> Tak aro zrobcie jeszcze Flage: "Pikniki Fan-Club Pogon"....
oj szybciutko zostanie zerwana...

szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą... :D
laik
Kibic
Na forum od 8547 dni

Odp: PIKNIK FAN CLUB Zagłębie Sosnowiec - PIKNIK FAN CLUB Pogoń Szczecin - 16/04/2004 14:31
> > Tak aro zrobcie jeszcze Flage: "Pikniki Fan-Club Pogon"....
>oj szybciutko zostanie zerwana...

ciekawe przez kogo ? i po co ? bo kto sie chcialby chwalic tym ze zerwal flage piknikow , wielki mi wyczyn WOW !!!
WOW WOW nawet

jak dla mnie taga grupa moze powstac , ludzie ktorzy spiewaja i dopinguja swoj klub a nie krzycza ze arka jest aka crakovia taka a lech to juz wogole ...

to nie jest norma to jest raczej debilizm mlodych wyrostkow ktorzy przychodza na mecz i moga sie wykrzyczec bo w domu im mam nie pozwala

i chyba kazdy by chcial czuc sie na meczu bezpieczny i fajnie sie bawic
mi osobiscie marzy sie poziom dopingu taki jak na wyspach , choralne spiewy , chymny na czesc druzymy , poszczegolnych zawodnikow ale to sa tylko moje marzenia bo w polsce dominuje opiosenka: ... to stara kurwa .. itd ... [Ostatnio edytowane przez laik: 2004-04-16 14:32]

POGOŃ WALCZĄCA , POGOŃ WALCZĄCA DO KOŃCA !!!
W F H
Kibic
Na forum od 8686 dni

Odp: PIKNIK FAN CLUB Zagłębie Sosnowiec - PIKNIK FAN CLUB Pogoń Szczecin - 16/04/2004 14:35
> > > Tak aro zrobcie jeszcze Flage: "Pikniki Fan-Club Pogon"....
>oj szybciutko
> zostanie zerwana...

ciekawe przez kogo ? i po co ? bo kto sie chcialby
> chwalic tym ze zerwal flage piknikow , wielki mi wyczyn WOW !!!
WOW WOW
> nawet

jak dla mnie taga grupa moze powstac , ludzie ktorzy spiewaja i
> dopinguja swoj klub a nie krzycza ze arka jest aka crakovia taka a lech to juz
> wogole ...

to nie jest norma to jest raczej debilizm mlodych wyrostkow ktorzy
> przychodza na mecz i moga sie wykrzyczec bo w domu im mam nie pozwala

i chyba
> kazdy by chcial czuc sie na meczu bezpieczny i fajnie sie bawic
mi osobiscie
> marzy sie poziom dopingu taki jak na wyspach , choralne spiewy , chymny na czesc
> druzymy , poszczegolnych zawodnikow ale to sa tylko moje marzenia bo w polsce
> dominuje opiosenka: ... to stara kurwa .. itd ...

nie zesraj sie m.in przezemnie,nie wiem po co piszesz takie glupoty jak nawet bys niec niezrobil jakby ktos ja zrywal wiec zamknij buzie...

szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą... :D
dogger
Kibic
Na forum od 7950 dni

Odp: PIKNIK FAN CLUB Zagłębie Sosnowiec - PIKNIK FAN CLUB Pogoń Szczecin - 16/04/2004 15:15

nawet bys niec niezrobil
> jakby ktos ja zrywal wiec zamknij buzie...

Rozumiem że jakby się przecistawił to użyjecie siły.
To co miałby niby zrobić?
Ma biić się z tobą i tobie podobnymi? Piknik ma się bić o flage ze swoimi hehe.
Sam powiedz czy to nie jest chore?

ARO
Kibic
Na forum od 7976 dni

*

Odp: PIKNIK FAN CLUB Zagłębie Sosnowiec - PIKNIK FAN CLUB Pogoń Szczecin - 16/04/2004 16:00
> Tak aro zrobcie jeszcze Flage: "Pikniki Fan-Club Pogon"....

Wezmę to pod uwagę :-)

ARO
Kibic
Na forum od 7976 dni

*

Odp: PIKNIK FAN CLUB Zagłębie Sosnowiec - PIKNIK FAN CLUB Pogoń Szczecin - 16/04/2004 16:02
> > Tak aro zrobcie jeszcze Flage: "Pikniki Fan-Club Pogon"....
> oj szybciutko
> zostanie zerwana...

Tak WHF, hmm... czy to groźba ?

slw
Kibic
Na forum od 7975 dni

**

Odp: PIKNIK FAN CLUB Zagłębie Sosnowiec - PIKNIK FAN CLUB Pogoń Szczecin - 16/04/2004 17:45
to nie jest norma to jest raczej debilizm mlodych wyrostkow ktorzy przychodza na mecz i moga sie wykrzyczec bo w domu im mam nie pozwala

to Ciebie raczej biją jeżeli piszesz takie rzeczy :/DEBILIZM- chyba nie znasz znaczenia tego słowa- wykrzyczeć- dopingujemy tak jak pikniki tylko czasem używamy ostrzejszych słów-stuknij się palcem w czółko :) Pozdr.

,, ... i choć zrobieni jesteśmy z jednej gliny, to o nas samych mówią tylko nasze czyny... '' /
Zachwianie wartości moralnych to zaraza- nie pozwól jej się rozprzestrzeniać !
W F H
Kibic
Na forum od 8686 dni

Odp: PIKNIK FAN CLUB Zagłębie Sosnowiec - PIKNIK FAN CLUB Pogoń Szczecin - 16/04/2004 18:10
> > > Tak aro zrobcie jeszcze Flage: "Pikniki Fan-Club Pogon"....
> oj szybciutko
> zostanie zerwana...

Tak WHF, hmm... czy to groźba ?
jaka tam grozba:)to tylko fakty:) [Ostatnio edytowane przez W F H: 2004-04-16 18:16]

ARO
Kibic
Na forum od 7976 dni

*

Odp: PIKNIK FAN CLUB Zagłębie Sosnowiec - PIKNIK FAN CLUB Pogoń Szczecin - 16/04/2004 18:32
> > > > Tak aro zrobcie jeszcze Flage: "Pikniki Fan-Club Pogon"....
> oj szybciutko
> zostanie zerwana...

> Tak WHF, hmm... czy to groźba ?
> jaka tam grozba:)to
> tylko fakty:)

[Ostatnio edytowane przez W F H: 2004-04-16 18:16]

Jak możesz nazywać coś faktem jak się nie wydarzyło :-) A tak na marginesie - jestem ciekaw czy tak naprawdę obdarłbyś flagę swojego klubu z płotu - tylko jelenia byłoby na to stać albo tych co zrywają barwy narodowe. Poza tym z tego co piszesz w swoich postach można wywnioskować brak inteligencji, odwagi, posiadanie kompleksów, a przede wszystkim ślepe chamstwo... I to jest właśnie FAKT.

W F H
Kibic
Na forum od 8686 dni

Odp: PIKNIK FAN CLUB Zagłębie Sosnowiec - PIKNIK FAN CLUB Pogoń Szczecin - 16/04/2004 18:37
> > > > > Tak aro zrobcie jeszcze Flage: "Pikniki Fan-Club Pogon"....
> oj szybciutko
> zostanie zerwana...

Jak
> możesz nazywać coś faktem jak się nie wydarzyło :-) A tak na marginesie - jestem
> ciekaw czy tak naprawdę obdarłbyś flagę swojego klubu z płotu - tylko jelenia
> byłoby na to stać albo tych co zrywają barwy narodowe. Poza tym z tego co
> piszesz w swoich postach można wywnioskować brak inteligencji, odwagi,
> posiadanie kompleksów, a przede wszystkim ślepe chamstwo... I to jest właśnie
> FAKT.
co ty mozesz wiedziec o mnie ?!?! kurwa pojawiles sie nagle i co wielki kibic z ciebie,ogolem mam wielki szacunek do starszych ale jakos do ciebie tego nie czuje,moze umowimy sie sie jutro i porozmawiamy o tym na meczu?!:) [Ostatnio edytowane przez W F H: 2004-04-16 19:45]

ARO
Kibic
Na forum od 7976 dni

*

Odp: PIKNIK FAN CLUB Zagłębie Sosnowiec - PIKNIK FAN CLUB Pogoń Szczecin - 16/04/2004 19:47
> > > > > > Tak aro zrobcie jeszcze Flage: "Pikniki Fan-Club Pogon"....
> oj szybciutko
> zostanie zerwana...

Jak
> możesz nazywać coś faktem jak się nie wydarzyło :-) A tak na marginesie -
> jestem
> ciekaw czy tak naprawdę obdarłbyś flagę swojego klubu z płotu - tylko jelenia
> byłoby na to stać albo tych co zrywają barwy narodowe. Poza tym z tego co
> piszesz w swoich postach można wywnioskować brak inteligencji, odwagi,
> posiadanie kompleksów, a przede wszystkim ślepe chamstwo... I to jest właśnie
> FAKT.
co ty mozesz wiedziec o mnie ?!?! kurwa pojawiles sie nagle i co wielki
> kibic z ciebie,ogolem mam wielki szacunek ale jakos do ciebie tego nie
> czuje,moze umowimy sie sie jutro i porozmawiamy o tym na meczu?!:)

wow... będziesz jutro na meczu ? A nie w Krakowie ? O ile pamiętam nie obchodzą Ciebie mecze Pogoni bez historii... Co do wielkości kobica... wiesz nie uważam się za wielkiego kibica choć staż mam niemały. Jednakże nie o to chodzi WFH. Do kogo masz wielki szacunek ? Od jakiegoś czasu obserwuję twoje posty i szacunku w nich niema - zwracałem uwagę Tobie wcześniej i innym też zwracam. Nie mam monopolu na ocenę innych i w cale się nieobrażam jeśli ktoś to czyni wobec mojej osoby. Po to jest Forum by móc się wymieniać poglądami w różnych sprawach a nie straszyć, terroryzować, czy nawet dopuszczać się prób grożenia sobie nawzajem. Co do rozmowy - WFH przyjdzie czas kiedy porozmawiamy o różnych sprawach, także jeśli chodzi o flagi własnego klubu.

- 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768920328 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005