| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
PIKNIK FAN CLUB Zagłębie Sosnowiec - PIKNIK FAN CLUB Pogoń Szczecin - 15/04/2004 22:01
Właśnie odwiedziłem stronkę Zagłębia Sosnowiec i zaskoczył mnie fakt powstania Piknik Fan Clubu -czyli tych kibiców (wedle manifestu), którzy chcą normalności na trybunach polskich stadionów a przynajmniej na swoim obiekcie. Ja taką inicjatywę popieram - zapraszam was abyście odczytali manifest - z braku czasu nie mogę was nakierować ale z was w większości sprytne bestie, no nie -traficie ? Czy taka inicjatywa ma szansę - wchodzimy do UE i w ogóle się cywilizujemy ? Ktoś za ? Ktoś przeciw ?
PS
Tylko spokojnie :-)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: PIKNIK FAN CLUB Zagłębie Sosnowiec - PIKNIK FAN CLUB Pogoń Szczecin - 16/04/2004 07:36
> Właśnie odwiedziłem stronkę Zagłębia Sosnowiec i zaskoczył mnie fakt powstania
> Piknik Fan Clubu -czyli tych kibiców (wedle manifestu), którzy chcą normalności
> na trybunach polskich stadionów a przynajmniej na swoim obiekcie. Ja taką
> inicjatywę popieram - zapraszam was abyście odczytali manifest - z braku czasu
> nie mogę was nakierować ale z was w większości sprytne bestie, no nie -traficie
> ? Czy taka inicjatywa ma szansę - wchodzimy do UE i w ogóle się cywilizujemy ?
> Ktoś za ? Ktoś przeciw ?
PS
taa a co oni rozumieją przez stwierdzenie,,normalność na trybunach'' ?tzn bez bluzgów-to jest wykluczalne niektórzy bluzgają mniej niektórzy więcej-niektórzy od małego niektórzy co drugie słowo, a innie tylko jak zobaczą zmarnowaną akcję(czyt. jak się zdenerwuja)-czy może tzn. bez bijatyk wśród kibiców- to było zawsze ,jest i będzie-nie mówie,że to popieram,ale spójrzecie na to z innej strony- czasdami na ulicy jesteśmy świadkami zadymy- w szkole to już nie mówię ile razy ktoś z nas był prowokowany czy sam prowokował zawsze ktoś coś do kogoś miał i był dym-chodzi mi o to,że w szkole między innymi powiniśmy żyć w zgodzie itp. i na stadionie też tak niby powinno być ale nie będzie....a jeżeli chodzi o chlanie to moje oczy nie widziały jak do tej pory na papricanie kogoś kto by sie zataczał czy spawał-każdy ma swój rozum i niektórzy piją z umiarem, a inni nie!także myślę,że atmosfera na stadionie nigdy nie będzie taka jaką byśmy chcięli pozdrawiam
Tylko spokojnie :-)
|
,, ... i choć zrobieni jesteśmy z jednej gliny, to o nas samych mówią tylko nasze czyny... '' /
Zachwianie wartości moralnych to zaraza- nie pozwól jej się rozprzestrzeniać !
|
|
|
|
Odp: PIKNIK FAN CLUB Zagłębie Sosnowiec - PIKNIK FAN CLUB Pogoń Szczecin - 16/04/2004 11:25
Jesli ten manifest mowi o takich sytuacjach jak ta na zdjeciu kolo niego po lewej na samym dole... to jestem na TAK Tego mi wlasnie brakowalo ostatnio na meczach, ale to moze dlatego ze bylo za zimno...
A bardziej powaznie to mysle ze kazdy kto jest na stadionie i dopinguje (nie wazne jak, czy klaska tylko, czy spiewa i zdziera cale gardlo) jest potrzebny i tworzy atmosfere. Ja bym ten manifest skrocil do jednego zdania: Ciszy na stadionie mowie NIE.
|
|
|
|
|
Odp: PIKNIK FAN CLUB Zagłębie Sosnowiec - PIKNIK FAN CLUB Pogoń Szczecin - 16/04/2004 13:13
jak chcą to niech sobie robią. ich sprawa. jedni lubią dopingować itp. a drudzy luubią usiąść z kocykiem kiełbaską w rączkę i oglądać. w końcu kupują bilet za własny hajas i mają prawą robić co chcą. przecierz nie można narzucić im z góry że mają stać i kurwa drzeć pyski. nie chcą ich sprawa. zajmijmny się kurwa sobą a oni niech sobie dalej jedzą kiełbaski i przykrywają kocykiem. ja osobićie nic nie mam do pikników. ich sprawa co robią na meczu. ja zajmuje się sobą a nie nimi
|
Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: PIKNIK FAN CLUB Zagłębie Sosnowiec - PIKNIK FAN CLUB Pogoń Szczecin - 16/04/2004 14:31
> > Tak aro zrobcie jeszcze Flage: "Pikniki Fan-Club Pogon"....
>oj szybciutko zostanie zerwana...
ciekawe przez kogo ? i po co ? bo kto sie chcialby chwalic tym ze zerwal flage piknikow , wielki mi wyczyn WOW !!!
WOW WOW nawet
jak dla mnie taga grupa moze powstac , ludzie ktorzy spiewaja i dopinguja swoj klub a nie krzycza ze arka jest aka crakovia taka a lech to juz wogole ...
to nie jest norma to jest raczej debilizm mlodych wyrostkow ktorzy przychodza na mecz i moga sie wykrzyczec bo w domu im mam nie pozwala
i chyba kazdy by chcial czuc sie na meczu bezpieczny i fajnie sie bawic
mi osobiscie marzy sie poziom dopingu taki jak na wyspach , choralne spiewy , chymny na czesc druzymy , poszczegolnych zawodnikow ale to sa tylko moje marzenia bo w polsce dominuje opiosenka: ... to stara kurwa .. itd ... [Ostatnio edytowane przez laik: 2004-04-16 14:32]
|
POGOŃ WALCZĄCA , POGOŃ WALCZĄCA DO KOŃCA !!!
|
|
|
|
Odp: PIKNIK FAN CLUB Zagłębie Sosnowiec - PIKNIK FAN CLUB Pogoń Szczecin - 16/04/2004 14:35
> > > Tak aro zrobcie jeszcze Flage: "Pikniki Fan-Club Pogon"....
>oj szybciutko
> zostanie zerwana...
ciekawe przez kogo ? i po co ? bo kto sie chcialby
> chwalic tym ze zerwal flage piknikow , wielki mi wyczyn WOW !!!
WOW WOW
> nawet
jak dla mnie taga grupa moze powstac , ludzie ktorzy spiewaja i
> dopinguja swoj klub a nie krzycza ze arka jest aka crakovia taka a lech to juz
> wogole ...
to nie jest norma to jest raczej debilizm mlodych wyrostkow ktorzy
> przychodza na mecz i moga sie wykrzyczec bo w domu im mam nie pozwala
i chyba
> kazdy by chcial czuc sie na meczu bezpieczny i fajnie sie bawic
mi osobiscie
> marzy sie poziom dopingu taki jak na wyspach , choralne spiewy , chymny na czesc
> druzymy , poszczegolnych zawodnikow ale to sa tylko moje marzenia bo w polsce
> dominuje opiosenka: ... to stara kurwa .. itd ...
nie zesraj sie m.in przezemnie,nie wiem po co piszesz takie glupoty jak nawet bys niec niezrobil jakby ktos ja zrywal wiec zamknij buzie...
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: PIKNIK FAN CLUB Zagłębie Sosnowiec - PIKNIK FAN CLUB Pogoń Szczecin - 16/04/2004 17:45
to nie jest norma to jest raczej debilizm mlodych wyrostkow ktorzy przychodza na mecz i moga sie wykrzyczec bo w domu im mam nie pozwala
to Ciebie raczej biją jeżeli piszesz takie rzeczy :/DEBILIZM- chyba nie znasz znaczenia tego słowa- wykrzyczeć- dopingujemy tak jak pikniki tylko czasem używamy ostrzejszych słów-stuknij się palcem w czółko Pozdr.
|
,, ... i choć zrobieni jesteśmy z jednej gliny, to o nas samych mówią tylko nasze czyny... '' /
Zachwianie wartości moralnych to zaraza- nie pozwól jej się rozprzestrzeniać !
|
|
|
|
|
|
|
Odp: PIKNIK FAN CLUB Zagłębie Sosnowiec - PIKNIK FAN CLUB Pogoń Szczecin - 16/04/2004 18:32
> > > > Tak aro zrobcie jeszcze Flage: "Pikniki Fan-Club Pogon"....
> oj szybciutko
> zostanie zerwana...
> Tak WHF, hmm... czy to groźba ?
> jaka tam grozba to
> tylko fakty
[Ostatnio edytowane przez W F H: 2004-04-16 18:16]
Jak możesz nazywać coś faktem jak się nie wydarzyło :-) A tak na marginesie - jestem ciekaw czy tak naprawdę obdarłbyś flagę swojego klubu z płotu - tylko jelenia byłoby na to stać albo tych co zrywają barwy narodowe. Poza tym z tego co piszesz w swoich postach można wywnioskować brak inteligencji, odwagi, posiadanie kompleksów, a przede wszystkim ślepe chamstwo... I to jest właśnie FAKT.
|
|
|
|
|
Odp: PIKNIK FAN CLUB Zagłębie Sosnowiec - PIKNIK FAN CLUB Pogoń Szczecin - 16/04/2004 18:37
> > > > > Tak aro zrobcie jeszcze Flage: "Pikniki Fan-Club Pogon"....
> oj szybciutko
> zostanie zerwana...
> jaka tam grozba to
> tylko fakty
Jak
> możesz nazywać coś faktem jak się nie wydarzyło :-) A tak na marginesie - jestem
> ciekaw czy tak naprawdę obdarłbyś flagę swojego klubu z płotu - tylko jelenia
> byłoby na to stać albo tych co zrywają barwy narodowe. Poza tym z tego co
> piszesz w swoich postach można wywnioskować brak inteligencji, odwagi,
> posiadanie kompleksów, a przede wszystkim ślepe chamstwo... I to jest właśnie
> FAKT.
co ty mozesz wiedziec o mnie ?!?! kurwa pojawiles sie nagle i co wielki kibic z ciebie,ogolem mam wielki szacunek do starszych ale jakos do ciebie tego nie czuje,moze umowimy sie sie jutro i porozmawiamy o tym na meczu?! [Ostatnio edytowane przez W F H: 2004-04-16 19:45]
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
Odp: PIKNIK FAN CLUB Zagłębie Sosnowiec - PIKNIK FAN CLUB Pogoń Szczecin - 16/04/2004 19:47
> > > > > > Tak aro zrobcie jeszcze Flage: "Pikniki Fan-Club Pogon"....
> oj szybciutko
> zostanie zerwana...
> jaka tam grozba to
> tylko fakty
Jak
> możesz nazywać coś faktem jak się nie wydarzyło :-) A tak na marginesie -
> jestem
> ciekaw czy tak naprawdę obdarłbyś flagę swojego klubu z płotu - tylko jelenia
> byłoby na to stać albo tych co zrywają barwy narodowe. Poza tym z tego co
> piszesz w swoich postach można wywnioskować brak inteligencji, odwagi,
> posiadanie kompleksów, a przede wszystkim ślepe chamstwo... I to jest właśnie
> FAKT.
co ty mozesz wiedziec o mnie ?!?! kurwa pojawiles sie nagle i co wielki
> kibic z ciebie,ogolem mam wielki szacunek ale jakos do ciebie tego nie
> czuje,moze umowimy sie sie jutro i porozmawiamy o tym na meczu?!
wow... będziesz jutro na meczu ? A nie w Krakowie ? O ile pamiętam nie obchodzą Ciebie mecze Pogoni bez historii... Co do wielkości kobica... wiesz nie uważam się za wielkiego kibica choć staż mam niemały. Jednakże nie o to chodzi WFH. Do kogo masz wielki szacunek ? Od jakiegoś czasu obserwuję twoje posty i szacunku w nich niema - zwracałem uwagę Tobie wcześniej i innym też zwracam. Nie mam monopolu na ocenę innych i w cale się nieobrażam jeśli ktoś to czyni wobec mojej osoby. Po to jest Forum by móc się wymieniać poglądami w różnych sprawach a nie straszyć, terroryzować, czy nawet dopuszczać się prób grożenia sobie nawzajem. Co do rozmowy - WFH przyjdzie czas kiedy porozmawiamy o różnych sprawach, także jeśli chodzi o flagi własnego klubu.
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
-
|