| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Ludzie pamiętacie ??? - 22/03/2004 20:44
PAMIĘTACIE JAK TO BYŁO KIEDYŚ ... ? KAPRAWA OPINIA KILKU SZCZEKACZÓW Z ŁKS NIE MIAŁA BY MIEJSCA !!! LUUUUDZIE JA ZE STAREJ GWARDII CHYBA JESTEM ZA TAKIMI REFORMATORAMI JAK MW '03 BO INACZEJ STANIEMY SIĘ POŚMIEWISKIEM PIERWSZEJ LIGI I TO ... Z TAKĄ PUBLIKĄ :-(
|
|
|
|
|
Odp: Ludzie PAMIĘTACIE ??? - 22/03/2004 20:51
> PAMIĘTACIE JAK TO BYŁO KIEDYŚ ... ? KAPRAWA OPINIA KILKU SZCZEKACZÓW Z ŁKS NIE
> MIAŁA BY MIEJSCA !!! LUUUUDZIE JA ZE STAREJ GWARDII CHYBA JESTEM ZA TAKIMI
> REFORMATORAMI JAK MW '03 BO INACZEJ STANIEMY SIĘ POŚMIEWISKIEM PIERWSZEJ LIGI I
> TO ... Z TAKĄ PUBLIKĄ :-(
Nie zabardzo czaje. Ale to o Łksie popieram. I nie krzycz tak nastepnym razem jak ebdizesz pisał
|
BaTmAn Co.
|
|
|
|
Odp: Ludzie PAMIĘTACIE ??? - 22/03/2004 21:18
OK... Krzyczeć nie będe ale denerwuje mnie to że mija już tyle lat a na Trybunach wielkie nic. Pełno krytykantów, którzy niestety jak ja pamiętam umieli skrzyknąć się na "jabłuszko" na boisku treningowym. Było wspomniane o braku finansowania opraw przez Właściciela Klubu a gdzie jest Pawlak w tym wszystkim ? Człowiek który tak krytykował i walczył o prawdziwie pojęty doping i oprawy na trybunach - przecież to MY sektor 7/8 stanęliśmy przeciwko 5/6 (ówczesny młyn) wtedy wszystko chcieliśmy aby brnęło w dobrą stronę a nie w coś co można nazwać "zwierzyńcem" albo total anarchią... KTO LUB CO JEST POTRZEBNE BY STADION-TRYBUNY ŻYŁY JEDNYM TĘTNEM: JEDEN KLUB, JEDNA MIŁOŚĆ, JEDNO MIASTO, TYLKO JEDNA POGOŃ SZCZECIN... (FRUSTRAT)
|
|
|
|
|
Odp: Ludzie PAMIĘTACIE ??? - 22/03/2004 22:11
> OK... Krzyczeć nie będe ale denerwuje mnie to że mija już tyle lat a na
> Trybunach wielkie nic. Pełno krytykantów, którzy niestety jak ja pamiętam umieli
> skrzyknąć się na "jabłuszko" na boisku treningowym. Było wspomniane o braku
> finansowania opraw przez Właściciela Klubu a gdzie jest Pawlak w tym wszystkim ?
> Człowiek który tak krytykował i walczył o prawdziwie pojęty doping i oprawy na
> trybunach - przecież to MY sektor 7/8 stanęliśmy przeciwko 5/6 (ówczesny młyn)
> wtedy wszystko chcieliśmy aby brnęło w dobrą stronę a nie w coś co można nazwać
> "zwierzyńcem" albo total anarchią... KTO LUB CO JEST POTRZEBNE BY
> STADION-TRYBUNY ŻYŁY JEDNYM TĘTNEM: JEDEN KLUB, JEDNA MIŁOŚĆ, JEDNO MIASTO,
> TYLKO JEDNA POGOŃ SZCZECIN... (FRUSTRAT)
Powiem tak, czas sie zgrać (trzeba wziąść poprawke na początek sezonu). Będzie dobrze
|
BaTmAn Co.
|
|
|
|
Odp: Ludzie PAMIĘTACIE ??? - 22/03/2004 22:31
Polecam wszystkim Forum-Opinie do opisu meczu Pogoń - ŁKS na stronach ŁKS. Niedługo naprawdę będziemy najchętniej odwiedzanym stadionem w Polsce i to nie tylko z powodu uroczych Pań z Policji ale jeszcze z powodu braku laku :-)
|
|
|
|
|
Odp: Ludzie PAMIĘTACIE ??? - 22/03/2004 22:34
> OK... Krzyczeć nie będe ale denerwuje mnie to że mija już tyle lat a na
> Trybunach wielkie nic. Pełno krytykantów, którzy niestety jak ja pamiętam umieli
> skrzyknąć się na "jabłuszko" na boisku treningowym. Było wspomniane o braku
> finansowania opraw przez Właściciela Klubu a gdzie jest Pawlak w tym wszystkim ?
> Człowiek który tak krytykował i walczył o prawdziwie pojęty doping i oprawy na
> trybunach - przecież to MY sektor 7/8 stanęliśmy przeciwko 5/6 (ówczesny młyn)
> wtedy wszystko chcieliśmy aby brnęło w dobrą stronę a nie w coś co można nazwać
> "zwierzyńcem" albo total anarchią... KTO LUB CO JEST POTRZEBNE BY
> STADION-TRYBUNY ŻYŁY JEDNYM TĘTNEM: JEDEN KLUB, JEDNA MIŁOŚĆ, JEDNO MIASTO,
> TYLKO JEDNA POGOŃ SZCZECIN... (FRUSTRAT)
po prostu juz nie ma takich ludzi i te stare czasy nie powrócą...
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
Odp: Ludzie PAMIĘTACIE ??? - 22/03/2004 22:38
>po prostu juz nie ma takich ludzi i te
> stare czasy nie powrócą...
Zabrzmialo jak kultowa piosenka Dzemu "Wehikol czasu" . Kto zna wie o co chodzi. Niestety slowa prawdziwe... Mozna cos zbudowac na nowo ale nie wiem czy forum internetowe to jest odpowiednie miejsce do tego...
|
Kto nie pije ten donosi....
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Ludzie PAMIĘTACIE ??? - 23/03/2004 07:14
-zamiast wspominać dobre chwile z przeszłosci,postarajcie się o lepszą teraźniejszość-
|
,, ... i choć zrobieni jesteśmy z jednej gliny, to o nas samych mówią tylko nasze czyny... '' /
Zachwianie wartości moralnych to zaraza- nie pozwól jej się rozprzestrzeniać !
|
|
|
|
Odp: Ludzie PAMIĘTACIE ??? - 23/03/2004 07:46
Moze zbierzemy się na jakims mecz forumową ekipą, np. nie na Szczakowiance tylko na następny siebie i zaczniemy coś tam śpiewać większą grupką, inni może się wtedy przyłączą, to moze dać dobry efekt, ale równie dobrze gówniany. Nie dowiemy się póki nie spróbujemy.
|
Babilon Team
|
|
|
|
Odp: Ludzie PAMIĘTACIE ??? - 23/03/2004 08:35
jestem jak najbardziej za tylko kto zorganizowałby co takiego
|
,, ... i choć zrobieni jesteśmy z jednej gliny, to o nas samych mówią tylko nasze czyny... '' /
Zachwianie wartości moralnych to zaraza- nie pozwól jej się rozprzestrzeniać !
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Ludzie pamiętacie ??? - 23/03/2004 10:37
Orlo-to nie wyjdzie. Kazdy forumowicz ma swoje klimaty, swoje ekipy, swoje obowiazki.Juz nawet nie chodzi o to czy ktos kogos nie lubi-Pogon Nas jednoczy. Poprostu kazdy z nas siedzi w innym sektorze.Warto w czasie przestoju szturchnac kumpla i powiedziec aby Cie wspomogl w krzyczeniu.Ja tak robie z kumplami i zawsze jak my zaczniemy krzyczec to sie sektor dolacza. Warto probowac!
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
Odp: Ludzie pamiętacie ??? - 23/03/2004 12:43
Sanbal popieram!
p.s.na forum sa juz 3 tematy odnosnie dopingu a podejrzewam ze jak zawsze skonczy sie na gadaniu i na nastepnym meczu wcale nie bedzie lepiej..
|
Tylko Pogoń, ukochana Pogoń...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Ludzie pamiętacie ??? - 23/03/2004 22:10
Ludzie z forum by się spotkali na meczu, a Klebi z MKS Fanem (jeżeli to nie ten sam debil pod dwoma różnymi nikami ) by rozkrencali doping i mówili nam co śpiewać. np. PTAK TAK TAK TAK!!! 
|
Babilon Team
|
|
|
|
Odp: Ludzie pamiętacie ??? - 23/03/2004 22:26
> Ludzie z forum by się spotkali na meczu, a Klebi z MKS Fanem (jeżeli to nie ten
> sam debil pod dwoma różnymi nikami ) by rozkrencali doping i mówili nam co
> śpiewać. np. PTAK TAK TAK TAK!!!  
Orło to było inaczej : Pogoń Ptak Tak Tak Tak
|
|
|
|
- 1
-
|