| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Nasz doping i oprawa w/g kibiców ŁKS - u !!! - 21/03/2004 23:10
http://www.lksfans.pl/artykul.aspx?id=2124
Niezły artykuł z oficjalnej strony ŁKS - u . Przyda się poczytać czasem o oprawie i kibiowaniu, napisane przez kogoś obiektywnego. A wzmianka o naszych bordowych i granatowych pasach rozwinietych podczas meczu, zastanawia czy warto ośmieszać się przed całą polską, czy po prostu nauczyś paru gości jak to się robi, no i standardowa "pochwała" na nasz "kulturalny doping" skierowany do kibiców drużyny przyjezdnej. Coś czuje że bluzgi powoli już powinny znikać z naszego stadionu, i pownniśmy się skupić tylko i wyłącznie na Pogoni.
|
ONLY POGOŃ SZCZECIN
|
|
|
|
Odp: Nasz doping i oprawa w/g kibiców ŁKS - u !!! - 22/03/2004 01:53
Relacja rzeczywiscie niezla. Trzeba przyznac ze wlasciwie wszystko co napisal to prawda. Ja siedzac na stadionie ciagle narzekalem ze nie mamy dopingu Niby wszyscy krzycza ale bez organizacji to nic z tego nie bedzie... Byl pomysl zeby przez mikrofon zachecac ludzi do spiewu... tylko ze koles ktory dorwal w lapy mikrofon byl zachlany (a moze po prostu nie wiedzial po co mu ten mikrofon...) i nic z tego nie wyszlo.
Z tymi pasami materialu tez troche nie wyszlo... za malo ich bylo. Gosciom lepiej to wyszlo bo byli w mniejszym sektorze i tak duzo tego nie potrzebowali.
Za to wg mnie jesli chodzi o pirotechnike to bylo calkiem dobrze. Wylkany pod sektorowka byly dobre, storoskopy tez dobrze wyszly.
No i na koniec musze przyznac ze ich oprawa rzeczywiscie byla dobra. Tylko rozbawily mnie te ich choragiewki Wygladaly troche jak sluzba zdrowia
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nasz doping i oprawa w/g kibiców ŁKS - u !!! - 22/03/2004 12:57
> w pewnym stopniu sie z wami zgodze ale pamietajcie ze nie moglismy wnosic racna
> stadion a to zawsze duzy efekt robilo a co do pasów to powinnno sie pochwalic
> pomyslodawcuw za to ze chcieli cos zrobic i to normalne ze grupa dajmy na to 10
> osobowa nie zrzuci sie na potrzebna ilos materialu(chociaz i tak duzo ich to
> wynioslo) co do dopingu siedzialem na 12 sektorze a czulemsie jakbym siedzial na
> 17 czy na 8
przydala by sie osoba odpowiedzialna za doping.
Własnie co się działo 12 prawie zawsze tętniła życiem a teraz co -Jajko brakuje kpogoś takiego jak sandał kogoś kto umie i chciał by włożyc wszystkie siły w doping.
|
Bo jest paru ludzi...
|
|
|
|
Odp: Nasz doping i oprawa w/g kibiców ŁKS - u !!! - 22/03/2004 13:29
Jeszcze kilka słów o oprawie z naszej strony...
Całość (poza kartoniada ufundowana przez Bosmana) zostala sfinansowana z naszych, skromnych srodkow MW. To my zaplacilismy za balony, bengale, stroboskopy, puszki dymne...Dzisiaj na naszej stronce pojawia sie rozliczenia z dokladnym fakturami (co i za ile). Mysle ze jak na poczatek przy braku jakiekolwiek pomocy finansowej ze strony klubu zaprezentowalismy sie co najmniej niezle. Kartoniada w towarzystwie balonow wypadla naprawde okazale - tego w Szczecinie jeszze nie bylo. Fajnie wypadly elementy pirotechniki (strobo, swiece...). Niewypalem okazalo sie ulozenie pasow, ale niestety niektorych pobocznych ludzi na mlynie ciezko jest zreformowac i wytlumaczyc co nalezy z takimi materialami zrobic.
Dlatego trafia mnie jak czytam na necie o slabej oprawie z naszej strony. Ludzie!! Sam wraz z kolesiami wpompowalem w to wlasne, niemale pieniadze, a takze mnowstwo czasu - zapieprzalismy od kilku dni, a w sobote od samego rana harowaliśmy na stadionie ukladajac wszystkie potrzebne materialy, drukujackserujactnąc z wlasnych srodkow ulotki rozlozone na sektorach 3 i 6. Co wiecej dzieki naszej i tylko naszej pracy podwoila sie liczba transparentow, naprawde fajnie wykonanych.
A wdziecznosc jaka za to prace otrzymujemy jest naprawde zenujaca...
I jeszcze pare slow do malkontentow, ktorzy kupia bilet usiada na sektorze, wroca do domow i stukajac w klawisze tylko narzekaja - naprawde zastanowcie sie co robicie, bo krytyka jest potrzebna, ale musi to byc krytyka konstruktywna - jesli nic nie robisz NIE MASZ PRAWA KRYTYKOWAC...a jesli chcesz pomoc to zapraszamy kazdego, liczy sie tylko zaangazowanie i poswiecenie.
Na koniec powiem jeszcze ze nie mamy sie czego wstydzic - to My mamy najwieksza widownie w kraju, to My mamy lidera drugiej ligi i to Nam wszyscy moga zazdroscic...a jesli ktos potrafi tylko narzekac to ma brak poczucia wlasnej wartosci...
DOCENIAMY TO CO MAMY, KIM JESTEŚMY... 
[Ostatnio edytowane przez -HL: 2004-03-22 13:36]
|
Miłość do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo naszą nadzieją...
|
|
|
|
Odp: Nasz doping i oprawa w/g kibiców ŁKS - u !!! - 22/03/2004 15:11
Ja powiem tyle: wiem jaki wklad wlozyli w oprawe na LKS MW, i powiem tyle, ze jak cos sie komus nie podoba do niech ruszy dupe i niech zrobi cos od siebie. Bo w Szczecinie najlatwiej jest kurwa narzekac, a zeby cos samemu zrobic to jest tyisac wymowek. Pozdro dla kumatych.
|
... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nasz doping i oprawa w/g kibiców ŁKS - u !!! - 22/03/2004 16:34
-HL ma 100% racje zamiast qrwa krytykować wezcie sie ludzie jakos do roboty alebo doceńcie to co macie...spręze sie chyba i moze porobie transparenty bo ze wzgledu na klopoty w szkole nie mialem za duzo czasu... [Ostatnio edytowane przez BoRyS: 2004-03-22 16:58]
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
|
Odp: Nasz doping i oprawa w/g kibiców ŁKS - u !!! - 22/03/2004 16:38
jak dla mnie było świetnie i wierze że będzie jeszcze bardziej...myśle,że Patyk wziął pod uwage wasze krytyczne słowa więc skończcie już bo to się robi nudne co do tego mikrofonu i bełkotania...i WIELKIE fuck you dla tych,którzy nie doceniają pracy MW-cwaniaczki jak wam się tak bardzo nei podoba to zróbcie transparenty,dajcie kase,pomóżcie Im.
|
,, ... i choć zrobieni jesteśmy z jednej gliny, to o nas samych mówią tylko nasze czyny... '' /
Zachwianie wartości moralnych to zaraza- nie pozwól jej się rozprzestrzeniać !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nasz doping i oprawa w/g kibiców ŁKS - u !!! - 22/03/2004 18:30
> Zgadzam sie tu z paroma osobami że zarówno doping jak i oprawa są u nas kiepskie
> ale przecież Młode Wilki nie sa w stanie wszystkiego zrobić. I tak robią dużo.
> Mysle że przydała by sie jeszcze jedna grupa Ultras!
Może jeszcze jedna to zadużo powiedziane, ale powiększyła sie to dobre słowo (a żebyśćie mnie żle nie odebrali, że tylko nażekam uważam, że jak na te liczne ultras, jak na te fundusze wszystko wypadło ładnie poza małym nie zgraniem, które napewno zostanie zniwelowane z biegiem czasu). Więc nie robić wiochy mi tu z tymi pustymi komentarzami, że to jest do dupy, bo wszystko wypadło ładnie.
|
BaTmAn Co.
|
|
|
|
Odp: Nasz doping i oprawa w/g kibiców ŁKS - u !!! - 22/03/2004 18:33
> Zgadzam sie tu z paroma osobami że zarówno doping jak i oprawa są u nas kiepskie
> ale przecież Młode Wilki nie sa w stanie wszystkiego zrobić. I tak robią dużo.
> Mysle że przydała by sie jeszcze jedna grupa Ultras!
Nowa grupa nie jest potrzebna - wystarczy, że chętni zgłoszą się do nas. Jedyne wymagania to pełne zaangażownie.
|
MW'03
|
|
|
|
Odp: Nasz doping i oprawa w/g kibiców ŁKS - u !!! - 22/03/2004 18:45
Z tego co wiem, to Ptak nie zamierza dokladac ani zlotowki do opraw meczowych. Juz w rundzie jesiennej zostalo to powiedziane.
Lepiej po kazdym meczu fajerwerki robic. Nie mowie, ze nie robia one wrazenia, bo na LKSie byly zajebiste i nie sadze, zeby Ptak zrezygnowal z pokazow.
ALE CZY 500-1000 ZL TO TAK DUZO DLA PTAKA ? POKAZ OGNII KOSZTUJE JAKIES 5000 ZL. 5000 ZL A 5500 ZL TO TAK WIELKA ROZNICA ? NIE MOGE TEGO POJAC. PRZECIEZ TE 1000 ZL (+ SRODKI ZGROMADZONE PRZEZ "M.W" WYDANE NA OPRAWE SPRAWIA, ZE MECZ BEDZIE INNY.
ZBIOREK PIENIEDZY NA OPRAWE NIE BEDZIE, BO PRAWO NA TO NIE POZWALA BEZ ODPOWIEDNICH POZWOLEN ITD
Mam nadzieje, ze ktos w klubie pojdzie po rozum do glowy. To my tlumnie przychodzimy na stadion, zostawiamy spory szmal. Cos sie nam nalezy.
|
1948
|
|
|
|
Odp: Nasz doping i oprawa w/g kibiców ŁKS - u !!! - 22/03/2004 19:59
> Z tego co wiem, to Ptak nie zamierza dokladac ani zlotowki do opraw meczowych.
> Juz w rundzie jesiennej zostalo to powiedziane.
>Lepiej po kazdym meczu
> fajerwerki robic. Nie mowie, ze nie robia one wrazenia, bo na LKSie byly
> zajebiste i nie sadze, zeby Ptak zrezygnowal z pokazow.
A po co robić coś wymagającego troche wysiłku jak można fajerwerki dać <- ROZUMOWANIE PTAKA ??
>ALE CZY 500-1000 ZL
> TO TAK DUZO DLA PTAKA ? POKAZ OGNII KOSZTUJE JAKIES 5000 ZL. 5000 ZL A 5500
> ZL TO TAK WIELKA ROZNICA ? NIE MOGE TEGO POJAC. PRZECIEZ TE 1000 ZL (+ SRODKI
> ZGROMADZONE PRZEZ "M.W" WYDANE NA OPRAWE SPRAWIA, ZE MECZ BEDZIE INNY.
>ZBIOREK
> PIENIEDZY NA OPRAWE NIE BEDZIE, BO PRAWO NA TO NIE POZWALA BEZ ODPOWIEDNICH
> POZWOLEN ITD
A czy zbiórki muszą być legalne?? Czy wszystko musi być legalne?? Fajnie by było, ale gdzieś słyszałem "POLSKA system samowolka" chyba O.S.T.R. jak dobrze pamietam.
>Mam nadzieje, ze ktos w klubie pojdzie po rozum do glowy. To my
> tlumnie przychodzimy na stadion, zostawiamy spory szmal. Cos sie nam nalezy.
Ja osobiście uważam, że POGOŃ dla kibiców, SPORT dla kibiców, a nie dla działaczy, więc jak ktoś ma pomysł, żeby coś zrobić, ma zapał do tego (jak widać NIE słomiany) to powinno mu sie dać te 500 zł czy ile by PTAK ofiarował. Wszyscy byli by zadowoleni, mielibyśmy SUPER oprawy, zauważmy, że z meczu na mecz są coraz lepsze, chłopaki sie starają jak mogą, ale niestety są tacy "kibice" którzy nie umieją pomóc i dezorganizują prace troche (Przypomnijmy zeszły sezon i race na boisku).
Więc wedle hasła SPORT dla kibiców, trzeba p. PTAK'a przycisnąćzacisnąćzamknąć w klatce??
Na tym kończe moje rozważania i tak pewnie nikt tego nie przeczyta, albo pomyśli, że znów sie piknik wymądrza w necie, bo nic innego nie potrafi. Pozdro!
|
BaTmAn Co.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|