Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Oprawa oprawą, ale co z dopingiem ??? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Pohesa
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7975 dni

Oprawa oprawą, ale co z dopingiem ??? - 21/03/2004 08:46
Chciałby poruszyć, pewnie nie pierwszy i nie ostatni, temat dopingu na trybunach.
Kiedy skończą się na szczecińskim stadionie czasy, kiedy każdy sektor wykrzykuję bądź śpiewa po swojemu, kiedy jakiś napierd... klient dorywa się do mikrofonu i robi z nas pośmiewisko przed całym krajem (patrz wczorajszy mecz z ŁKS) i kiedy większą część "dopingu" zajmuje bluzganie na kibiców przyjezdnej drużyny. To my kibice tworzymy wrażenie na przyjednych o naszym poziomie i poziomie miasta, do którego przyjezdni przybyli. Nie róbmy z siebie najliczniejszej w Polsce bandy debili wyzywającej gości od ch..., kur..., żydów i temu podobnych zamiast zagrzewać naszych piłkarzy do ofensywnej gry w chwilach przestoju w grze bądź do szturmowego natarcia w chwilach, kiedy wynik jest dla nas niekorzystny. Nie zabraniam kląć na meczach, bo wiem że jest to niemozliwe, sam w nerwach bluzgam pod nosem ale zapewniam Was, że nie tego chcą słuchać nasi piłkarze. Oni chcą grać niesieni dopingiem kibiców, którzy naprawdę mają być 12 zawodnikiem.
Rozpoczęliśmy na stadionie kiedyś modę na wyrzucanie ze swojego grona zadymiarzy, którzy przyszli na mecz w jednym celu - wywołania burdy.
Rozpocznijmy nową modę - na kulturalny doping w kierunku tylko i wyłącznie naszych piłkarzy !!!
Taka moda wchodzi już na innych stadionach. Wprowadźmy ją i u nas.
Pozdrawiam wszystkich prawdziwych kibiców Pogoni.

Szczecin moim miastem
Pogoń moim życiem !!!
PSMKS
Patriotyczna PS
Na forum od 7977 dni

Odp: Oprawa oprawą, ale co z dopingiem ??? - 21/03/2004 08:58
Ziom ale trzeba im pokazać ze my ich nie nawidzimy ! ale swoją drogą zbyt dużo bluzgaliśmy na nich !a ty ziom na jaki sektor chodzisz ?? bo ja na 12 !!
[Ostatnio edytowane przez KuRwA jEgO mAć: 2004-03-21 09:11]

Przyjaciele Nie Tylko z Trybun !
Pohesa
Kibic
Na forum od 7975 dni

Odp: Oprawa oprawą, ale co z dopingiem ??? - 21/03/2004 09:37
Nie jestem stałym bywalcem "piekła" (bywam tam od czasu do czasu) ale to akurat nie powinno mieć zasadniczego znaczenia. Chodzi o to, żeby doping był na całym stadionie a nie tylko w jednym sektorze.

Szczecin moim miastem
Pogoń moim życiem !!!
dr Pavlo
Kibic
Na forum od 8266 dni

Odp: Oprawa oprawą, ale co z dopingiem ??? - 21/03/2004 09:39
Kurwa był juz ten tamat poruszany pare razy! Tu sie zgodze bo bluzg jest troche za dużo ale i tak jestem za tym żeby były!

Na zawsze Pogoń
slw
Kibic
Na forum od 7975 dni

**

Odp: Oprawa oprawą, ale co z dopingiem ??? - 21/03/2004 09:44
Bluzgi są nieuniknione to oczywiste,jeżeli chodzi o równy doping na całym stadionie- to muszę przyznać,że nie wyszło chociaż na piekle i tak było dobrze.

,, ... i choć zrobieni jesteśmy z jednej gliny, to o nas samych mówią tylko nasze czyny... '' /
Zachwianie wartości moralnych to zaraza- nie pozwól jej się rozprzestrzeniać !
Kriss
Kibic
Na forum od 7975 dni

Odp: Oprawa oprawą, ale co z dopingiem ??? - 21/03/2004 10:23
No to ladnie sie osmieszylismy przed ŁKS-em. Doping jak zwykle byl do du** a oprawe z naszej strony pozostawmy bez komentarza. W 100 % zgadzam sie z autorem no bo niby jakie reakcje wsrod kibicow ŁKS-u mogly wywolac przyspiewki w stylu " Jude Jude cala Lodz" albo "ŁKS chu*** jest"? Moim zdaniem tylko smiech. A ten koles z mikrofonem to byl chyba najwiekszy dramat tego meczu. Naprawde glupio mi ze tak sie osmieszamy. Mam nadzieje ze to sie w koncu zmieni

Obrazek jpg wstawiony na forum
Arek87
Kibic
Na forum od 8339 dni

*

Odp: Oprawa oprawą, ale co z dopingiem ??? - 21/03/2004 11:11
Z dopingiem jest u nas co raz gorzej... W mlynie wszyscy sie przekrzykuja, nikt nie slucha prowadzacego, do gniazda wpieprzaja sie pijani debile, przez ktorych nam wylaczaja mikrofon, jak jakas piosenka ma wiecej niz 3 linijki to spiewa ja 10 osob. Szkoda ze nie wszystkim zalezy na dorbym dopingu na Pogoni tylko kilku osobom. Dlatego wlasnie Polska nigdy nie bedzie futbolowa potega...

MaT
Kibic
Na forum od 8022 dni

Odp: Oprawa oprawą, ale co z dopingiem ??? - 21/03/2004 11:49
no ja wczoraj sluchalem relacji w radiu i chwilami bylo słychac gorący doping :P

Borys
Kibic
Na forum od 8132 dni

Odp: Oprawa oprawą, ale co z dopingiem ??? - 21/03/2004 11:55
> No to ladnie sie osmieszylismy przed ŁKS-em. Doping jak zwykle byl do du** a
> oprawe z naszej strony pozostawmy bez komentarza. W 100 % zgadzam sie z autorem
> no bo niby jakie reakcje wsrod kibicow ŁKS-u mogly wywolac przyspiewki w stylu "
> Jude Jude cala Lodz" albo "ŁKS chu*** jest"? Moim zdaniem tylko smiech. A ten
> koles z mikrofonem to byl chyba najwiekszy dramat tego meczu. Naprawde glupio mi
> ze tak sie osmieszamy. Mam nadzieje ze to sie w koncu zmieni

Kurwa mać aż zygac mi sie chce gdy czytam takie wypowiedzi.Spróbój kurwa zrobic lepszą oprawe za 300 zł a potem komentuj,a doping i tak byl momentami w miare niezły jak nie odpowiada ci piekło to siedz w sektorze rodzinnym albo wogle nie chodz na mecz,a pomysl z mikrofonem byl dobry...

O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
B_L_E
Kibic
Na forum od 7991 dni

Odp: Oprawa oprawą, ale co z dopingiem ??? - 21/03/2004 12:09
> No to ladnie sie osmieszylismy przed ŁKS-em. Doping jak zwykle byl do du** a
> oprawe z naszej strony pozostawmy bez komentarza. W 100 % zgadzam sie z autorem
> no bo niby jakie reakcje wsrod kibicow ŁKS-u mogly wywolac przyspiewki w stylu "
> Jude Jude cala Lodz" albo "ŁKS chu*** jest"? Moim zdaniem tylko smiech. A ten
> koles z mikrofonem to byl chyba najwiekszy dramat tego meczu. Naprawde glupio mi
> ze tak sie osmieszamy. Mam nadzieje ze to sie w koncu zmieni

CH** MNIE OBCHODZI CO ŻYDZI (CZYTAJ ŁODZIANIE) O NAS POMYŚLĄ!!!!!

ŻEGNAJ FORUM.POGONONLINE.PL (NARESZCIE) :D:D
slw
Kibic
Na forum od 7975 dni

**

Odp: Oprawa oprawą, ale co z dopingiem ??? - 21/03/2004 13:58
Wyluzujcie to był przecież pierwszy mecz na Pogoni po 3mieisęcznej przerwie i doping był dobry i z czasem będzie lepszy!!!-a piekło jest zgrane tylko jak odłaczyli mikrofon to część słyszała ziomka z gniazda a część nie.Proste!!!

,, ... i choć zrobieni jesteśmy z jednej gliny, to o nas samych mówią tylko nasze czyny... '' /
Zachwianie wartości moralnych to zaraza- nie pozwól jej się rozprzestrzeniać !
brodaONE
Kibic
Na forum od 8535 dni

**

Odp: Oprawa oprawą, ale co z dopingiem ??? - 21/03/2004 15:20
co by nie bylo zawsze znajda sie ludzie, ktorzy beda krytykowac.... doping byl dobry momentami haos ale cieszmy sie tym co mamy i tym co robimy... ogolnie mi sie podobalo...
pzdro dla malkontentow oraz wszystkich innych

AidenMks
Kibic
Na forum od 8045 dni

Odp: Oprawa oprawą, ale co z dopingiem ??? - 21/03/2004 15:55
A ja dodam dla wtajemniczonych :) Wielkie JOŁ!! Mi się podobało może dlatego że byłem na 18 a tam jest prawdziwy piknik trąbki syreny zajebane z remizy i najebani staruszkowie to było straszne !! ostatni raz dałem się tak zrobić:)

Pogoń Szczecin
Kriss
Kibic
Na forum od 7975 dni

Odp: Oprawa oprawą, ale co z dopingiem ??? - 21/03/2004 17:14
Kurwa mać aż
> zygac mi sie chce gdy czytam takie wypowiedzi.Spróbój kurwa zrobic lepszą oprawe
> za 300 zł a potem komentuj,a doping i tak byl momentami w miare niezły jak nie
> odpowiada ci piekło to siedz w sektorze rodzinnym albo wogle nie chodz na mecz,a
> pomysl z mikrofonem byl dobry...
dlatego pisze ze temat oprawy pozostawiam bez komentarza ale chyba tego nie dostrzegles. Zgodze sie z toba ze doping byl MOMENTAMI w miare nie zly. Tak te momenty to pierwsze 5 min meczu i 2 min po bramkach. A co do piekla to polowa powinna siedziec w sektorze rodzinnym. Przeciez tam przychodzi TC i wiele manych ktorym nie odpowiada ze srednia wieku polowy piekla to ok 14 lat. A co do mikrofonu zgodze sie w 100% ze to dobry pomysl ale wykonanie...

Gaca
Kibic
Na forum od 8623 dni

**

Odp: Oprawa oprawą, ale co z dopingiem ??? - 21/03/2004 17:18
W ostatnich sezonach zauważyłem, że nasz repertuar piosenek zaczyna się zmniejszać. Kiedyś więcej się śpiewało. Moim zdaniem problem jest taki że większość nie zna tych pieśni. Nawet jeśli podejmowana jest próba śpiewania jakiejś dłuższej piosenki to śpiewa ją niewielu ludzi , więc efekt jest hujowy.

Adriano
Kibic
Na forum od 8121 dni

Odp: Oprawa oprawą, ale co z dopingiem ??? - 21/03/2004 17:24
Ośmieszylismy się przed ŁKS ?! ...po tym co Oni pokazali to nie możemy się równać !!! Ale ich było dużo mniej przez co mogli lepiej się zorganizowac i skoordynwać !!! Wprawdzie ich oprawa wyglądała dużo lepiej ale My też nie byliśmy gorsi. Brawo za kartony, serpentyny, sektorówke, wulkaniki, swiece dymne, stroboskopy i transparenty.No ale jak to ktoś napisał mielismy podbno tylko 300 zł(nie powiecie że pieniadze miały wpływ na doping ?!) Coż trzeba cieszyć sie i z tego !!! To dopiero pierwszy mecz i miejmy nadzieje że będzie jeszcze lepiej...

"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."

"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"

"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
W F H
Kibic
Na forum od 8686 dni

Odp: Oprawa oprawą, ale co z dopingiem ??? - 21/03/2004 17:32
co tu mowic o dopingu jak wiekszosc piekła umie spiewac tylko "Pogoń Szczecin" itp. a jak jaks dluzsza i konkretna piosenka to wielka cisza to do kogo macie pretensje?!?!?!?! pozdro.

szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą... :D
V...
Kibic
Na forum od 8779 dni

*

Odp: Oprawa oprawą, ale co z dopingiem ??? - 21/03/2004 18:22
90% powinno z kartkami i dlugopisami chodzic i notowac teksty piosenek;) Moze wtedy by si eich nauczyli....pozdro;)

MKS
prax
Kibic
Na forum od 8200 dni

Odp: Oprawa oprawą, ale co z dopingiem ??? - 21/03/2004 18:43
mam pytanie co za palat wydzierał się przez głośniki w pierwszej połowie?
Moim zdaniem doprowadził do tego, że kibice przestali dopingować. Proszę nie dawać mu więcej mikrofonu do ust bo w jego wydaniu brzmiało to jak jęki pijaka.

Mam jeszcze jedną prośbę do kibiców, aby nie rzucali tackami z jedzeniem lub też puszki i butelki po piwie oraz petardy z górnych rzędów bo na dole też siedzą kibice!!! - przeważnie ci najmłodsi!!!
Trochę wyobraźni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Debile ubrani w dresy !!!

prax

muniek
Kibic
Na forum od 8342 dni

*

Odp: Oprawa oprawą, ale co z dopingiem ??? - 21/03/2004 19:22
Na innym forum przeczytalem taka opinie jednego z MW ze dla niektorych osob z mlyna rozciagniecie kilku szarf nad glowa to juz za duzy problem... - Generalnie niech to posluzy za komentarz.

Moj pomysl jest taki: normalnie trzeba urzadzac lekcjekursy nie wiem jak to nazwac dla osob ktore chca zasiadac w 12. I mowie calkiem serio! Powinno sie uczyc starych przyspiewek, jak sie poslugiwac piro itd

Jednym slowem trzeba powiekszac grono kumatych ;)

Kto nie pije ten donosi....
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768928620 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.06 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005