| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
leperjada!!! - 20/03/2004 22:02
Może niech każdy wypowie co zmienić żeby na meczach Pogoni nie było takiej wjochy robionej przez kierującego jak na meczu z łks
|
POGOŃ TO MY A NIE JAKIEŚ PTASZYNY!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Odp: leperjada!!! - 20/03/2004 22:07
Nie bylo tak zle dopoki nie wrypal sie jakis palant na podest okolo 50 minuty i nie zaczal krzyczek ŁKS h***em jest wtedy zaczelo sie wszystko psuć, a co do mikrofonu... dobry pomysl tylko ze dzialal przez jakies 20 minut tylko !!! hehehehe
|
Nikt nie mówił, że będzie łatwo... bo bez walki nie ma nic! Gryfińska
Nie pozwól, aby strach wyeliminował Cie z dalszej gry... Burżuazja
|
|
|
|
Odp: leperjada!!! - 20/03/2004 22:20
> Może niech każdy wypowie co zmienić żeby na meczach Pogoni nie było takiej
> wjochy robionej przez kierującego jak na meczu z łks
co Ty gadasz....jaka wiocha...chlopak staral sie jak mogl,ciekawe jak bys kierowal dopingiem..
POZDRO dla gniazda
POZDRO równiez dla Ciebie
|
Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
|
|
|
|
|
|
|
Odp: leperjada!!! - 20/03/2004 22:55
> co Ty gadasz....jaka
> wiocha...chlopak staral sie jak mogl,ciekawe jak bys kierowal
> dopingiem..
> POZDRO dla gniazda
> POZDRO równiez dla Ciebie
zgadzam sie w zupełności. Po kiego chuja wogóle ten temat. Zamilknijcie - umiecie tylko krytykować. Nie pasowało Ci to trzeba było podejść i powiedzieć mu żeby "nie robił wiochy" . Nie krytykujcie innych póki sami gówno robicie!
pozdro.
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
Odp: leperjada!!! - 20/03/2004 23:08
Akurat nasz tajemniczy osbnik-komentator ROBIŁ WIOCHE i to starszna !!! Qrwa jak go nie krytykować !!! Cały satdion słyszał jego majaczenie ! ...próbował coś spiewać, zacinał się w połowie ..żenada !!! Nie mam nić przeciwko takiemu dopingowi i zachecaniu reszty publicznosci, ale niech to robi jakaś(trzeźwa) odpowiedzialna osoba !!!
!!! WSTYD !!!
|
"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."
"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"
"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
|
|
|
|
Odp: leperjada!!! - 20/03/2004 23:19
w tym temacie nie chodzi o to zeby krytykowac tylko o to zeby rzucic pomysly zeby to w nastepnych meczach wygladalo i brzmialo lepiej bo rzeczywsicie dzis mimo checi to nie wyszlo zbyt dobrze.
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
Odp: leperjada!!! - 20/03/2004 23:56
Moim komentarzem jest ... brak komentarza ...
Jak dal mnie: - niezły pomysł
- wykonanie BEZNADZIEJNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
w żyłach...
|
|
|
|
Odp: leperjada!!! - 21/03/2004 00:01
Ja uważam że doping powinien byc kierowany z płyty boiska bo w młynku każdy nawalony czubek może wyrwać mikrofon.a doping powinna prowadziś osoba wybrana na kastingu za niewielką opłatą ptaszyny.
|
POGOŃ TO MY A NIE JAKIEŚ PTASZYNY!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Odp: leperjada!!! - 21/03/2004 00:12
Nie to juz jest przesada... Trafia mnie jak takie glupoty czytam...Grupa ludzi, mala grupa stara sie, probuje cos robic, zmienic - a Wy umiecie tylko narzekac - kupicie sobie bilet, usiadziecie i narzekacie: "to jest chujowe; to jest wiocha" - nie podoba sie? przyjdz, pomoz, zobaczysz co to znaczy zapierdol, albo wyprowadz sie do innego miasta...Pomysl z naglosnieniem z gniazda jest zajebisty, dzis sprzet przerywal i dlatego czasem sie doping rwal. A juz zarzut ze "rozkrecacz" byl pod wplywem zupelnie mnie rozpierdala - nie podobalo sie? trzeba bylo przyjsc na 12stke i to glosno powiedziec, a nie teraz sie zalic sie na forum.
Pozdroszacunek dla P. [Ostatnio edytowane przez -HL: 2004-03-21 00:36]
|
Miłość do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo naszą nadzieją...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: leperjada!!! - 21/03/2004 00:18
> Ja uważam że doping powinien byc kierowany z płyty boiska bo w młynku każdy
> nawalony czubek może wyrwać mikrofon.a doping powinna prowadziś osoba >wybrana na
> kastingu za niewielką opłatą ptaszyny.
A ja uwazam ze "kasting" to powinni przeprowadzac jak net zakladaja, bo moze byloby mniej debilnych tematow...
Nie pozdrawiam
|
Miłość do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo naszą nadzieją...
|
|
|
|
Odp: leperjada!!! - 21/03/2004 00:20
> Ja uważam że doping powinien byc kierowany z płyty boiska bo w młynku każdy
> nawalony czubek może wyrwać mikrofon.a doping powinna prowadziś osoba wybrana na
> kastingu za niewielką opłatą ptaszyny.
Trzy słowa-dobrze się czujesz ?
|
Bo jest paru ludzi...
|
|
|
|
Odp: leperjada!!! - 21/03/2004 00:33
> Może niech każdy wypowie co zmienić żeby na meczach Pogoni nie było takiej
> wjochy robionej przez kierującego jak na meczu z łks
Może niech każdy sie wypowie co zmienić,żeby na tym forum Pogoni nie było takiej wiochy robionej przez jednego manego...
A weź człowieku przejmij pałeczke od tych chłopaków co od rana zapierdzielali dziś na stadionie,daj z siebie wszystkie siły,swój czas...Czasem warto wpierw spojrzeć na siebie...Prawda jest taka,że na starcie stchórzyłbyś...
(ale ja sie niedobra zrobiłam ojojoj )
|
|
|
|
|
Odp: leperjada!!! - 21/03/2004 07:22
Z niektorymi z was nie mozna nawet dyskutowac.
To prawda harowaliscie dzien i noc zeby cos przygotowac na mecz.
To prawda ze jesli komus sie nie podoba to mogl sobie podejsc i rozwiazac sprawe na miejscu.
To prawda ze Wam naleza sie glowne podziekowania za to ze na Pogoni dzieje sie ....
Ale do qrw...jesli ktos powie wam cos zlego (chociaz tym tazem prawdziwego)to od razu na niego wchodzicie, bluzgacie i grozicie banem. Co jest z Wami!? NIkt nie mial zamiaru was obrazac. A jesli ktos wskazuje bledy, [a niektore osoby wpowyzej to zrobily ], to nalezy konstruktywnie to przemyslec i byc moze poprawic.
rowniez Moim zdaniem pomysl zajebisty tylko wykonanie nie wyszlo!
pozdro
|
Zawsze wierni. Emigracja 2004.
|
|
|
|
Odp: leperjada!!! - 21/03/2004 09:10
> Akurat nasz tajemniczy osbnik-komentator ROBIŁ WIOCHE i to starszna !!! Qrwa jak
> go nie krytykować !!! Cały satdion słyszał jego majaczenie ! ...próbował coś
> spiewać, zacinał się w połowie ..żenada !!! Nie mam nić przeciwko takiemu
> dopingowi i zachecaniu reszty publicznosci, ale niech to robi jakaś(trzeźwa)
> odpowiedzialna osoba !!!
!!! WSTYD !!!
Trzeba było przyjsc i mu to powiedzieć cwaniaku a nie teraz narzekasz...A co do spikera to był mocny pozdro dla niego
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: leperjada!!! - 21/03/2004 09:56
-HL -dobrze mówisz.Każdy człowiek uczy się na błedach i napewno na szczakowiance będzie lepiej
|
,, ... i choć zrobieni jesteśmy z jednej gliny, to o nas samych mówią tylko nasze czyny... '' /
Zachwianie wartości moralnych to zaraza- nie pozwól jej się rozprzestrzeniać !
|
|
|
|
Odp: leperjada!!! - 21/03/2004 10:00
wertft popieram cie ,trzeba bylo przyjsc i mu to powiedziec wiesz jak by to sie skonczylo co nie podob ci sie jest pewien ze gosciu by zostal styrany i niemozna by bylo przeprowadzic spokojnie rozmowy na poziomie taka jak jest tu na trzezwo i bez emocji ,jak juz pisalem sandal sie nadawal idealnie do rozkrecania i mial powazanie wsrod kibicow a osobe ktora wczoraj rozkrecala znam nie od dzis i mimo ze ma checi to nienadaje sie do tego .Prawda jest taka ze mlyn sie nie umie zgrac i kazdy spiewa co chce i zmiana rozkrecajacego niewiele tu da ,a goscie po raz kolejny zaprezentowali sie lepiej od nas pod kazdym wzgledem zreszta to nic nowego . [Ostatnio edytowane przez RUSH: 2004-03-21 10:02]
|
|
|
|
|
Odp: leperjada!!! - 21/03/2004 10:14
> Z niektorymi z was nie mozna nawet dyskutowac.
To prawda harowaliscie dzien i
> noc zeby cos przygotowac na mecz.
To prawda ze jesli komus sie nie podoba to
> mogl sobie podejsc i rozwiazac sprawe na miejscu.
To prawda ze Wam naleza sie
> glowne podziekowania za to ze na Pogoni dzieje sie ....
Ale do qrw...jesli
> ktos powie wam cos zlego (chociaz tym tazem prawdziwego)to od razu na niego
> wchodzicie, bluzgacie i grozicie banem. Co jest z Wami!? NIkt nie mial zamiaru
> was obrazac. A jesli ktos wskazuje bledy, [a niektore osoby wpowyzej to zrobily
, to nalezy konstruktywnie to przemyslec i byc moze poprawic.
rowniez Moim
> zdaniem pomysl zajebisty tylko wykonanie nie wyszlo!
pozdro
tylko jest jeden problem...przez internet nic sie nie zorganizuje..jezeli masz swoje spostrzezenia,uwagi badz pomysły na temat przyjdz i pogadaj na stadionie. moze akutar cos dobrego wymyslisz..
POZDRO dla Ciebie....
|
Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
-
|