| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
koniec pogononline.pl ? - 04/03/2004 23:00
"Morski Klub Sportowy Pogoń Szczecin" Sportowa Spółka Akcyjna z siedzibą w Szczecinie przy ul. Karłowicza 28 przekazuje do publicznej wiadomości, iż na mocy umowy licencyjnej zawartej ze Stowarzyszeniem MKS "Pogoń" Szczecin posiada wyłączne prawa do loga i nazwy Morskiego Klubu Sportowego Pogoń Szczecin chronionych znakami towarowymi na które wydano przez Urząd Patentowy Rzeczypospolitej Polskiej - świadectwa ochronne nr 124680 oraz 125778.
W tej sytuacji posługiwanie się logo i nazwą Morskiego Klubu Sportowego Pogoń Szczecin przez osoby trzecie między innymi przy wytwarzaniu pamiątek klubowych, szalików, koszulek oraz wszelkich innych gadżetów, a także umieszczanie logo i nazwy klubu na stronach internetowych nie będących oficjalnymi jest naruszeniem obowiązujących przepisów prawa i będzie skutecznie ścigane przez organy do tego powołane.
zrodlo: Pogońszczecin.pl "
bez komentarza....... kto chcial zadzialac, to zdzialal i chyba osiagnie swoj cel.......
|
|
|
|
|
Odp: koniec pogononline.pl ? - 04/03/2004 23:04
TO dzieki panu ptaku ? jak tak to 
Kurwa Ptakofani gdzie jesteście !? wasz wspanialy prezes dziala ! wypierdalaj ze Szczecina ! to co zostanie nam oficjalka i bedziem czytac same info które nie raz bedzie podkolorywane PRL normlanie
|
Z daleka nie będzie widać.
|
|
|
|
Odp: koniec pogononline.pl ? - 04/03/2004 23:19
nawet nie wiem jak to skomentowac. Niestety, tutaj Ptak stawia wszystkich pod sciana. Wylaczne prawo - to musialo go kosztowac, ale powiem szczerze, ze wedlug jego kieszeni, to trafne posuniecie. Ta umowa daje mu prawo do czerpania zyskow ze wszystkiego co jest zwiazane z Pogonia. Zeby nie bylo, jako kibic jestem przeciwny metodom tlamszenia reszty przez Ptaka (czasy dobrego i wspanialego socjalizmu minely), jednak jako menadzer (juz niedlugo) uwazam, ze Ptak zrobil znakomite posuniecie... (jeszcze raz powtorze: JESTEM PRZECIWNY TEJ UMOWIE).
Panowie z Pogońonline (i najprawdopodbniej v.pl), jestem z Wami i zycze Wam powodzenia w tej nierownej walce. Jezeli potrzebowalibyscie kiedys pomocy - pomoge, jesli bede w stanie.
pozdrowienia
|
|
|
|
|
Odp: koniec pogononline.pl ? - 04/03/2004 23:28
Tzn zdaje mi sie ze to sciganie bedzie sie tyczylo tylko i wylacznie pamiatek i gadzetow oraz szlaikow i innych.Nie bedzie raczje to skierowane w kierunku stron internetowych. A jezlie cos by takiego rzeczywiscie sie stalo to chyba mozna podpisac ugode na wykorzystywanie tych rzeczy.
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
Odp: koniec pogononline.pl ? - 05/03/2004 00:26
ja widzę, że moje posty są wyjątkowo niewygodne...ale szanowny Panie Administratorze zgodnie z regulaminem tego forum nie łamią żadnego z jego punktów...więc rozumiem, że kolejny raz mam do czynienia z cenzurą...
spróbuję jeszcze raz a propo tematu
z tego co wiem to czytać ze zrozumienie uczą już w podstawówce...
a o spiskowej teorii dziejów już słyszałam...
|
ligowiec.net team
|
|
|
|
|
|
|
Odp: koniec pogononline.pl ? - 05/03/2004 08:10
buahahaha jeszcze troche i trzeba bedzie placic podatek od tego ze na szaliku masz logo Pogoni bez komentarza ehhehe
|
Nikt nie mówił, że będzie łatwo... bo bez walki nie ma nic! Gryfińska
Nie pozwól, aby strach wyeliminował Cie z dalszej gry... Burżuazja
|
|
|
|
|
|
|
Odp: koniec pogononline.pl ? - 05/03/2004 09:43
No to na poczatek proponuje bojkot oficjalnej(sic!)...co do v.pl to moge sie zalozyc ze za kilka dni pojawi sie koumikat ze uzyskali zezwolenie od ptaka itp., albo mi sie wydaje albo autorami zdjec i newsow na tych dwoch stronach sa te same osoby...JUN 3maj sie
|
|
|
|
|
Odp: koniec pogononline.pl ? - 05/03/2004 09:55
Może jakaś akcja "POGONONLINE WALCZĄCA"  
ogólnie to ptakowi zdeka odbija. Niedługo będą kary pieniężne zato że zaśpiewam sobie na ulicy Pogoń. bo używam nazwy klubu...
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: koniec pogononline.pl ? - 05/03/2004 12:06
> ja widzę, że moje posty są wyjątkowo niewygodne...ale szanowny Panie
> Administratorze zgodnie z regulaminem tego forum nie łamią żadnego z jego
> punktów...więc rozumiem, że kolejny raz mam do czynienia z
> cenzurą...
spróbuję jeszcze raz a propo tematu
z tego co wiem to czytać
> ze zrozumienie uczą już w podstawówce...
a o spiskowej teorii dziejów
> już słyszałam...
Drogi forumowiczu o nicku Katharsis, Twoje wypowiedzi nie są usuwane przez moja osobe, a jak napisales to masz pretensje do mnie, sa one nieuzasadnione, prosze kieruj swoje wypowiedzi do konkretnego Administratora tego forum (jest ich kilku).
pozdrawiam,
|
|
|
|
|
Odp: koniec pogononline.pl ? - 05/03/2004 12:07
JuN trzymaj sie! ale może da sie z tym walczyć? Np. usunąć wszystkie loga Pogoni ze strony a zamiast nazwy Pogoń wklejać POGON.. sam już nie wiem Ale wierze że coś wymyślisz bo nie wyobrażam sobie dnia bez odwiedzenia tego serwisu!
|
Tylko Pogoń, ukochana Pogoń...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: koniec pogononline.pl ? - 05/03/2004 13:52
"Dura lex, sed lex" - Twarde prawo ale prawo. Myślę, że możliwe jest jakieś porozumienie z Ptakiem w tej kwesti. W końcu organizujecie się jako kibice, chodzicie na mecze i suma sumarum napędzacie mu kasę... Myślę, że napewno będzie scigać podrabiane gadżety. A na Twardowskiego będą wpuszczać tylko w oryginalnych szalikach z hologramem...  
Pozdrawiam!
|
nARKA!
|
|
|
|
Odp: koniec pogononline.pl ? - 05/03/2004 14:00
JuN ale tak naprawde to w czym problem? Przecież na Pogon OnLine nie ma OFICLANEGO loga Pogoni - to po pierwsze - a jeśli chodzi o używanie nazwy Pogń hmmm.... zlej
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: koniec pogononline.pl ? - 05/03/2004 14:33
Jun spoko, nie ma sie co ptaszkiem denerwowac jebał go pies, po prostu facet jest od robienia kasy i chce zarabiac na wszystkim, potrafie go zrozumiec. Ale co do loga to rzeczywiscie prawo jest prawem i moze dojdzie do tego ze bedziecie zmuszeni je usunac... byloby to smutne... Jestem pewien ze serwis i tak pozostanie w takiej formie jak teraz, w koncu byle jakies tam ustalenia ornitologiczne nie zakloca waszej dzialanosci. Najwyzej walnie sie nowe logo i bedzie mogl wam Anton skoczyc Pozdrawiam
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
Odp: koniec pogononline.pl ? - 05/03/2004 15:25
Przeciez JuN nie czerpie zadnej korzysci materialnej z faktu uzywania nazwy Pogon, wiec ja nie widze problemu. W takim wypadku Ptak moze zadac co najwyzej zaprzestania uzywania tej nazwy. Powinien sie domagac tego przed sadem-ale tylko i wylacznie moze zadac zaprzestania uzywania i tylko tyle bo jezeli nikt nie czerpie z tego korzysci materialnych ani nikogo nie obraza to nie mozna zadac naprawienie szkody, wydania pozytku itd. Takie jest moje skromne zdanie
|
Pink Floyd - The Biggest Band On The World
Pogon Szczecin - The Biggest Club On The World
|
|
|
- 1
- 2
-
|