Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> koniec pogononline.pl ? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Junior
Pogoń Szczecin
IP: zapisany
Na forum od 8956 dni

koniec pogononline.pl ? - 04/03/2004 23:00
"Morski Klub Sportowy Pogoń Szczecin" Sportowa Spółka Akcyjna z siedzibą w Szczecinie przy ul. Karłowicza 28 przekazuje do publicznej wiadomości, iż na mocy umowy licencyjnej zawartej ze Stowarzyszeniem MKS "Pogoń" Szczecin posiada wyłączne prawa do loga i nazwy Morskiego Klubu Sportowego Pogoń Szczecin chronionych znakami towarowymi na które wydano przez Urząd Patentowy Rzeczypospolitej Polskiej - świadectwa ochronne nr 124680 oraz 125778.

W tej sytuacji posługiwanie się logo i nazwą Morskiego Klubu Sportowego Pogoń Szczecin przez osoby trzecie między innymi przy wytwarzaniu pamiątek klubowych, szalików, koszulek oraz wszelkich innych gadżetów, a także umieszczanie logo i nazwy klubu na stronach internetowych nie będących oficjalnymi jest naruszeniem obowiązujących przepisów prawa i będzie skutecznie ścigane przez organy do tego powołane.

zrodlo: Pogońszczecin.pl "

bez komentarza....... kto chcial zadzialac, to zdzialal i chyba osiagnie swoj cel.......

Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8156 dni

**

Odp: koniec pogononline.pl ? - 04/03/2004 23:04
TO dzieki panu ptaku ? jak tak to :P
Kurwa Ptakofani gdzie jesteście !? wasz wspanialy prezes dziala ! :D wypierdalaj ze Szczecina ! to co zostanie nam oficjalka i bedziem czytac same info które nie raz bedzie podkolorywane PRL normlanie :D

Z daleka nie będzie widać.
mike
Kibic
Na forum od 8037 dni

*

Odp: koniec pogononline.pl ? - 04/03/2004 23:19
nawet nie wiem jak to skomentowac. Niestety, tutaj Ptak stawia wszystkich pod sciana. Wylaczne prawo - to musialo go kosztowac, ale powiem szczerze, ze wedlug jego kieszeni, to trafne posuniecie. Ta umowa daje mu prawo do czerpania zyskow ze wszystkiego co jest zwiazane z Pogonia. Zeby nie bylo, jako kibic jestem przeciwny metodom tlamszenia reszty przez Ptaka (czasy dobrego i wspanialego socjalizmu minely), jednak jako menadzer (juz niedlugo) uwazam, ze Ptak zrobil znakomite posuniecie... (jeszcze raz powtorze: JESTEM PRZECIWNY TEJ UMOWIE).
Panowie z Pogońonline (i najprawdopodbniej v.pl), jestem z Wami i zycze Wam powodzenia w tej nierownej walce. Jezeli potrzebowalibyscie kiedys pomocy - pomoge, jesli bede w stanie.
pozdrowienia

Lu Dex
Kibic
Na forum od 8422 dni

Odp: koniec pogononline.pl ? - 04/03/2004 23:28
Tzn zdaje mi sie ze to sciganie bedzie sie tyczylo tylko i wylacznie pamiatek i gadzetow oraz szlaikow i innych.Nie bedzie raczje to skierowane w kierunku stron internetowych. A jezlie cos by takiego rzeczywiscie sie stalo to chyba mozna podpisac ugode na wykorzystywanie tych rzeczy.

Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
katharsis
Kibic
Na forum od 8003 dni

**

Odp: koniec pogononline.pl ? - 05/03/2004 00:26
ja widzę, że moje posty są wyjątkowo niewygodne...ale szanowny Panie Administratorze zgodnie z regulaminem tego forum nie łamią żadnego z jego punktów...więc rozumiem, że kolejny raz mam do czynienia z cenzurą...

spróbuję jeszcze raz a propo tematu
z tego co wiem to czytać ze zrozumienie uczą już w podstawówce...
a o spiskowej teorii dziejów już słyszałam...

ligowiec.net team
Helmut
Moderator*
Na forum od 8281 dni

Odp: koniec pogononline.pl ? - 05/03/2004 07:36
jebane ptaki... niech ścigają... zobaczym czy dościgną...

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
Łabek
Kibic
Na forum od 8054 dni

Odp: koniec pogononline.pl ? - 05/03/2004 08:10
buahahaha jeszcze troche i trzeba bedzie placic podatek od tego ze na szaliku masz logo Pogoni :P bez komentarza ehhehe

Nikt nie mówił, że będzie łatwo... bo bez walki nie ma nic! Gryfińska
Nie pozwól, aby strach wyeliminował Cie z dalszej gry... Burżuazja
KMT
Kibic
Na forum od 8130 dni

Odp: koniec pogononline.pl ? - 05/03/2004 09:35
Nie no ta stronka nie może przestać istniec,to by było nie możliwe:|||| Jest 100 razy lepsza niż oficlajna.

Bądz dumny z tego kim jesteś...
chrisxx
Kibic
Na forum od 8605 dni

Odp: koniec pogononline.pl ? - 05/03/2004 09:43
No to na poczatek proponuje bojkot oficjalnej(sic!)...co do v.pl to moge sie zalozyc ze za kilka dni pojawi sie koumikat ze uzyskali zezwolenie od ptaka itp., albo mi sie wydaje albo autorami zdjec i newsow na tych dwoch stronach sa te same osoby...JUN 3maj sie:P

max_dal
Kibic
Na forum od 8136 dni

Odp: koniec pogononline.pl ? - 05/03/2004 09:55
Może jakaś akcja "POGONONLINE WALCZĄCA"???:P:P
ogólnie to ptakowi zdeka odbija. Niedługo będą kary pieniężne zato że zaśpiewam sobie na ulicy Pogoń. bo używam nazwy klubu...

Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
ganja man
*zablokowany
Na forum od 8150 dni

Odp: koniec pogononline.pl ? - 05/03/2004 11:39
i co wien dalej uwazasz ze decyzje ptaka wyjda tylko na dobre durniu

Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8956 dni

Odp: koniec pogononline.pl ? - 05/03/2004 12:06
> ja widzę, że moje posty są wyjątkowo niewygodne...ale szanowny Panie
> Administratorze zgodnie z regulaminem tego forum nie łamią żadnego z jego
> punktów...więc rozumiem, że kolejny raz mam do czynienia z
> cenzurą...

spróbuję jeszcze raz a propo tematu
z tego co wiem to czytać
> ze zrozumienie uczą już w podstawówce...
a o spiskowej teorii dziejów
> już słyszałam...

Drogi forumowiczu o nicku Katharsis, Twoje wypowiedzi nie są usuwane przez moja osobe, a jak napisales to masz pretensje do mnie, sa one nieuzasadnione, prosze kieruj swoje wypowiedzi do konkretnego Administratora tego forum (jest ich kilku).

pozdrawiam,

GRZ
Kibic
Na forum od 8270 dni

Odp: koniec pogononline.pl ? - 05/03/2004 12:07
JuN trzymaj sie! ale może da sie z tym walczyć? Np. usunąć wszystkie loga Pogoni ze strony a zamiast nazwy Pogoń wklejać POGON.. sam już nie wiem:( Ale wierze że coś wymyślisz bo nie wyobrażam sobie dnia bez odwiedzenia tego serwisu!

Tylko Pogoń, ukochana Pogoń...
Kumaty Piknik
Kibic
Na forum od 8194 dni

Odp: koniec pogononline.pl ? - 05/03/2004 13:18
takie są prawa rynku kto płaci ten ma ...

K M
Kibic
Na forum od 8950 dni

Odp: koniec pogononline.pl ? - 05/03/2004 13:47
O dziwo na wał.peel jeszcze tego nie skomentowali :shocked:

"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
pinkfloyd
Kibic
Na forum od 8812 dni

Odp: koniec pogononline.pl ? - 05/03/2004 13:52
"Dura lex, sed lex" - Twarde prawo ale prawo. Myślę, że możliwe jest jakieś porozumienie z Ptakiem w tej kwesti. W końcu organizujecie się jako kibice, chodzicie na mecze i suma sumarum napędzacie mu kasę... Myślę, że napewno będzie scigać podrabiane gadżety. A na Twardowskiego będą wpuszczać tylko w oryginalnych szalikach z hologramem... :):)
Pozdrawiam!

Polska nARKA! Polska
Helmut
Moderator*
Na forum od 8281 dni

Odp: koniec pogononline.pl ? - 05/03/2004 14:00
JuN ale tak naprawde to w czym problem? Przecież na Pogon OnLine nie ma OFICLANEGO loga Pogoni - to po pierwsze - a jeśli chodzi o używanie nazwy Pogń hmmm.... zlej :)

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8956 dni

Odp: koniec pogononline.pl ? - 05/03/2004 14:05
Helmut, a nic.... dobrze napisal chrisxx i tutaj wie chyba oco mi chodzi... a jezeli chodzi o Pogońonline.pl isniało, istnieje i będzie istniało!! :) w takiej czy innej formie

Sampaio
Kibic
Na forum od 8141 dni

*

Odp: koniec pogononline.pl ? - 05/03/2004 14:33
Jun spoko, nie ma sie co ptaszkiem denerwowac :P jebał go pies, po prostu facet jest od robienia kasy i chce zarabiac na wszystkim, potrafie go zrozumiec. Ale co do loga to rzeczywiscie prawo jest prawem i moze dojdzie do tego ze bedziecie zmuszeni je usunac... byloby to smutne... Jestem pewien ze serwis i tak pozostanie w takiej formie jak teraz, w koncu byle jakies tam ustalenia ornitologiczne nie zakloca waszej dzialanosci. Najwyzej walnie sie nowe logo i bedzie mogl wam Anton skoczyc ;) Pozdrawiam

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
valeron
Kibic
Na forum od 8450 dni

Odp: koniec pogononline.pl ? - 05/03/2004 15:25
Przeciez JuN nie czerpie zadnej korzysci materialnej z faktu uzywania nazwy Pogon, wiec ja nie widze problemu. W takim wypadku Ptak moze zadac co najwyzej zaprzestania uzywania tej nazwy. Powinien sie domagac tego przed sadem-ale tylko i wylacznie moze zadac zaprzestania uzywania i tylko tyle bo jezeli nikt nie czerpie z tego korzysci materialnych ani nikogo nie obraza to nie mozna zadac naprawienie szkody, wydania pozytku itd. Takie jest moje skromne zdanie :)

Pink Floyd - The Biggest Band On The World
Pogon Szczecin - The Biggest Club On The World
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768933510 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005