Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Wyparło odchodzi?!!?? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
//User banned//
*zablokowany
IP: zapisany
Na forum od 8201 dni

Wyparło odchodzi?!!?? - 16/02/2004 03:36
Dla bramkarza, który zdobywał z łódzkim klubem mistrzostwo Polski, nie ma już miejsca w zespole lidera drugiej ligi. - Jego dotychczasowy zmiennik lepiej gra nogami, lepiej tez sprawdza się w nowym ustawieniu - powtarza Bogusław Baniak, trener szczecinian. W tej sytuacji w grę wchodzą dwa rozwiązania - Wyparło zostaje w Pogoni, ale jest tylko rezerwowym lub rozwiązuje kontrakt i przenosi się do innego klubu. Dla bramkarza korzystniejsza jest ta druga opcja.

- W poniedziałek siadam do rozmów z panami Antonim Ptakiem i Markiem Łopińskim - opowiada Wyparło. - Jeśli dostanę połowę należnych mi pieniędzy, odchodzę i chętnie pomogę ŁKS w walce o utrzymanie. Jestem już po wstępnych rozmowach z panem Danielem Goszczyńskim, więc na pewno się dogadamy.

Zdaniem Wyparły wszystko rozstrzygnie się do piątku, kiedy szczecinianie wyjadą na zgrupowanie do Turcji.

Źródło: 90minut.pl

Co by nie mówić o Bodziu (że słabo gra nogami), jednak jest to klasowy bramkarz - chyba najlepszy na drugim froncie! Być może rzeczywiście Pilarz lepiej pasuje do ustawienia, ale...
... No właśnie - co, jeśli ustawienie rzeczywiście się nie sprawdzi? Wtedy wracamy do poprzedniego, w którym Pilarz jest zdecydowanie gorszy...
Mam nadzieję, że Ptak nie postąpi tak lekkomyślnie i przekona Bodzia do pozostania przez te pół roku...

Jay-J
Kibic
Na forum od 8410 dni

Odp: Wyparło odchodzi?!!?? - 16/02/2004 10:07
Najpierw Drumi teraz Wyparlo... i jak tu do ekstraklasy awansowac? To oczywiscie glupia wymowka, ze gra slabo nogami i nie pasuje do systemu (ta to chyba teraz ulubiona i najczesciej uzywana przez Baniaka). BB porąbało i tyle, a skoro Pilarz jest taki dobry to czemu nie gral na jesien i czemu ta wtedy BB Wyparle chwalil?? Bo pewnie wtedy Wyparlo pasowal a Pilarz nie :]. A moze chca sciagnac jeszcze lepszego bramkarza? Ciekawe tylko kogo... i pewnie jak w przypadku Drumlaka nikogo nie sciagna. 1 liga sie oddala...

Obrazek gif wstawiony na forum
Żyleta
Kibic
Na forum od 8141 dni

Odp: Wyparło odchodzi?!!?? - 16/02/2004 10:14
Nie przesadzajmy z tym pesymizmem Antoś poprostu musi oszczędzać po co nam 2 dobrych bramkarzy jak możemy mieć jednego przecież jak Pilarz załapie kontuzje to bedziemy zawsze mieli młodego i utalentowanego Fabiniaka on to już napewno się sprawdzi :D [Ostatnio edytowane przez Żyleta: 2004-02-16 10:15]

Bo jest paru ludzi... Piraci
Lu Dex
Kibic
Na forum od 8422 dni

Odp: Wyparło odchodzi?!!?? - 16/02/2004 10:42
Zgadzam sie z Zyleta.Jezeli Pilarz zlapie kontuzje to Fabiniak go zastapi i mysle ze z nawuiazka, bo talent to on jest!!A co do Wyparly-skoro ma grzac lawe to niech lepiej przejdzie do LKSu pomoc mu sie utrzyamc.

Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
Przemek
Kibic
Na forum od 8117 dni

Odp: Wyparło odchodzi?!!?? - 16/02/2004 14:21
myśle że jednak Wyparło powinien zosta.ć w szczecinie !! nie możemy sie go tak lekkomyślnie pozbyć !! takie gadanie że Pilarz gra lepiej można zostawić na lige bo możliwe że nie wytrzyma nerwowo i bedzie dużo gorzej bronił niż na sparingach !! i co wtedy ?? a Boguś jak by nie było jest doświadczonym bramkarzem

PS
KIJEK
Kibic
Na forum od 8035 dni

Odp: Wyparło odchodzi?!!?? - 16/02/2004 14:28
Wyparlo juz ma swoje lata a Pilarz na pewno nie jest bramkarzem gorszym i zdecydowanie mlodszym.A Fabiniak to mlody bramkarz i ze Szczecina i wydaje mi sie ze to na niego Baniak powinien zaczac stawiac!!!

Nasza Pogoń najlepsza w Polsce jest!!!
max_dal
Kibic
Na forum od 8136 dni

Odp: Wyparło odchodzi?!!?? - 16/02/2004 14:41
No niewiem jak dlamnie to Pilarz wcale niejest lepszy i drugą ligę jednak powinniśmy skończyć jeszcze z Bogusiem. Pilarz młody wszystko ma przed sobą. A Fabiniak niewiem czy to niebyłbył z duży awans z 4-ligowej Arkonii do 2 ligowej Pogoni. NO ale zobaczymy Co ten Baniak jeszcze tam wyduma...

Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
ZCH 1948
Kibic
Na forum od 8024 dni

*

Odp: Wyparło odchodzi?!!?? - 16/02/2004 15:08
Co tu dużo mówić szkoda :( Może Radek zamiast do wisły to do nas wróci ;) WYOBRAŻNIA :D

Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
Borys
Kibic
Na forum od 8132 dni

Odp: Wyparło odchodzi?!!?? - 16/02/2004 16:27
Jeśli Baniak uważa z całym sztabem szkoleniowym że Pilarz lepiej sie sprawdza od Wyparły to niech on stoi w bramce,a Wyparłe mozna np. wypozyczyc do ŁKS . Jeśli sie system wprowadzony przez Baniaka sprawdzi to wtedy trzerba mowic o posadzi ebramkarskiej c, nie ryzykowalbym z oddaniem Wyparły....

O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
kozuch
Kibic
Na forum od 8069 dni

Odp: Wyparło odchodzi?!!?? - 16/02/2004 17:15
No jezeli Baniak sadzi ze Pilarz jest lepszy i lepiej pasuje do nowego systemu gry no to trzeba uszanowac jego decyzje ..a dopiero jezeli decyzja ta okaze sie zla zaczac krytykowac ! Pozdro :)

POGOŃ To My !
FLN
Kibic
Na forum od 8098 dni

Odp: Wyparło odchodzi?!!?? - 16/02/2004 17:15
max_dal zgadzam sie w 100%

mike
Kibic
Na forum od 8037 dni

*

Odp: Wyparło odchodzi?!!?? - 16/02/2004 17:52
Lepiej zeby Wyparlo zostal. Pilarz az tak dobry nie jest, a Fabiniak dobrym bramkarzem to moze sie stac, poki co jest perspektywicznym mlodym graczem. A jesli nawet Wyparlo ma odejsc to nigdy za darmo. Albo transfer definitywny za pieniazki, albo wypozyczenie. Nigdy zwolnienie z kontraktu!

Hanki
Kibic
Na forum od 8340 dni

**

Odp: Wyparło odchodzi?!!?? - 16/02/2004 19:39
Jeśli Bodzio odejdzie, to tak w gruncie rzeczy trzeba by się wtedy zastanowić nad zakupieniem jakiegoś nowego brakarza, bo moim zdaniem nie mamy obecnie w zespole godnego zastępcy w miejsce Wyparły...Chciałbym, by było to tylko jakieś pomównienie, bo jak tak dalej będziemy się pozbywać kluczowych zawodników, to o awans może być naprawdę ciężko, choć nie przesądzajmy jeszcze wszystkiego przed pierwszym meczem rundy rewanżowej...

Llibertat per a Catalunya!
K M
Kibic
Na forum od 8950 dni

Odp: Wyparło odchodzi?!!?? - 16/02/2004 20:04
> Wyparlo juz ma swoje lata a Pilarz na pewno nie jest bramkarzem gorszym i
> zdecydowanie mlodszym.A Fabiniak to mlody bramkarz i ze Szczecina i wydaje mi
> sie ze to na niego Baniak powinien zaczac stawiac!!!

Fabiniak jest z Gryfina.

"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
Szamał
Kibic
Na forum od 8052 dni

Odp: Wyparło odchodzi?!!?? - 16/02/2004 22:10
moim zdaniem na klase bramkarza sklada sie wiele czynnikow. ale bardzo wazna cecha bramkarza jest dojrzalosc boiskowa. umiejetnosc ustawienia, pokierowanie gra kolegow z obrony. wyparlo to doswidczony zawodnik przy ktorym mlody bramkarz moglby nabierac tego doswiadczenia. podsumowujac: odejscie wyparly i pozostawienie mlodziezy moze nie byc najlepszym rozwiazaniem dla Pogoni.
kozuch tu nikt nie krytykuje - raczej stara sie wyrazac swoja opinie.
pozdrawiam

acidland
borsuk
Kibic
Na forum od 8955 dni

**

Odp: Wyparło odchodzi?!!?? - 16/02/2004 22:15
A ja mam mieszane uczucia...z jednej strony to dobrze dla niego ze odszedl bo ma juz swoje lata i widocznie chce jeszcze pograc a nie siedziec na lawie na stare lata..ale z drugiej to zachowal sie jak dziecko..na zasadzie nie bede gral wiec odchodze..nie rozumiem tego

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
Tabby
Kibic
Na forum od 8107 dni

Odp: Wyparło odchodzi?!!?? - 16/02/2004 23:10
Widocznie Bodzio ma ambicje, chce jeszcze udowodnić, że jest dobrym bramkarzem, a Pogoń mu takiej możliwości nie zapewni ze względu na nowy system gry. Ja do Wyparły jako bramkarza zastrzeżeń nie mam. Jeżeli odejdzie to nie będę miał pretensji.

Shivan
Kibic
Na forum od 8544 dni

**

Odp: Wyparło odchodzi?!!?? - 17/02/2004 00:12
najwyzszy czas zeby Bodzio odszedl... ale Baniak. To co sie dzieje to jawna kpina, jak dobry jest Pilarz mozna bylo sie przekonac na IV ligowych frontach, to juz coraz mniej przypomina klub a bardziej targowisko. Czarno widze awans, zreszta mozna sie bylo tego spodziewac a nawet juz przyzwyczaic i olac to. POGON TO MY

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
//User banned//
*zablokowany
Na forum od 8201 dni

Odp: Wyparło odchodzi?!!?? - 17/02/2004 00:50
Jeżeli chodzi o Pilarza - to zdolny bramkarz, taka opinia krążyła o nim już kilka lat temu, zanim trafił do Pogoni. Nie przekreślajmy więc go na starcie.
A jeżeli się nie sprawdzi? Kto wie, może niespodziewanie wytworzy się szansa dla Fabiniaka, podobno najbardziej utalentowanego bramkarza młodego pokolenia?

Szkoda Bodzia, bo naprawdę bramkarz z niego dobry. Szkoda, że tak mizernie gra nogami... To jest fakt i muszę się z Baniakiem zgodzić - jeżeli bramkarz ma grać jako ostatni obrońca, to niech już będzie Pilarz... Bodzio mógłby w takich sytuacjach stwarzać chaos przez niedokładne wykopy, lub "machnięcia".

Co do Baniaka - trener był z niego cieniuteńki, ponieważ nie potrafił wdrożyć interesujących rozwiązań taktycznych. Jeżeli teraz mu się uda, powinien zostać - może wreszcie poszedł po rozum do głowy?

mike
Kibic
Na forum od 8037 dni

*

Odp: Wyparło odchodzi?!!?? - 17/02/2004 09:02
Bramkarz Świtu Lukullusa Nowy Dwór Mazowiecki, Boris Pesković wyjechał dziś na testy do II-ligowej Pogoni Szczecin. Najpóźniej do środy okaże się, czy Słowak zostanie piłkarzem tego klubu - podaje "Życie Warszawy".

W ubiegłym tygodniu Polski Związek Piłki Nożnej zawiesił karę rocznej dyskwalifikacji Peskovicia. Słowak był zamieszany w aferę barażową. Przyznał się jednak do winy i pomógł w jej rozwiązaniu. Przez okres dyskwalifikacji trenował w Świcie, ale nie mógł wystąpić w żadnym oficjalnym meczu.

- Przez ostatnie pół roku nie marnowałem czasu. Pilnie trenowałem i dbałem o formę. Jestem wdzięczny prezesowi Świtu Wojciechowi Szymańskiemu, że pozwolił mi ćwiczyć z zespołem - mówi

źródło: onet.pl

to na ch. pozbywaja sie Bodzia, by zatrudnic sprzedwczyka???

- 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768933383 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005