| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Dookoła polski, czyli portret Antoniego Ptaka - komentarze - 28/01/2004 07:43
Artykul jest w gazecie wyborczej
I jet naprawde porazajacy hehe
To juz mi nawet nie chodzi o to ze Ptack chce kasy bo do tego juz zdazylem przywyknacv, ale o sposob zarzadzania klubem.
Nie wystawiaja zawodnikow bo kontrakty, synalek rzadzi trenerami a CHWDPtakom. Jesli to samo ma dziac sie w Pogonio to moze lepiej niech oni juz stad odjada
pozdro
|
Zawsze wierni. Emigracja 2004.
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Dookoła polski, czyli portret Antoniego Ptaka - komentarze - 28/01/2004 10:15
Artykuł jest dobry ale nie przynosi żadnych rewelacji... I tyle co do kometarza. Nie ma się nim co podniecać. Co się zdarzy u nas to pożyjemy - zobaczymy... Po burzy jaka powiała ostanio w końcu zrobił się spokój, piłkarze tranują w idealnych warunkach, jest dobrze...No i oczywiście dziennnikarzom zaczyna się nudzić o pisaniu o trenigach, więc trzeba poszukać jakiejś sensacji aby gazetka się sprzedała a nie poszła na przemiał na sraj taśme.... [Ostatnio edytowane przez Pszczółek: 2004-01-28 10:16]
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Dookoła polski, czyli portret Antoniego Ptaka - komentarze - 28/01/2004 14:18
> wszedłem na strone gazety a tam nic nie ma...
Jak nie ma, jak jest? 
http://www1.gazeta.pl/sport/1,35488,1888226.html
Tak przy okazji - mój stary trochę zna tego Bińczyka... Opisuje go jako marnego dziennikarzynę-karierowicza ("tego kretyna zatrudnili w Wyborczej?")... Chorągiewka... Jak (jeżeli?) kibice się do Ptaka przekonają, to on pierwszy będzie Ptakowi stopy całował. Tak więc nie traktujcie tego artykułu w 100% serio...
Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Dookoła polski, czyli portret Antoniego Ptaka - komentarze - 28/01/2004 16:23
> no Jak codzien kupuję gazedkę i odrazu na sport patrze atu widze twarz Naszego
> Ptaszka. Powiedziawszy szczerze po tym artykule coś czuję, że z POgonią może być
> jak z poprzednimi klubami. Miejmy nadzieję ze Ptak "wydoroślał" i nie bedzie
> robił takich numerow jak wczesniej!!
a ja ciąglę i mimo wszystko ( i prezczytania tego "szokującego" artykułu) chciałbym by nasz Antoś zrealizował projekt "Śniezna Górka", związałby się barzdiej z miastem.. Pogoń miałaby dochód z ośrodka....
zastanawiam sie tylko jakie sa minusy tego porektu, i czy Antoś nie znadzie sobie kogoś co mu lepsze grunty zaoferuje .. tfu tfu 
ps. txn shewan za link, pzdr
|
|
|
|
|
Odp: Dookoła polski, czyli portret Antoniego Ptaka - komentarze - 28/01/2004 16:40
No niezly artykul Jedyne co to Pogratulowac Antosiowi..tych pieknych podrozy po calej Polsce a wiec ....GRATULACJE
p.s: A co myslicie o powrocie do Pogoni Janusza Dziedzica i M.Krysinskiego ...czy wzmocnia nasz klub a moze zostana wypozyczeni ??
p.s2 : to moj 150 post  
[Ostatnio edytowane przez kozuch: 2004-01-28 16:41] [Ostatnio edytowane przez kozuch: 2004-01-28 16:42]
|
POGOŃ To My !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Dookoła polski, czyli portret Antoniego Ptaka - komentarze - 28/01/2004 20:59
kozuch nie chciałbym tu wprowadzać niepotrzebnego zamieszania, ale to, że ktoś pisze w swoich postach o licznie już napisanych świadczy bardzo dobitnie o tym, jak bardzo liczy się dla niego licznik. Jakbyś (jak już kiedyś chyba wspomniałeś) nie miał zamiaru nabijania postów, to nawet przez myśl by Ci takie coś nie przeszło, ale jak widać nabijanie postów ostatnio w modzie...
A wracając do tego artykułu, to napisany rzeczowo, na temat i be jakichś większych ogródek...Jednak w gruncie rzeczy już to znamy, dla mnie nic nowego...
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
- 1
-
|