| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Kto to jest ??? - 25/01/2004 00:18
siemka!! macie flage ''SZACUNEK'' Marcin Kuras aa kto to właściwie jest
|
== Ludzie Honoru Kibice Motoru ==
DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE WIERNI PO PORAŻCE !!!
Motor Fans Hooligans
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kto to jest ??? - 25/01/2004 00:49
MARIUSZ KURAS pseudo " MARIO "
w Pogoni od sezonu 82/83 ( jeszcze mnie na swiecie nie bylo....)
od 82/82 az do 98/99 byl zawodnikiem Pogoni
( tylko w trakcie sezonu 95/96 wypozyczony do izralela)
po karierze pilkarskiej zajol sie kariera trenerska .... najpierw jako asystent wielu trenerow ( m.in. Baniaka , Wieczorka , Lorensa czy Mikulskiego )
az wkoncu w sezonie 01/02 zostal I trenerem Pogoni.... niestety puzniejszy prezes Gordon z niego zrezygnowal, kontynuluje z powodzeniem kariere trenerska w GKSie Belchatow....
Postac w Szczecinie bardzo szanowana
p.s. piekna bramka w 120 minucie, na wyrownanie, podczas meczu Pogon Szczecin - LEch Poznan w Pucharze Polski
|
z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kto to jest ??? - 25/01/2004 11:20
> no pamietam ta brame    
dala mi tyle radosci ci zadna inna
a te 2
> rycaka sie przyniej chowaja
zajebisty mecz, chyba moj pierwszy przy jupiterach, ale nie jestem pewien, cieszylem sie z tej bramki jak male dziecko,
jesli chodzi o Mariusza Kurasa to Maly powiedzial juz chyba wszystko, od siebie dodam tyle, iz mam nadzieje, ze wkrotce Mario wroci do Szczecina jako trener !!!
pozdro
|
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
|
|
|
|
Odp: Kto to jest ??? - 25/01/2004 12:15
Harlem, oby twoja nadzieja spelzla na niczym. Bo zwolnienie Baniaka nastapi po porazkach, a tych naogladalem sie juz za czasow Kondoma... Obysmy w lipcu przygotowywali sie na batalie w I lidze, niz z nowym szkoleniowcem dalej tlukli sie w II...
|
|
|
|
|
Odp: Kto to jest ??? - 25/01/2004 14:54
> Harlem, oby twoja nadzieja spelzla na niczym. Bo zwolnienie Baniaka nastapi po
> porazkach, a tych naogladalem sie juz za czasow Kondoma... Obysmy w lipcu
> przygotowywali sie na batalie w I lidze, niz z nowym szkoleniowcem dalej tlukli
> sie w II...
ziomek nie rozbrajaj mnie...
|
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
|
|
|
|
Odp: Kto to jest ??? - 25/01/2004 16:20
> Harlem, oby twoja nadzieja spelzla na niczym. Bo zwolnienie Baniaka nastapi po
> porazkach, a tych naogladalem sie juz za czasow Kondoma... Obysmy w lipcu
> przygotowywali sie na batalie w I lidze, niz z nowym szkoleniowcem dalej tlukli
> sie w II...
Hehehehe!!! Ziomek co ty w ogole pieprzysz?Pomysl a potem cos napisz!!!
|
Nasza Pogoń najlepsza w Polsce jest!!!
|
|
|
|
Odp: Kto to jest ??? - 25/01/2004 19:35
O co wam chodzi Rozumiem, Kuras to Kuras, zycze mu jak najlepiej, mam nadzieje, ze KIEDYS poprowadzi jeszcze Pogon. Ale Baniakowi rowniez zycze powodzenia, by wprowadzil druzyne do I ligi. A wtedy dalej bedzie szkoleniowcem (choc z ptakiem to nigdy nie wiadomo, Smuda cos o tym wie). proste, nie? wystarczy czytac ze zrozumieniem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kto to jest ??? - 25/01/2004 20:00
> oj widzę krótką masz pamięć...rodowity szczecinianin śpiewający ziemniaczane
> piosenki jak może mieć inaczej na imię jak nie chuj...
ciekawe co powiesz o Majdanie, jak bedzie spiewal wislackie piosenki 
|
|
|
|
|
Odp: Kto to jest ??? - 25/01/2004 20:11
tu nie chodzi tylko o piosenki, ale o całokształt wypowiedzi baniaczka w czasie pracy w lechu...nie taki jest temat więc koniec o baniaczku...chuj mu w dupę...
|
Better dead than red!
|
|
|
|
Odp: Kto to jest ??? - 25/01/2004 21:14
a sie wkurwilem jak sie dowiedzialem ze mario nie moze byc juz trenerem Pogońi ale to juz stare czasy
|
... Inni Cię zdradzili, w biedzie opuścili, ale ja Nie !...
|
|
|
|
Odp: Kto to jest ??? - 25/01/2004 21:52
co wy kurwa chcecie od Baniaka ? Jakby Kuras trenował Lecha to byście zjarali flage z napisem " SZCUNEK " ? Jak poprostu nie podoba wam sie ta Pogoń to nie chodzcie na mecze i juz . . . nie wspominając o niektorych co nie szanują obecnych piłkarzy...
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
|
Odp: Kto to jest ??? - 25/01/2004 21:57
> co wy kurwa chcecie od Baniaka ? Jakby Kuras trenował Lecha to byście zjarali
> flage z napisem " SZCUNEK " ? Jak poprostu nie podoba wam sie ta Pogoń to nie
> chodzcie na mecze i juz . . . nie wspominając o niektorych co nie szanują
> obecnych piłkarzy...
no widzisz gdybyś miał parę latek więcej i chodził na mecze bodajże ze 2-3 lata temu to wiedziałbyś że boguś to sprzedajna dziweczka...
|
Better dead than red!
|
|
|
|
Odp: Kto to jest ??? - 25/01/2004 22:03
no widzisz gdybyś miał parę latek więcej i chodził na
> mecze bodajże ze 2-3 lata temu to wiedziałbyś że boguś to sprzedajna
> dziweczka...
Ja chodze na mecze pare juz ladnych latek, ale nijak to przeklada sie na moje odczucia wzgledem Baniaka. Pracowal w Lechu. Wielkie mi rzeczy. Dymkowski odzrzucil oferte Lecha i rok byl bezrobotny. Poki bieda w kraju bedzie, Pogoń ( ) za kasa rowniez.
ps. ale na chuj Baniak wychwalal lecha, to juz pozostanie jego tajemnica...
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
-
|