| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: czy wy chodzicie na mecze czy tylko siedzicie w domu przed komputerem? - 20/01/2004 21:37
> a czy wy byliście choć raz na meczu ? czy tylko kibicujecie POGONI przez
> internet? czytając wasze listy takie odnoszę wrażenie- to wygląda jak chwilowe
> zauroczenie POGONIĄ po tym jak starszy kolega mnie zabrał na mecz. Ptak czy też
> inny inwestor jest POGONI potrzebny awy nie macie o tym chyba zielonego pojęcia.
> Dajcie mu spokój dzieciaki
muahahahah, mocny kolo jesteś. Bez komentarza zostawiam zarzuty... Dawno się tak nie uśmiałem [Ostatnio edytowane przez mike_evil: 2004-01-20 21:39]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: czy wy chodzicie na mecze czy tylko siedzicie w domu przed komputerem? - 20/01/2004 21:55
kurde przejzal mnie na wylot 
nie chodze na mecze, wszystkiego dowiaduje sie z netu, o tym co sie dzialo na meczach wiem glownie z fotorelacji zamieszczanych na necie,a swoja wiedze wzbogacam dzieki komentarzom zamieszczonym na forum, chociaz teraz to kto wie czy inni uzytkownicy tez nie oszukuja tak jak ja , heh jestem ciekaw jaki to z Ciebie jest znawca, wielki kibicu Pogoni
pozdro dla stałych bywalcow
|
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
|
|
|
|
Odp: czy wy chodzicie na mecze czy tylko siedzicie w domu przed komputerem? - 20/01/2004 21:56
Odpowiedz jest prosta. W czasie meczu każdy czeka na ostatni gwizdek sędziego by założyć pierwszy temat/post na temat meczu.
to oczywiście żart ,aczkolwiek wydaje mi się, ze na pewno znajdą się osoby które siedzą tylko na necie i nic więcej wogóle nie robią (Nie zaliczam sie do tych osob jak chyba wieksza uzytkownikow forum)
|
Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
|
|
|
|
Odp: czy wy chodzicie na mecze czy tylko siedzicie w domu przed komputerem? - 20/01/2004 21:58
kibicowanie w necie to tez kibicowanie swojemu zespolowi. tu nauczysz sie szacunku do klubu i kibicow (sa wyjatki z ktorych przykladu brac nie musisz), tu poznasz poglady ludzi z ktorymi pozniej siedzisz w sektorze (jezeli chodzisz na mecze oczywiscie). i pewnie , choc ciezko w to uwierzyc wiekszosc ludzi przebywajacych na forum idzie pozniej na mecz ogladac swoja druzyne
|
acidland
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: czy wy chodzicie na mecze czy tylko siedzicie w domu przed komputerem? - 20/01/2004 22:46
oj stary rozszyfrowales nas wszystkich ....gdybym wiedzial gdzie jest stadion Pogoni to bym sie przeszedl przyznam sie bez bicia ze od kad mam komputer i internet czyli od lutego nie robie nic wiecej tylko non stop siedze przed kompem 24 h grajac w gry,czytajac wszystkie strony o Pogońi oraz o tematyce pilkarskiej. mam tylko przymusowe przerwy na jedzenie piwko ,potrzeby fizjologiczne ,czasem na meczyk w TV i na tym sie opiera cala moja pilkarska wiedza. waze juz ponad 200 kilo. chyba przerzuce sie na sumo mimo wszystko pozdrawiam nowego forumowicza. ach ci nowi to zawsze chca zablysnac . [Ostatnio edytowane przez boberek: 2004-01-20 22:48]
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: czy wy chodzicie na mecze czy tylko siedzicie w domu przed komputerem? - 21/01/2004 09:03
no wiem ze jest potrzebny ale nie taka dziwka
> jak ptak.
Raczej dziwką Ptaka bym nie nazwał, ale fakt, iż jego nieprofesjonalizm w kierowaniu klubu i kontakcie z kibicami może człowieku nie żle podku...rzyć. Ja osobiście wstrzymam się z oceną Ptaka. Zobaczymy za 2-3 lata, bo dopiero wtedy będzie można ocenić całokształt jego działań. [Ostatnio edytowane przez mike_evil: 2004-01-21 09:04]
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|