Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Masterank na obozie. << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Lu Dex
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8422 dni

Masterank na obozie. - 18/01/2004 21:35
Jezlei to nie jest zart to Mariusz Masternak dolaczy do obozu Portowcow.Uwazma za taki obronca jak on napewno sie przyda-chlop jak dab (191/91) napewno bedzie wartosciowym graczem, przy niskich Julicmarze i Michalskiim.Przez kilka sezonow rozegral w Ruchu 111 meczy, wiec doswiadczenie ma.A i jego wiek nie jest zly-28 lat. Jezlei go sprowadza to uwazam ze bedzie wzmocnieniem.A Wy co sadzicie?

Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
max_dal
Kibic
Na forum od 8136 dni

Odp: Masterank na obozie. - 18/01/2004 21:39
Bardzo fajnie by było. Tyle że znając po tym co było czyli : Bojarski -cracovia, Adamski - GKSitp... to pewnie przyłączy się gdzie indziej. No ale bądźmmy dobrej myśli

Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
Boberek
Kibic
Na forum od 8279 dni

**

Odp: Masterank na obozie. - 18/01/2004 21:51
doswiadczeni przpyadkiem Adamskiego poczekajmy az Masternak podpisze kontrakt wtedy uwierze w ten transfer. jesli by to wypalilo to byla by to pierwsza moim zdaniem udana decyzja jesli chodzi o zawodnikow przychodzacych do Pogoni. to wlasnie defensywa powinna byc jako pierwsza wzmacniana .
o to co powiedzial Ptak :
- Będzie na testach i jeśli się sprawdzi, podpiszemy kontrakt - mówi Ptak. - Mam już przygotowaną umowę z zawodnikiem, który mógłby być liderem naszej drużyny, ale jeszcze nie uregulował swoich spraw w poprzednim klubie. W ciągu trzech dni ma nam odpowiedź, czy przyjdzie do nas grać. Nazwiska nie mogę zdradzić.

pozyjemy zobaczymy.......ciekawe kto bedzie tym tajemniczym drugim zawodnikiem(dzwigala?)

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
..:MiSiEk:..
Kibic
Na forum od 8039 dni

Odp: Masterank na obozie. - 18/01/2004 21:55
bądzmy dobrej nadzieji

Byliśmy Tu I Zawsze Będziemy, Stąd Jesteśmy I Tu Umrzemy
Borys
Kibic
Na forum od 8132 dni

Odp: Masterank na obozie. - 18/01/2004 22:27
Chciałbym żeby wypaliło bo bylo by to dosyć poważne wzmocnienie defensywy.....ciekawe co to za piłkarz ten niby przyszly lider naszej druzyny :) ....

O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
Orło
Kibic
Na forum od 8315 dni

*

Odp: Masterank na obozie. - 18/01/2004 22:31
Ja podejrzewam że to Dźwigu i obym miał rację:D

Babilon Team
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8041 dni

Odp: Masterank na obozie. - 18/01/2004 22:36
Imię i nazwisko Mariusz Masternak
› Data urodzenia 12.02.1976
› Miejsce urodzenia Tychy
› Kraj Polska
› Kontrakt do: 30.06.2004 ????????
› Wzrost / waga 191 cm / 91 kg
› Pozycja Obrońca
› Spotkań w Ruchu: 127
› Bramek dla Ruchu: 0

za http://www.ruch.chorzow.pl/klub/kadra/profil1.php?id=15

Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8156 dni

**

Odp: Masterank na obozie. - 18/01/2004 22:38
Taki zawdonik by sie przydal mam nadzieje ze to nie jest mydelnie oczów :) no coż przestaje oceniać Ptaka do konca tego sezonu skoczy sie to bedzie czas na ocene niech robi co chce a ja bede czekać :)

Z daleka nie będzie widać.
malolat_ps
Kibic
Na forum od 8275 dni

Odp: Masterank na obozie. - 18/01/2004 23:06
ja sie wstrzymam z komentarzem do czasu przybycia " 666 Shawna 666 " ....

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
//User banned//
*zablokowany
Na forum od 8201 dni

Odp: Masterank na obozie. - 18/01/2004 23:19
> ja sie wstrzymam z komentarzem do czasu przybycia " 666 Shawna 666 " ....

LOL, Oto jestem :biglaugh:

Co do Masternaka... Na drugą ligę dobry (wysoki, silny fizycznie), ale czy na pierwszą... Nie jestem pewien. Ale jedno wiem - od Julcimara jest o wiele lepszy.

Co do tajemniczego drugiego zawodnika - fajnie, gdyby to był Dźwigała. Ale ja w swojej naiwności liczę na jakiegoś gwiazdora (może Stasiak? :P)... No nic, zobaczymy...

malolat_ps
Kibic
Na forum od 8275 dni

Odp: Masterank na obozie. - 18/01/2004 23:25
>Co do Masternaka... Na drugą ligę dobry
> (wysoki, silny fizycznie), ale czy na pierwszą... Nie jestem pewien. Ale jedno
> wiem - od Julcimara jest o wiele lepszy.

a od KAzia Wegrzyna ?!? heeh , nigdy tego masterka nie widzialem wiec go nie oceniam

> Co do tajemniczego drugiego
> zawodnika - fajnie, gdyby to był Dźwigała. Ale ja w swojej naiwności liczę na
> jakiegoś gwiazdora (może Stasiak? :P)... No nic, zobaczymy...

stasiak to raczej nie na nasze progi.... ale mogli by zrobic tak aby z tego tajemniczego zawodnika nic nie wyszlo , i zeby pojawil sie tajemniczy trener na poziomie , skoro nie wzmacnia sie skladu , trzeba wzmocnic sztab szkoleniowy ...

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
//User banned//
*zablokowany
Na forum od 8201 dni

Odp: Masterank na obozie. - 18/01/2004 23:31
> a od KAzia Wegrzyna ?!?

Kaziu rulezz hehe :) Lepszy raczej nie jest, ale z drugiej strony Kaziu za wiele już sobie nie pogra...

> ale mogli by zrobic tak aby z tego tajemniczego zawodnika nic nie wyszlo , i zeby pojawil sie
> tajemniczy trener na poziomie , skoro nie wzmacnia sie skladu , trzeba wzmocnic
> sztab szkoleniowy ...

Co racja to racja :) Oby Ptak nie połapał się w tym za późno...

Pozdrawiam.

[Ostatnio edytowane przez 666shawn666: 2004-01-18 23:31] [Ostatnio edytowane przez 666shawn666: 2004-01-18 23:32]

max_dal
Kibic
Na forum od 8136 dni

Odp: Masterank na obozie. - 18/01/2004 23:41
Mam nadzieje że będzie good. A co do tego zawodnika co niechce nazwiska podać to podejrzewam że to może być Brasillia. Całkiem możliwe.
Ale on liderem drużyny.... potym co w Wiśle pokazał to wątpie że by nawet Andruszczaka ze składu wyrzucił. A co dopiero mówić o liderze drużyny
A Dźwigała... to nie tajemnica... [Ostatnio edytowane przez max_dal: 2004-01-18 23:44]

Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
//User banned//
*zablokowany
Na forum od 8201 dni

Odp: Masterank na obozie. - 18/01/2004 23:43
> Mam nadzieje że będzie good. A co do tego zawodnika co niechce nazwiska podać to
> podejrzewam że to może być Brasillia. Całkiem możliwe.

1) Popsułeś mi humor :/
2) Brasilia nie pasuje do opisu Ptaka: "ten zawodnik najpierw jednak musi rozliczyć swoje sprawy z poprzednim klubem". A Brasilia jest rozliczony i ma kartę na łapie.

Pozdrawiam.

max_dal
Kibic
Na forum od 8136 dni

Odp: Masterank na obozie. - 18/01/2004 23:46
A Brasilia jest rozliczony i ma
> kartę na łapie.

No fakt. Niepomyślałem no to ciekawe kto to jest. Ja mam nadzieje żę to nie Dźwigała w tym sensie że to by był jakiś tajemniczy ktoś. A Dźwigała przyszedł by zaraz po nim

Mick
Kibic
Na forum od 8119 dni

Odp: Masterank na obozie. - 19/01/2004 21:49
żeby tylko to ploty nie były :( a przy okazji kto wie co z tym Fabniakiem (bramkarzem arkonii) idzie do nas czy nie ?!

Obrazek jpg wstawiony na forum
3l3m3nt
Kibic
Na forum od 8154 dni

Odp: Masterank na obozie. - 19/01/2004 22:00
> a przy okazji kto wie co z tym Fabniakiem
> (bramkarzem arkonii) idzie do nas czy nie ?!

Fabiniak by sie bardzo przydał myśle że w niedługim czasie mógłby się stać pierwszym bramkarzem Pogoni :) Wyparło musi mieć dobrego zmiennika , a Fabiniak był by takim napewno .:P

Obrazek jpg wstawiony na forum
Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym
Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
MorskiKS
Kibic
Na forum od 8057 dni

Odp: Masterank na obozie. - 19/01/2004 22:09
Faza by była jak by dołączył na obóz i jak potpisze kontrakt to będzie jeszcze lepiej

Fan Club Pogodno
Przemek
Kibic
Na forum od 8117 dni

Odp: Masterank na obozie. - 19/01/2004 22:10
Myśle że Masternak byłby dobrym wzmocnieniem Pogońi !!!! lecz potrzebnych jest nam jeszcze wiele transferów

PS
mike
Kibic
Na forum od 8037 dni

*

Odp: Masterank na obozie. - 19/01/2004 22:54
> Myśle że Masternak byłby dobrym wzmocnieniem Pogońi !!!! lecz potrzebnych jest
> nam jeszcze wiele transferów

Wielu transferów może nie potrzebujemy, ale przydałby się pomocnik z umiejętnością zagrywania prostopadłych piłek i (oprócz Masternaka) jakiś obrońca. Może Celeban otrzyma szansę gry???

- 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768937804 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005