| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Masterank na obozie. - 18/01/2004 21:35
Jezlei to nie jest zart to Mariusz Masternak dolaczy do obozu Portowcow.Uwazma za taki obronca jak on napewno sie przyda-chlop jak dab (191/91) napewno bedzie wartosciowym graczem, przy niskich Julicmarze i Michalskiim.Przez kilka sezonow rozegral w Ruchu 111 meczy, wiec doswiadczenie ma.A i jego wiek nie jest zly-28 lat. Jezlei go sprowadza to uwazam ze bedzie wzmocnieniem.A Wy co sadzicie?
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
Odp: Masterank na obozie. - 18/01/2004 21:39
Bardzo fajnie by było. Tyle że znając po tym co było czyli : Bojarski -cracovia, Adamski - GKSitp... to pewnie przyłączy się gdzie indziej. No ale bądźmmy dobrej myśli
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
Odp: Masterank na obozie. - 18/01/2004 21:51
doswiadczeni przpyadkiem Adamskiego poczekajmy az Masternak podpisze kontrakt wtedy uwierze w ten transfer. jesli by to wypalilo to byla by to pierwsza moim zdaniem udana decyzja jesli chodzi o zawodnikow przychodzacych do Pogoni. to wlasnie defensywa powinna byc jako pierwsza wzmacniana .
o to co powiedzial Ptak :
- Będzie na testach i jeśli się sprawdzi, podpiszemy kontrakt - mówi Ptak. - Mam już przygotowaną umowę z zawodnikiem, który mógłby być liderem naszej drużyny, ale jeszcze nie uregulował swoich spraw w poprzednim klubie. W ciągu trzech dni ma nam odpowiedź, czy przyjdzie do nas grać. Nazwiska nie mogę zdradzić.
pozyjemy zobaczymy.......ciekawe kto bedzie tym tajemniczym drugim zawodnikiem(dzwigala?)
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Masterank na obozie. - 18/01/2004 22:27
Chciałbym żeby wypaliło bo bylo by to dosyć poważne wzmocnienie defensywy.....ciekawe co to za piłkarz ten niby przyszly lider naszej druzyny ....
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Masterank na obozie. - 18/01/2004 22:36
Imię i nazwisko Mariusz Masternak
› Data urodzenia 12.02.1976
› Miejsce urodzenia Tychy
› Kraj Polska
› Kontrakt do: 30.06.2004  ??
› Wzrost / waga 191 cm / 91 kg
› Pozycja Obrońca
› Spotkań w Ruchu: 127
› Bramek dla Ruchu: 0
za http://www.ruch.chorzow.pl/klub/kadra/profil1.php?id=15
|
|
|
|
|
Odp: Masterank na obozie. - 18/01/2004 22:38
Taki zawdonik by sie przydal mam nadzieje ze to nie jest mydelnie oczów no coż przestaje oceniać Ptaka do konca tego sezonu skoczy sie to bedzie czas na ocene niech robi co chce a ja bede czekać
|
Z daleka nie będzie widać.
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Masterank na obozie. - 18/01/2004 23:19
> ja sie wstrzymam z komentarzem do czasu przybycia " 666 Shawna 666 " ....
LOL, Oto jestem :biglaugh:
Co do Masternaka... Na drugą ligę dobry (wysoki, silny fizycznie), ale czy na pierwszą... Nie jestem pewien. Ale jedno wiem - od Julcimara jest o wiele lepszy.
Co do tajemniczego drugiego zawodnika - fajnie, gdyby to był Dźwigała. Ale ja w swojej naiwności liczę na jakiegoś gwiazdora (może Stasiak? )... No nic, zobaczymy...
|
|
|
|
|
Odp: Masterank na obozie. - 18/01/2004 23:25
>Co do Masternaka... Na drugą ligę dobry
> (wysoki, silny fizycznie), ale czy na pierwszą... Nie jestem pewien. Ale jedno
> wiem - od Julcimara jest o wiele lepszy.
a od KAzia Wegrzyna ?!? heeh , nigdy tego masterka nie widzialem wiec go nie oceniam
> Co do tajemniczego drugiego
> zawodnika - fajnie, gdyby to był Dźwigała. Ale ja w swojej naiwności liczę na
> jakiegoś gwiazdora (może Stasiak? )... No nic, zobaczymy...
stasiak to raczej nie na nasze progi.... ale mogli by zrobic tak aby z tego tajemniczego zawodnika nic nie wyszlo , i zeby pojawil sie tajemniczy trener na poziomie , skoro nie wzmacnia sie skladu , trzeba wzmocnic sztab szkoleniowy ...
|
z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
|
|
|
|
Odp: Masterank na obozie. - 18/01/2004 23:31
> a od KAzia Wegrzyna ?!?
Kaziu rulezz hehe Lepszy raczej nie jest, ale z drugiej strony Kaziu za wiele już sobie nie pogra...
> ale mogli by zrobic tak aby z tego tajemniczego zawodnika nic nie wyszlo , i zeby pojawil sie
> tajemniczy trener na poziomie , skoro nie wzmacnia sie skladu , trzeba wzmocnic
> sztab szkoleniowy ...
Co racja to racja Oby Ptak nie połapał się w tym za późno...
Pozdrawiam.
[Ostatnio edytowane przez 666shawn666: 2004-01-18 23:31] [Ostatnio edytowane przez 666shawn666: 2004-01-18 23:32]
|
|
|
|
|
Odp: Masterank na obozie. - 18/01/2004 23:41
Mam nadzieje że będzie good. A co do tego zawodnika co niechce nazwiska podać to podejrzewam że to może być Brasillia. Całkiem możliwe.
Ale on liderem drużyny.... potym co w Wiśle pokazał to wątpie że by nawet Andruszczaka ze składu wyrzucił. A co dopiero mówić o liderze drużyny
A Dźwigała... to nie tajemnica... [Ostatnio edytowane przez max_dal: 2004-01-18 23:44]
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
Odp: Masterank na obozie. - 18/01/2004 23:43
> Mam nadzieje że będzie good. A co do tego zawodnika co niechce nazwiska podać to
> podejrzewam że to może być Brasillia. Całkiem możliwe.
1) Popsułeś mi humor :/
2) Brasilia nie pasuje do opisu Ptaka: "ten zawodnik najpierw jednak musi rozliczyć swoje sprawy z poprzednim klubem". A Brasilia jest rozliczony i ma kartę na łapie.
Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
Odp: Masterank na obozie. - 18/01/2004 23:46
A Brasilia jest rozliczony i ma
> kartę na łapie.
No fakt. Niepomyślałem no to ciekawe kto to jest. Ja mam nadzieje żę to nie Dźwigała w tym sensie że to by był jakiś tajemniczy ktoś. A Dźwigała przyszedł by zaraz po nim
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Masterank na obozie. - 19/01/2004 22:00
> a przy okazji kto wie co z tym Fabniakiem
> (bramkarzem arkonii) idzie do nas czy nie ?!
Fabiniak by sie bardzo przydał myśle że w niedługim czasie mógłby się stać pierwszym bramkarzem Pogoni Wyparło musi mieć dobrego zmiennika , a Fabiniak był by takim napewno .
|

Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym
Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Masterank na obozie. - 19/01/2004 22:54
> Myśle że Masternak byłby dobrym wzmocnieniem Pogońi !!!! lecz potrzebnych jest
> nam jeszcze wiele transferów
Wielu transferów może nie potrzebujemy, ale przydałby się pomocnik z umiejętnością zagrywania prostopadłych piłek i (oprócz Masternaka) jakiś obrońca. Może Celeban otrzyma szansę gry
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
-
|