| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 16/01/2004 19:51
gdzie to wyczytałeś ??!! jeśli to prawda to Antoni z nastęnym klubem wałek zrobi , ale coś mi się zdaje że to nastęna plota [Ostatnio edytowane przez joki_84: 2004-01-16 19:51]
|

Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym
Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 16/01/2004 20:34
Hmmm... Czekam z niecierpliwością do jutrzejszego popołudnia...
P.S. Odejście Ptaka wydaje mi się mało prawdopodobne, chyba że z jakichś przyczyn osobistych... Przecież on na Pogoni ani grosza nie zarobił chyba... A w dodatku, jak słusznie zauważył ganja_man, nie opchnął Bataty mimo że była ku temu okazja...
[Ostatnio edytowane przez 666shawn666: 2004-01-16 20:35]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 16/01/2004 20:59
> Odejście Ptaka wydaje mi się mało prawdopodobne, chyba że z jakichś przyczyn
> osobistych... Przecież on na Pogoni ani grosza nie zarobił chyba... A w dodatku,
> jak słusznie zauważył ganja_man, nie opchnął Bataty mimo że była ku temu
> okazja...
Zgadzam sie z Shawnem, to malo mozliwe... tylko czemu on te glupoty wygaduje? Moze jakas zagrywka, chce sobie kibicow zjednac tak??
Fakt, Wski to zrodlo informacji, zawsze przed prasa i zawsze sprawdzone
|
|
|
|
|
Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 16/01/2004 21:01
Jebac tego Ptaka , niech wypierdala jak mu nie pasuje . co on Nam łaske robi ?? dziwne zebysmy byli mu przychylni skoro w klubie taki zamet panuje (skandal Adamskim, brak decyzji co do Drumlaka itd. ).
Tour de Ptak - ciąg dalszy . CIekawe jaki następny przystanek . A ja mu wierzylem - bylem naiwny .
To co naapisalem to tylko moje zdanie i nikt nie musi sie z nim zgadzac ...
|
|
|
|
|
Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 16/01/2004 21:02
O jezu nareszcie odejdzie ufff kamień spadł mi z serca 
Zegnamy bez zalu podobnie jak pana Lesa (przynajmnioje Ja )
To, ze ptak cos kombinuje było wiadomo od początku, ja mu nigdy nie ufałem i ufać nie zamierzałem.
Dlatego Odfruń w siną dal...
|
Pij Bosmana będziesz wielki
Pogoń - Legia
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 16/01/2004 21:15
ja wstrzymuje sie z komenatarzem do jutra........nie bede ocenial tego newsa poki sie wszystko nie wyjasni. sam nie wiem co o tym myslec jaki mial by interes w tym Ptak zeby wlasnie teraz odejsc? przeciez realnie patzac jak teraz by znow uciekl to juz nikt by sie juz znim nie zgodzil na wspolprace w Polsce bo jeszcze bardziej by do niego przylgnela etykietka "uciekiniera". moze ta konferencja jest po to aby wyjasnic wszystkie rozbieznosci. a tak na marginesie to niech ANTOS SIE NIE PRZEJMUJE MEDIAMI tylko robi SWOJE to co do niego nalezy! i jeszcze jedno juz dawno zadne prezes nie mial takich dobrych kontktow z zarzadem miasta .nawet z "super Marjan " staj sie hoolsem a byc moze Ptaszek chce tylko postraszyc co niektorych?
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 16/01/2004 21:20
ja pierdole co sie go kurwa tak niektorzy czepiacie przyjechal do Szczecina bo chcial zrobic intres , zbudowal silną druzyne , na mecze chodzi po 15 tys ludzi i jeszcze sie go czepiaja ? a wszytko przez jebane plotkarskie gazety , oby tak dalej to bedziemy chodzic na 4 lige ...........
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9